Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמו בזוגיות- שירות נמדד ברגעים הקשים. כשאין בעיות זו לא חוכמה.

ואני שמח על השיימינג שנעשה. מול עורך הדין החברה תדרוש שהסיפור לא יצא החוצה בתמורה לפיצוי. ואז איך נדע על הדברים המרגיזים האלה?

ליבי איתך פ"ש.

מה שיכול לקרות עכשיו זה שאם יימצא שטכנית הם עומדים בהתחייבות (נתנו לך אחריות לגיר ומנוע, ומכבדים אותה), הם יוכלו לתבוע את פותח השירשור על הוצאת דיבה. לכן, אם אתה פותח בהליכים, תתייעץ קודם כל עם עורך דין, וגם, כן, לפני שאתה הולך לעשות שיימינג, ועוד משתמש בשמך האמיתי לכך (לא שבלתי אפשרי להגיע אליך אם לא). לכן צריך מאוד להיזהר עם זה.

זה יפה מאוד שפות"ש פרסם את המקרה, אבל זה יכול לחזור אליו בדרך מאוד לא נעימה.

מחברות כאלה צריך לדעת לקנות רכב, גם הרכב שלי מאלבר אבל לפני שקניתי את הרכב הספיצפי הזה ניסו להכניס לי רכב שבור מאותו דגם, הם מקבלים בונוס על זה שהם מוכרים רכב שעומד יותר זמן למכירה, אחרי שראו שאני מבין עניין הביאו לי רכב אחלה, היה צריך יישור קו מסויים אבל סהכ כבר תקופה והרכב לא עושה בעיות.

המלצה שלי לבאים בתור - כשאתם הולכים לקנות רכב מחברת ליסינג/השכרה, קחו אדם שמבין ברכבים איתכם, גם אם אין לכם אחד כזה, אני בטוח שעם פוסט בקשה בפורום יש אנשים שישמחו לבוא לעזור

זה נכון לגבי כל קניית רכב בכללי, בין אם זה מסוחר, אדם פרטי או סוכנות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תשמע, הגילוי נאות שלך מאלף, אני הייתי פעם בעזה מספר פעמים וחזרתי בחיים (ואפילו ניגבתי שם חומוס באיזו מסעדה בתור ילד), אתה חושב שאני יכול להכריז על עזה כמקום בטוח?..

חברה קיקיונית, שמתנהלת כאחרון הסוחרים. ראיתי את זה גם כבעל רכב ליסינג שלהם, וגם מהצד של רוכש רכב שלהם.

השירות שלהם גרוע, מזלזל, ומנפנף.

בעניין החלק שלא היה בארץ, יש חוק שמחייב שחלפים יהיו זמינים ושניתן יהיה לספקם תוך זמן נקוב, שקצר משמעותית מזה שאתה מתאר. לטעמי, הייתי זכאי לרכב חלופי - אם לא מאלבר (שברור שיתנערו - כפי שרשמתי הם מתנערים מכל דבר), אז מצ'מפיון שאחראית על המצאות החלפים - הרי זה היה במוסך מורשה יבואן, לא?

מה שלא הבנתי זה איפה הדברים עומדים עכשיו? אלבר מוכנה לתקן, אבל דורשת 350 + מע"מ, והעברת הרכב למוסך קומבינה שלה?

הרכב נגרר למוסך הנוכחי בהוראתם?

אני במקומך הייתי עומד על כך שתיקון כזה יתבצע במוסך מורשה יבואן, מבטיח לך שהולכים לקמבן לך שם גיר מהסרטים, עוד תמצא שם AL4 קשור עם אזיקונים.

על סמך מה גובים את הסכומים הללו מפעם לפעם? זה השתתפות עצמית שכתובה בחוזה?

אני חושב שאם הם רוצים לנייד רכב משיקולים כלכליים שלהם בין מוסכים, הם צריכים לשאת בהוצאת הגרירה, בטוח שיש להם גרריסטים מסביב לשעון, ומבחינתם זו עלות שולית, לעומתך.

כל הדברים הללו רק מחזקים וממחישים את גודל קהות החושים שלהם כלפי לקוחות שנפגעו מעוד מוצר פגום שמכרו להם, ואת המינמום מאמץ מצד החברה להקל במשהו על הלקוח.

