Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחדשתי ביונדאי גטס GLS 2004. המוכר טען שמשיקולים שלו בחר לבקש מהמוסך לנתק את הנעילה המרכזית.

אני כמובן מעוניין להחזיר את המצב לקדמותו

איפה נמצא הפיקוד של הנעילה ?

מאיפה להתחיל לחפש את הניתוק ?

פורסם (נערך)

אם כך המוכר חירטט אותך. לא רואה שום סיבה הגיונית שבנאדם שפוי מרצונו ינתק את הנעילה המרכזית.

יש מחלה ידועה בגטס של מודול הנעילה שנמצא בדלת הנהג. הוא פשוט מפסיק לתפקד בהדרגתיות עד שהנעילה המרכזית נעלמת לגמרי.

לא ברור למה על דבר כזה פעוט הוא לא יכל לספר לך את האמת, ואני אישית הייתי בודק את שאר הרכב ב-7 עיניים כדי לגלות מה עוד הוא הסתיר.

בכל מקרה תזמין את החלק המקורי מקוריאה ב-128 שקל:

http://www.ebay.com/itm/GETZ-02-10-GENUINE-FRONT-LEFT-SIDE-DOOR-LOCK-ACTUATOR-957351C010-/111376046754?hash=item19ee879aa2:m:mMQQcjA0lRt6l817Np6qCWw&vxp=mtr

מאיפה אתה במרכז ?

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם

כן אני מראשון

המוכר טען שאחותו עם רכב דומה פתחה את הרכב שלה מצד אחד ובו בזמן גנב פתח את הדלת השנייה וסחב לה את התיק

מאז החליט כי הוא לא מעוניין שכל הדלתות ייפתחו ביחד

אולי חרטט אותי ואולי לא

יש לי הרגשה שפשוט ניתקו משהו פשוט אולי פיוז או משהו אחר

ואת זה אני מוכרח לגלות

אגב הרכב במצב חדש עם כלום ק"מ והמוכר זקן בן 80 מצפון ת"א

פורסם

יש מחלה ידועה בגטס של מודול הנעילה שנמצא בדלת הנהג. הוא פשוט מפסיק לתפקד בהדרגתיות עד שהנעילה המרכזית נעלמת לגמרי.

בכל מקרה תזמין את החלק המקורי מקוריאה ב-128 שקל:

http://www.ebay.com/itm/GETZ-02-10-GENUINE-FRONT-LEFT-SIDE-DOOR-LOCK-ACTUATOR-957351C010-/111376046754?hash=item19ee879aa2:m:mMQQcjA0lRt6l817Np6qCWw&vxp=mtr

האם המודול הזה משפיע על כל הדלתות ?

פורסם (נערך)

אם כך לצערי תיאלץ לקנות את החלק בכל זאת. (אפשר לפרק את הדיפון של הדלת ולבדוק שכל החיווט תקין לפני שמזמינים אותו)

רק קודם נסה לנתק את המינוס מהמצבר ולחבר אותו לאחר כמה דקות רק כדי לגרום לאיפוס.

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם

לפני שאתה רוכש מודול חדש, האם מתוך הלחצו נעילה של הדלתות בדלת הנהג כאשר אתה סוגר ממנו , האם כל הדלתות ננעלות גם כן ?

במידה וכן , הבעיה הינה לא במודול אלא באקדח סגירה פתיחה שמורכב בדלת הנהג (תוספת שמורכבת אפטר מרקט) לעיתים קרובות ההתקנה כל כך מרושלת שהוא לא מאפשר פתיחה או נעילה מהמפתח עצמו, משום שהוא מהווה משקל על הציר הפותח / סוגר

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
כשאני מזיז את לחצן דלת הנהג לנעילה, רק הוא נועל

שאר הדלתות ללא תגובה

אז כנראה הבעיה היא באמת במודול עצמו , אין מנוס מהחלפתו (לאחר שבדקת שכל הפיוזים במקום ואין חוסרים של דבר)

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תוכן חדש...