Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לקיט xenon

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי קליאו ספורט עם הפנסים שכוללים פרוג'קטורים.

ברכב כרגע יושב קיט זול של משהו סיני, כבר נשרפה מנורה אחת כנראה.

מקווה זה לא המגבר או איך שלא קוראים לזה.

יש קיטים יותר איכותיים של זה ? מהיכן ניתן לרכוש והאם אפשר לעשות זאת בארץ ? מדובר בחיבור HB3 או 9005 .

אני מעוניין ב 6000k.

האם ניתן להחליף רק את הנורה עצמה במידה ושאר הרכיבים תקינים ? יש דרך עם רב מודד לבדוק אם זאת הנורה או המגבר ? שני הנורות הן 5000k וזה לא יפה , מעוניין ב 6000.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

שאלה כללית... למה שמת XENON ברכב בארץ? ועוד יותר למה יש לך משהו מזוייף שמסנוור נהגים אחרים

מעבר לזה תשים פשוט נורות לבנות של Xtreme לא זוכר את החברה אבל זה אמור לתת קצת יותר אור מנורות רגילות

אני בספק שמישהו ירצה לעזור למישהו שיש לו XENON מזוייף ופוגע בנהגים אחרים בדרך

פורסם

כמו שכתבתי, מדובר בקליאו ספורט והפנסים מותאמים לקסנון.

יש בהם פרוג'קטורים.

קסנון שמסנוור נהגים אחרים זה תוצר של התקנה של קסנון בפנסים שלא מיועדים לכך, פנסים ללא פרוג'קטור.

זה לא משנה סיני או OEM, הקסנון מעיף אור לכל עבר ופרוג'קטור ממקד את קרן האור ומונע סינוור.

גם עכשיו עם פנס תקין אחד אני לא מסנוור אף אחד.

אני עדיין זקוק להמלצות לחברות איכותיות.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

ממליץ על הגברים האלה:

http://www.ebay.com/itm/2-PCS-Slim-AC-Digital-35W-HID-Replacement-Ballast-Xenon-Conversion-Kit-Universal-/301431850595?hash=item462ebd0663&vxp=mtr

עושים את העבודה מעולה

מנורות אני שמתי כאלה:

http://www.ebay.com/itm/2X-XENON-HID-BULBS-35W-H7-METAL-BASE-4300K-5000K-6000K-8000K-10000K-12000K-/321554049921?hash=item4ade1d6b81

בנתיים עובדות טוב כבר חצי שנה אני שמתי גוון 4300

• תוכן חדש...