Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Looking for a rare Rage against the machine song

Moti - Miata R
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

I've heard it twice before, both were live performances and it was called in different names on each time even though it was the same song, once "across the white wall" and once "reaction" or at least that's what I remember

?Anyone knows anything about it

,Thanx in advance

.Moti

פורסם

!WOW!!! nice catch there dude

I originally heard this song something like good when they only had the first album out in a video of a live concert... forgot about it for a few years... intersting thing is that they beat is completely different than the one I heard at the live show video, and I actually remember the song very well... it's very different and I think the versions I heard before were better

.Moti

פורסם

You know what, I just listened to the song a few times... the album version sounds like shit, they really ruined the song for the album, now at least I know what song to look for in the live version and hope it will be old one that I heard because it was like fifty times better

.Moti

פורסם

או במילים אחרות "אני הייתי בהופעה של רייג' ואתם לא! נהנה בנהנה:twisted: "

:wink:

hope for the best, expect the worse.

פורסם

אה, ווידאו.. חשבתי ששמעת את השיר בהופעה... (בהופעה עצמה ולא בווידאו של ההופעה..)

פורסם

איזה קטע זה...נכון?

חוץ מהאלבום הראשון,כל שיר של רייג' נשמע הרבה יותר טוב בהופעה חיה.כנראה שהאנרגיה שהם משגרים בהופעה הרבה יותר חזקה מהאולפן.

גם לי קורה הרבה שאני שומע איזה שיר בסרט או הופעה,טורח למצוא מה זה ומי זה ומאיפה הוא מגיע,יושב,מצפה,שומע-ונשאר עם הזין ביד.

הדוגמה החמה ביותר היא DOWN WITH THE SICKNESS של DISTURBED.שמעתי את השיר בסרט ואהבתי.שמעתי אותו בעוד סרט וגם אהבתי.אז בדקתי באינטרנט.מצאתי שם.

שמעתי.

וירד לי הדם מהבולבול,כמה שזה היה חרא....

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

כי לפעמים שיר מסויים מתאים למצב מסויים..

וכשאתה מוריד אותו לשמוע סתם כזה בלי מצב רוח מסויים, זה כבר לא אותו דבר.

פורסם
כי לפעמים שיר מסויים מתאים למצב מסויים..

וכשאתה מוריד אותו לשמוע סתם כזה בלי מצב רוח מסויים, זה כבר לא אותו דבר.

It's not that, it's the fact that the riff of the bass is completely different and the album version is BORING, and that the beat from the drums is again - different, and again - BORING... it's the fact that I must have heard the older version of the song because the chorus is different and guess what - this one sounds - you guessed it, fucking boring...... this version really lacks the life of the old version I heard

.Moti

פורסם
אולי אתה מתכוון לשיר Without a Face

מהאלבום Evil Empire

זה בידיוק זה

יש לי את הדיסק המקורי

כל הדיסק פצצה לריס

בהיזדמנות אני יקודד אותו ל MP3 ויעלה אותו או ישלח לך אישית אם לא יהיה ביקוש.

(לך = MOTI MIATA TYPE R)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...