Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאמור, היום הבחנתי שהריפוד מתחיל להפרד מהתקרה. אין קרעים, לשמחתי. מי יושיע?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אפשר לתקן / לחדש אצל רפדי רכב (ממליץ לגשת ולברר מה אופי התיקון).

אוכל להמליץ לך (מנסיון) על רטרו קאר באיזור התעשייה חולון.

אם תציין איזור מועדף אני מאמין שיהיה ניתן לכוון אותך במדוייק יותר.

alfa 156 2.5.

פורסם

חולון זה מעולה - כל איזור המרכז זה בסדר.

כמה אמורה לעלות עבודה כזו? הם יכולים להשתמש בריפוד המקורי, או שהכל מוחלף?

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

אצלי למשל השתחרר הריפוד בחלק שמתחת לסכי השמש וקצת מעבר לזה.

שני בעלי מקצוע אצלם הייתי, קבעו שיש לרפד את הכל (לי זה "התאים" גם משום שהיו כתמים שלא ירדו וסימני סיגריות).

לכן אני הייתי ניגש ומברר - אולי בכל זאת ניתן רק לתקן ולא לרפד מחדש).

עלות של החלפת הריפוד לגג תנוע בין 500 ל-800 ש"ח (הערכה).

לתיקון מניח שפחות.

alfa 156 2.5.

פורסם

לא כתבת רכב , גיל וכמה הוא קרוב ללבך.

תיקון אצל רפד (פרוק והדבקת בד חדש) יעלה בין 500-1000 שח. אי אפשר להדביק את הקיים כך שיצא אסתטי.

פרוק והדבקה לבד יצא על הפנים ויעלה לך 100-200 שח

לחסכנים, תכניס דבק ברווח ותהדק עם ברגים - כמעט חינם

פורסם

ברגים ?!

שומו שמיים :lol:

(אתה מזכיר לי שכשעבדתי בבזק, והיה לנו C-15, אחד העובדים רצה לשים מעל לראש שלו וילון והוא הצמיד אותו כמובן עם ברגי פח / גבס השחורים עד ש... הברגים יצאו מהצד השני. הוא דווקא היה מרוצה, אבל זה כבר סיפור אחר)

alfa 156 2.5.

פורסם

עמוס הרפד מרחוב פוריה בתל אביב. תעשה עליו חיפוש בפורום עשה לי עבודה יפה. בסביבות 500 ש"ח התיקון. (אם יש סאן רוף הסיפור מתייקר).

פורסם

חבר'ה אני פונה אליכם לגבי אותו נושא,אני גר בהוד השרון וגם הריפוד אצלי באוטו החל ליפול לאט לאט(לא נקרע),יש איזה רפד ממולץ באיזור הוד השרון או כפ"ס שיוכל לחדש לי את זה?אני לא רוצה להתקין חדש,האוטו בן 8(מגאן 2007 האצ'בק)

תודה,

זיו

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

בת"א וסביבותיה - יש גם מרפדיה ביצחק שדה קרוב לר'ח טברסקי (איני זוכר את שמם. ראיתי שם לא פעם רכבי אספנות כשעברתי).

בחולון באיזור תעשיה - יש גם את עמירה. גם עליו קראתי מס' המלצות.

כ"כ - בנתניה - הומלצו פה פעם אודיבה ארט.

בכפ"ס / הוד השרון - צר לי אך איני מכיר.

עריכה - מי שאינו מכיר את סו - יש לו חור בהשכלה המוטורית (מבחינת תוכניות טלביזיה) :-D

alfa 156 2.5.

פורסם

דיברתי עכשיו עם המרפדיה ביצחק שדה (נקראת race car), הם רוצים 1800 ש"ח על החלפת הבד כולו. אומרים שזו עבודה יקרה בגלל שהגג מסובך יותר בגולף 5 מאשר בקודמות, ובגלל הסנרוף. הם אומרים שהם משתמשים בבד מקורי. יומיים עבודה.

מה אתם חושבים על זה?

• תוכן חדש...