Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצד שני, מנהיגי העולם המוסלמי גם לא רוצים שיום אחד ישראל תיעלם, כי אז אותה השינאה שטיפחו עשרות שנים אצל בני העמים שלהם, תופנה כלפיהם בחזרה.

חלק מזה כבר חזר אליהם בצורת האביב הערבי, השאר יגיע כשאין את ישראל, אבל החיים בארצות שלהם עדיין בזבל.

אגב, אני גם לא שולל את האופציה שישראל פשוט יום אחד תסגור את הבסטה, כשיקום פה דור שיסתכל מסביב, יראה שהרעיון הציוני מיצה את עצמו, יגיד Fuck It, ויתפזר איש איש לדרכו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 176
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מענינית התגובה שלך, כפי שרשמתי בעבר, באמת שאני לא מבין מה מונע שלום, ומה מביא למלחמות,

מה רע לחיות בלי חומות, לטייל בכל העולם,לא לראות טיפת דם על הריצפה, ללכת לקנות קפה בעיר העתיקה

בבטחה וכו', לא מבין מה מונע את זה, אם המיעוט הקיצוני כל כך משפיע, זה עצוב מאוד.

עריכה, ממזר שמן, המורה שלי להיסטוריה טוענת שהרעיון הציוני נגמר ברגע שהוכרז על הקמת המדינה,

כי זה הרעיון של התנועת הלאומית, ציונות.

רועי

פורסם

זה כמו שאם אתה נמצא לפני קניית אוטו עם הכסף ביד, עובר על הקטלוגים של יבואנים או מודעות ביד2, קורא ביקורות, מתייעץ עם אנשים, ומחממת לך את הלב, שכל אחת מהמכוניות שאתה רואה (ונמצאת בתקציב שלך), פוטנציאלית יכולה להיות שלך.

אבל כשכבר קנית את האוטו, והחלום הפך למציאות, אז כבר הגבלת את עצמך למכונית אחת מסויימת, וככה הרגת את החלום.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

המיעוט הקיצוני פועל, אבל הרוב השקט חושב לפחות חלקית כמו המיעוט שפועל.

וככל שהמצב יהיה יותר גרוע, המיעוט הזה יגדל ( בכל הצדדים ).

כל עוד ישנו דת לפיו צריך לחסל את מי שלא שייך לו, כל הדיבורים על העולם ללא חומות זה חלום וורוד. ולא יותר. הבעיה שלנו עם הפלסטינאים בכך שהמצב תלוי באויר כבר שנים - אנחנו לא נותנים להם מדינה בגלל החשש, ומצד שני גם לא רוצים לספח שטחים כדי לא לתת להם אזרחות מחשש שהם יהפכו לרוב . והבעיה הגדולה ביותר, זה שהזמן לא פועל לטובתינו. גם ההצפה של פליטים באירופה לא טובה לנו.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

רועי, "שלום" אף פעם לא עניין לא את התנועה הציונית ולא את הפלסטינאים (וכן, ספק אם היה נוצר עם כזה ללא עליה יהודית לא"י).

היו מנהיגים פרגמטיים כמו בן גוריון ואולי רבין, שהבינו שלפעמים עדיף להתפשר, אבל זו אף פעם לא הייתה המטרה.

גם אתה (וכבר כתבתי לך את זה בעבר) מצפה מהערבים שפשוט יפנימו שהיהודים שולטים כאן, כדי שאתה תוכל בנחת לשתות קפה בעיר העתיקה. מה שמונע את זה זה הרבה דברים, ובין היתר העובדה שאף אחד לא נהנה להיות סוג ב' במדינה שבה הוא חי. אתה מצפה מהערבים להשלים עם העובדה שהם לעולם אמורים להיות סוג ב' כאן. איזו סיבה הגיונית יש להם לעשות את זה, מעבר לפחד מלחטוף, שעל זה מתבססת כל התפיסה הבטחונית שלנו, מאז ז'בוטינסקי ועד היום?