בהצלחה.

חברה קיקיונית הם בטח שלא וכדאי שתבדוק מה פרוש המושג. בכל שאר הדברים שאמרת אפשר להסכים איתך אבל זה מה שעצוב, שחברה בסדר גודל כזה מתנהגת כאחרון המגרשים הפרטיים

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם
חברה קיקיונית הם בטח שלא וכדאי שתבדוק מה פרוש המושג. בכל שאר הדברים שאמרת אפשר להסכים איתך אבל זה מה שעצוב, שחברה בסדר גודל כזה מתנהגת כאחרון המגרשים הפרטיים

תודה שאתה דואג לאוצר המילים שלי, אך התכוונתי למה שרשמתי, היא חברה קיקיונית, מכיוון שחברות שמרשות לעצמן להתנהל כפי שזו מתנהלת, סביר ומוטב שיעלמו מהעולם בקרוב, וחברות ענקיות וגדולות הרבה יותר נעלמו כי הפכו לבלתי רלוונטיות מבחינת הציבור (ראה מקרה מגה שהולכת בכוון הזה)

פורסם
את העניין של לגשת לעורך דין צריך היה לעשות לפני שהתחלת עם השיימינג.

עכשיו זה יכול לשחק לרעתך.

נכון שמבאס לקנות אוטו ממיטב כספך, ולגלות בעיות בו, אבל האמת שאני לא רואה בעיה כאן. הם נתנו לך אחריות לגיר, והם מכבדים אותה. הדברים מסביב זה כבר ציוד שמסביב, ולא הגיר עצמו.

גילוי נאות - קניתי רכב מאלבר, ואני נוסע בו כבר 4 שנים ללא תקלות מיוחדות.

מה זה משנה אם הוא כתב בפורום או לא?

אישית, אני לא חושב שאנחנו צריכים לנחש אם הוא צודק או לא. יש חוזה שהוא ואלבר חתומים עליו. יש גם מה שנאמר בע"פ, שיש לזה משמעות בעולם המשפטי. זה לא ישתנה לכאן או לכאן כי הוא סיפר את מה שסיפר בפורום..

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
מה שיכול לקרות עכשיו זה שאם יימצא שטכנית הם עומדים בהתחייבות (נתנו לך אחריות לגיר ומנוע, ומכבדים אותה), הם יוכלו לתבוע את פותח השירשור על הוצאת דיבה. לכן, אם אתה פותח בהליכים, תתייעץ קודם כל עם עורך דין, וגם, כן, לפני שאתה הולך לעשות שיימינג, ועוד משתמש בשמך האמיתי לכך (לא שבלתי אפשרי להגיע אליך אם לא). לכן צריך מאוד להיזהר עם זה.

זה יפה מאוד שפות"ש פרסם את המקרה, אבל זה יכול לחזור אליו בדרך מאוד לא נעימה.

זה נכון לגבי כל קניית רכב בכללי, בין אם זה מסוחר, אדם פרטי או סוכנות.

שיימינג? על מה אתה מדבר?

פותח השרשור בסך הכל סיפר את השתלשלות האירועים, ושיתף את הרגשתו.

לא מבין מה אתה רוצה ממנו? שישתוק ויתן להם להמשיך להתעלל בו?

טוב שפירסם את הסיפור, כי נראה שעד עכשיו הוא ישב בשקט כמו ילד טוב ונתן להם להאכיל אותו לוקשים מרגע הקניה ועד עכשיו.

פותח השרשור- אתה בחור צעיר, ועושה רושם שהצלחת להסתדר עד עכשיו.

הצעתי היא שתתעקש על מוסך מורשה יבואן בלבד! לא משנה מה הם ינסו להגיד לך, גם אם יקח עוד זמן עד שהרכב יכנס למוסך.

אני לא עו"ד כך שבהיבט המשפטי אני לא יכול לחוות דעה אם יש מה לעשות על כל הזמן האבוד, ומה חובתם אליך.

בנוסף למה אתה משלם כסף על גרר, אין לך ביטוח?

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

משתתף בצערך אחי אבל זה אשמתך.

