Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחליף בלי לחשוב פעמיים!!.

אתה משווה רכב כמו האלפא, לספארק? לא חסכוני כמו הספארק, אבל עולה על הספארק בכל דרך אפשרית קיימת.

תקח את הרכב, תעשה לו פוליש טוב, תשים ציפוי, וסע לשלום.

אגב, אני מבקש, לא סליחה, דורש! סיבוב על האלפא, אם אני לא טועה זה 4X4 וזה חתיכת מנוע. חייב נסיעה קצרצרה, התמורה לייעוץ כמובן ;)

אם תרצה נתארגן על חומרים ומכונה ואבוא לעזור לך לעשות פוליש. למיטב זכרוני יש לך חניה.

פורסם

האלפא היא בחירה מהלב ולא בחירה הגיונית,היא תהיה פחות אמינה וחסכונית מהספארק אבל מצד שני תתן לך הנאה צרופה.

זה שלרכב יש סווירלס ושריטות זה חלק מהכיף שאתה עושה פרוייקט ומביא את הרכב למצב חדש .

אם אתה אוהב את הרכב ואוהב לנהוג-ללא ספק להחליף.

אם אתה מרוצה מהספארק ולא מחפש יותר כח או עוד דברים שהאלפא מציעה,אין טעם להכניס את הראש לזה.

Miata ND2

פורסם

זה תלוי רק בך - ביכולת כלכלית לתחזק אלפא, תוספת הוצאות דלק ועד כמה אתה רוצה ליהנות מרכב כזה.

כמובן, אם בעתיד הקרוב תצטרך רכב משפחתי, זה מוסיף הרבה נקודות זכות לאלפא.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא מחליף.

אם הספארק מתאימה לדרישות שלך אז האלפא כנראה ממש לא.

הרכב בעל עלויות אחזקה גבוהות יותר ואמור לתגמל במקומות, שאדם שמרוצה מספארק וחושב פעמיים על החלפה כזאת לא יעריך.

פורסם (נערך)

תודה רבה על התגובות !, מבחינה כלכלית אין כ"כ בעיה, אני פשוט אוציא עוד כסף על הרכב מאשר הייתי רגיל, אך זה שווה את ההנאה.

M.L - סגור.

Nakamichi - הספארק לא מתגלמת אותי באופן של הנאה(אלא ההפך, אני די סובל מבחינה מוטורית), רק בחסכון (שזה דבר חשוב), רכשתי אותה כי זה מה שיכולתי להרשות לעצמי אז, את האמת אני מת לקחת את האלפא, כחובב רכבים זה חלום שמתגשם, יש רק חששות והתלבטויות

עריכה אחרונה על ידי adi89
פורסם

WORST, "התלבטות", EVER.

אם היה לך איזשהו קושי כלכלי להחזיק את האלפא, אז היה אפשר לקרוא לזה התלבטות.

למצב שלך קוראים בעגה המקצועית "one lucky sob".

תתחדש ותהנה, לדעתי ה159 היא אחד הרכבים היפים על הכביש, ממש התבאסתי שאלפא לא המשיכו עם קו העיצוב שלה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

יאללה תתחדש, ותעדכן אם צריך גם נקיון פנימי יסודי ;)

העלית פעם תמונה של הרכב, תכלס רכב מדהים, צבע יפה. לא הייתי חושב פעמיים אם אין בעיה כלכלית

פורסם

אם יש יכולת כלכלית,בטח!

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...