המורה שלך טועה. הקמת המדינה זה שלב אחד. יצירת חברה יהודית חדשה זה שלב אחר. ציונות זו אידאולוגיה קצת יותר עמוקה מ"סתם" הקמת מדינה.

עריכה: fat bastard, מעניין מה שאתה כותב. אני חושב שזה בהחלט הסבר טוב לאובססיה ההולכת והגוברת של הימין הישראלי עם הר הבית לאחרונה. המדינה כבר לא מספקת. צריך ריגושים חדשים.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
מענינית התגובה שלך, כפי שרשמתי בעבר, באמת שאני לא מבין מה מונע שלום, ומה מביא למלחמות,

מה רע לחיות בלי חומות, לטייל בכל העולם,לא לראות טיפת דם על הריצפה, ללכת לקנות קפה בעיר העתיקה

בבטחה וכו', לא מבין מה מונע את זה, אם המיעוט הקיצוני כל כך משפיע, זה עצוב מאוד.

מה מונע שלום? במקרה הזה מדובר ב-20-25 אחוז מהעולם המוסלמי, שהוא קיצוני ופנאט. לצערנו, מדובר בכמה מאות מיליונים של אנשים, כך שזו בעיה רצינית. תוסיף על זה הזרמת כספים אדירים מצד מדינות ערביות עשירות במטרה לעודד אלימות ולמנוע מהרוחות להרגע, שים למעלה חופן של דיכוי, הנצחת עוני והעלמת זכויות אדם, ותקבל מלחמה תמידית...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם (נערך)

אבל אם יהיה שלום, לא יהיה פה סוג א'-סוג ב', ניהיה כולנו שווים, הם ינועו בארץ בחופשיות, משפחות מהגדה יפגשו את משפתיהם מעזה, לי לא יפריעו לשתות קפה, לא נצטרך לריב על שטחים, כי כל אחד יגור איפה שהוא רוצה הרי אף אחד לא יפגע בו, וכו', מבין את הקו שלי?

לצערי זה חלום וורוד כמו ציינו למעלה.

עריכה: חבל שמיעוט אכזר משפיע עלינו.

עריכה אחרונה על ידי רועי עוזרי

רועי

פורסם

איך הם יהיו שווים?

הציונות לא מתייחסת אפילו למזרחיים כשווים, אז לערבים מוסלמים?!

אתה מצפה מהם ליישר קו למה שנראה לך כהגיוני. אתה יכול לדמיין ראש ממשלה מוסלמי? ראש שב"כ מוסלמי? רמטכל מוסלמי?

אתה מצפה ממוסלמי לשיר את "התקווה", או להתחבר לטענות שרי הימין, כמו יריב לוין, שעלינו לפעול כדי לבנות את בית המקדש השלישי?!

שיוויון עקרוני אפשרי במדינה שמנותקת מהדת או מחלוקה גזענית. לא במדינה כמו ישראל, שנשלטת על ידי מיעוט דתי, ויש בה חוקים המעדיפים את היהודים על פני אחרים, כשמנגד יש מיעוט מוסלמי, שמן הסתם בחיים לא יקבל את זה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

תשובה ל-

אני לא יודע איך אגיב כלפי תוקף בעת אירוע כזה.

אני יודע שלא אבצע לינץ'.

השאלה המקורית של השרשור היא,לפי הבנתי,איך ולמה הפכנו לחברה שמעשים כאלו מתרחשים ומקבלים סוג של צידוק או הבנה.

החברה הישראלית כבר שנים ארוכות נמצאת בתהליך הדרדרות מבחינת הרמה האנושית שלה,וזה בא לידי ביטוי בדרך ההתנהגות שלנו,צורת דיבור,רמת ידע כללי והשכלה.

אופי,תכנים וסגנון התרבות הפופולארית מלמד הרבה על מי ומה אנחנו.

הבעיה האמיתית שלנו היא אנחנו,לא הסכסוכים שלנו עם המקיפים אותנו.

לאורך ההיסטוריה הקרובה שלנו (150 השנים האחרונות) היינו כחברה וכעם במצבים הרבה יותר קשים(גם מול גורמים חיצוניים וגם מול בעיות פנימיות),אבל בגלל יתרון איכותי אנושי יצאנו כשידנו על העליונה.