למה? כי דבר בסיסי מאוד שעושים כשרוכשים רכב בסכום כזה (גם אני רכשתי רכב מאלבר ומאוד מרוצה בינתיים) זה ללכת לבדיקה במקום מוכר ומוסמך.

אם היית עושה את זה היית מונע מעצמך הרבה כאבי ראש, לא עשית ו(כנראה) מיהרת וזה המחיר שאתה משלם בשביל ללמוד לקח לפעם הבאה.

פורסם

מדהים אותי איך אנשים ממשיכים להאמין אמונה עיוורת בבדיקות לפני קניה, שהרי ברור וידוע לכל שהן מלאות כסת"חים

ובודקות את המכלולים המכאניים של הרכב בדיקה שיטחית מאוד (מאוד).

יום טוב גם לך

פורסם

בהתחשב בסכומים המגוחכים שגובים על הבדיקות כלום האלה, אני כבר לא כלכך בטוח, לפחות לא בכל המקרים.

יום טוב גם לך

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

מכוני בדיקה יכולים לאתר פגיעות בשלדה, מעבר לזה הבדיקה שלהם לא שווה כלום. אומרים לך שיש "רעש מהמנוע". ראיתם פעם מנוע שלא מרעיש כשהוא פועל?

אפשר לבדוק במוסך שאתה סומך עליו. בפרט שמדובר ברכב של VAG, יש את מוסך רון שמומלץ באתר הזה והוא נותן שירות כזה.

שיימינג? על מה אתה מדבר?

פותח השרשור בסך הכל סיפר את השתלשלות האירועים, ושיתף את הרגשתו.

לא מבין מה אתה רוצה ממנו? שישתוק ויתן להם להמשיך להתעלל בו?

טוב שפירסם את הסיפור, כי נראה שעד עכשיו הוא ישב בשקט כמו ילד טוב ונתן להם להאכיל אותו לוקשים מרגע הקניה ועד עכשיו.

יש הבדל בין לספר סיפור כרצף של עובדות לבין תיאורים כמו

חברה עלובה שלא אכפת לה דבר חוץ מלמכור רכבים ולשקר לאנשים.

על דברים כאלה הם עלולים לתבוע אותו על הוצאת דיבה וחבל.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

^ מה שSlowRide אמר

שלא לדבר על זה שחמישית מהכתוב נועד לתת סיפתח מרגש לסיפור, הרי אף אחד לא יגיד לחייל שעבד קשה, חלם, הזיע, שישי, עצמאות, צלקת, חור עמוק (בלה בלה בלה) שהוא טועה. צריך להיצמד לעובדות לא לנסות לסחוט דמעות מהקוראים.

זה עדיף על פני לא לבדוק כלל.

פריצה בקולר גיר זה משהו שאף מכון לא יבדוק ולא ייתן עליו אחריות, במקרה הנ"ל זה בסה"כ היה מוסיף עוד גוף שיגיד לו שאין אחריות ואין מה לעשות.

(בכל בדיקה בכל מכון רשום למטה שאין אחריות על מחשב רכב, טורבו וגיר אוטומטי)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

נו מה חדש.. לאמא שלי מכרו את היונדאי I20 מאלדן עם צמיגים ממש גמורים אפשר לומר, לפחות אלו שמקדימה ועם בולם אחורי נוזל. כמובן שבמוסך מורשה גם לא מצאו עדויות לטיפול אמצע, כיאלו דילגו על טיפול.

פשוט כואב לי שיש אנשים מרובעים שמעדיפים לרכוש בקצת יותר זול מהחברות האלו ולא לחפש ביד 2 מציאות מאיזה אנשים שאמנם יש המון נוכלים אבל הרבה פחות מהחברות האלו זה בטוח.

מצטער בשבילך, חבר.

BY THE WAY , הסקודה הזאת לא הכי אמינה שיש... פעם הבאה תנסה לחפש בתור צעיר ואחד שחסך הרבה איזה יפנית או קוריאנית שקצת פחות איכותית אבל פחות בעיתיית.

פורסם

אם העובדות נכונות אין לשון הרע

ןאלבר יכולים לתבוע אבל בספק אם יכולים לזכות , לכן לא יתבעו.

דרוש לקבל גיר מתאים , לא מאמין שלרכב די נפוץ , אין בצ'מפיון על המדף את הגיר.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...