Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכוון לסוג שמתלבש מאחורה. הרכב האצ'בק אם זה משנה. מה כדאי?

ובהמשך לשאלה, אם זה מסתיר את לוחית הרישוי, איך אני קונה נוספת? פשוט הולך למכון רישוי כלשהו ומבקש תמורת 50 ש"ח כמו בטסט?

פורסם

סאריס בונס מתקן מעולה , לא זול במיוחד אבל עדיין במחיר סביר, וידידותי לאופניים לרכב ולמשתמש.

ולוחית אכן אפשר לרכוש במכון רישוי.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

כל מתקן שיושב על הרכב ישרוט את הצבע ברכב אז אם אתה פדנט תיקח את זה בחשבון. המתקן היחיד שלא יפגע ברכב הוא זה שיושב על וו גרירה אבל המחיר מאוד יקר יחסית למתקנים האחרים. ברכבי האצ'בק חלק מהזרועות נשענות על החלון האחורי וזה עלול להיות בעייתי לכן אם קיים מתקן שלא נשען על החלון האחורי עדיף יהיה לקנות אותו.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

הכי טוב - להכניס את האופניים לתוך הרכב. ברוב הרכבים זה מצריך פירוק של גלגל קדמי, בחלק מהרכבים - פירוק של שני הגלגלים. (זה גם תלוי האם זה אופני שטח או כביש).

ולברי מזל בעלי סטיישנים גדולים או טנדרים דוגמת ברלינגו - מכניסים את האופניים בלי לפרק כלום, אפילו כמה זוגות.

אם מדובר על מתקן אחורי - סאריס בונס 2\3 וצפונה. מתקנים איכותיים. אפשר למצוא את בונס 2 ב700-750 ש"ח.

אחריות לכל החיים, אם אני לא טועה.

יש מתקנים אחוריים מתוחכמים יותר ויקרים יותר, של Saris וגם Thule עם נעילה של אופניים למתקן ונעילה של המתקן לרכב.

המתקנים הפשוטים - בד"כ צהובים אבל יש גם בצבעים אחוריים - שעולים בין 250 ל 500 ש"ח - לא יציבים מספיק ולא מחזיקים לאורך זמן. (יש לי אחד כזה בבית ואני נמנע בכל דרך להשתמש בו, רק כשממש אין ברירה).

קרה לי כבר שכמעט עפו אופניים באמצע נסיעה, קרה גם לחברים שלי, בקיצור - עדיף מראש לא לקנות את המתקנים האחוריים הזולים.

יש גם אופציה של מתקן גג, קבוע או כזה שמתחבר בואקום - חפש בגוגל sea sucker. אבל כאן מדובר על סכומים גבוהים יותר.

עוד אופציה זה מתקנים שמתלבשים על וו גרירה, מה שמצריך שיהיה לרכב וו גרירה, מתקנים יקרים - ממה שידוע לי מעל 1000 ש"ח, ועוד חסרון - אלה בד"כ מתקנים שלא מתקפלים( בניגוד למתקנים האחוריים שכן מתקפלים), אז מי שאין לו בית עם מחסן - המתקן תופס המון מקום וזו עוד בעיה.

בשורה התחתונה - מנסיוני אחרי 10 שנים של רכיבה -גם שטח וגם כביש- אם אין לך מושבי בטיחות של ילדים במושב האחורי - קפל את המושבים האחוריים ותכניס את האופניים בפנים. ראיתי אנשים מכניסים 2 זוגות בתוך פונטו, גטס, ובעצם בכל רכב סופר מיני ומעלה.

פורסם

יש לי מתקן "פשוט" של ורונה,

לשרוט את האוטו אין מה לעשות הוא משאיר סימן ( ראיתי מישהו עם מגבת מתחת)

אבל להחזיק אופניים הוא מחזיק, שרד נסיעות לצוק מנרה וחזרה עם שלוש זוגות DH כבדים, באזור ה17+ קילו לאופן...

מצטרף להמלצות של קודמי, לא לקנות את המתקנים הזולים מאייס וכאלה, מפחיד רצח...

20140927_154522

• תוכן חדש...