הסיכסוכים עם המקיפים אותנו רחוקים מסיום,לא השטחים/"הכיבוש" הם הסיבה אלא דברים עמוקים הרבה יותר שלא כאן המקום לדיון עליהם.

כאשר נהפך להיות דומים לסובבים אותנו - נובס ונאבד,חד וחלק!

במהלך השלושים שנים האחרונות אנו מחליקים במדרון האיכות והרמה שלנו כחברה במהירות הולכת וגוברת וזו הבעיה שלנו.

ביטוי אחד לבעיה היא הפחדנות ברגע האמת ושחרור יצרים חייתי דקה לאחר שהסכנה חלפה,ולא רק באירועי טרור.

כאשר העם הזה,או חלקים רחבים בתוכו,צריכים ברגע האמת לגלות אומץ ונכונות למעשה הם בורחים.בשניה שהמשבר חלף או כשהם חשים שהעומד מולם חלש ופגיע הם נהפכים לחיות,ובמקרים רבים מול אלו שאינם אשמים (ראה המקרים בנתניה ובעפולה).

מהרסיך ומחריביך ממך יצאו.

לחיות הפכנו,ולפעמים אפילו תוקפים האחד את השני (ראה מקרה קריית אתא)

ADZ

עריכה אחרונה על ידי adz

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם
איך הם יהיו שווים?

הציונות לא מתייחסת אפילו למזרחיים כשווים, אז לערבים מוסלמים?!

אתה מצפה מהם ליישר קו למה שנראה לך כהגיוני. אתה יכול לדמיין ראש ממשלה מוסלמי? ראש שב"כ מוסלמי? רמטכל מוסלמי?

אתה מצפה ממוסלמי לשיר את "התקווה", או להתחבר לטענות שרי הימין, כמו יריב לוין, שעלינו לפעול כדי לבנות את בית המקדש השלישי?!

שיוויון עקרוני אפשרי במדינה שמנותקת מהדת או מחלוקה גזענית. לא במדינה כמו ישראל, שנשלטת על ידי מיעוט דתי, ויש בה חוקים המעדיפים את היהודים על פני אחרים, כשמנגד יש מיעוט מוסלמי, שמן הסתם בחיים לא יקבל את זה.

צודק, לא חשבתי על זה, כנראה זה באמת חלום.

אז בעצם, דת זו הבעיה פה?

רועי

פורסם

דת או לא, יש לך כאן ציבורים שלמים שבנו לעצמם קריירה של להיות סוג ב', וליהנות מאפליות מתקנות למיניהן.

פורסם

והוספה לדברי יבגני, הרואה רק את ישראל הבעייתית.

כמו ש רוני כתב, מיעוט מוסלמי רב - החושב ופוגע גם באחיו המוסלמים והערבים, ובישראלים.

וגורם לחשש לתת להם להתקרב אלינו ללא הגנות.

וכך כולם מנסים לשמור מרחק, ישראל הלכה להסכמי אוסלו, מסרה שטח, נכנס החמאס.

אם היו נכנסים לשם גורמים אשר היו מפתחים את רצועת עזה לטובת התושבים.

ויוצרים חברה ערבית אשר מכירה בישראל ושומרת איתה על דו-קיום בכבוד ובשלום.

ישראל הייתה שמחה ומאפשרת גם לתושבי הגדה לנהל את חייהם ללא התערבות.

אבל ברגע שאנו נפגעים וסובלים , אנו חוששים.

וכך הגלגל מתגלגל,, מתבצרים בעמדותיינו.

במקום לבנות חברה אנושית טובה לכולם, אשר תחיה בשלום.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אל תדאג. כבר כיום 40% מהתלמידים בבתי הספר בארץ הם ערבים ו-40% נוספים הם חרדים. בקרוב המלחמה לא תהיה בין מיעוטים אלא בין קבוצות דומות בגודלן... בעצם שכח מזה, תתחיל לדאוג.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...