Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עצומת "אור ירוק"-מישהו חתם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אוהב כל פעם מחדש לקרוא את הסיפורים שלך שמנוסחים בלשון נקיה ושימוש בשפה גבוהה= אתה מוזר וזה COOL ,

יא מוכשר !

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אהה השרוט הזה...חח הרס לי תילדות ..עושה לי סיוטים בלילה בגללו אני ישן עם חיתול..

[סתם סתם אחלה בנאדם קצת מוזר אבל על הכיפאק]

והכי חשוב "בלי טריקים ,בלי שתיקים"...

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

עם כל הכבוד לעוסקים בדבר, ותקוותי שכוונותיהם טהורות, עמותת אור ירוק לוטה בערפל משחר ילדותה.

הפעילות של העמותה עד היום מסתכם ב:

* הנפת הדגל הקליט כל כך של "מלחמה בתאונות דרכים" (מי יכול להתנגד...?)

* כנס מעפן פעם בשנה שבו כולם לוחצים לעוד תקציב, עוד נידות, עוד מכמונות, עוד מצלמות, עוד ועוד.

* לתת גב לנרקומן ההוא... חיים הכט (שיקח אותו היושב במרומים איזה כאב ראש הוא עושה לי) שחושב שהוא יודע הכל, ושם באור של פושע כל מי שחושב אחרת.

* והכי חשוב... לקחת כסף מהעם על מנת לקחת עוד כסף מהעם... חכם, לא?

לא אופתע אם אגלה קשר בין העמותה לבין בכירים במשטרה, ממשל וכו'. (או שהקשר ישנו וגלוי...?)

dirty old man

need love too

פורסם

לכם יצא בזול שאתם בחרתם עם לחתום או לא! אני הייתי חייב לחתום כדי לגשת למבחן התאוריה!

אמרו לי באותו רגע שאני אמור לקבל את הדף של המבחן פתאום אחד זורק עליי את הטופס ואמר לי למלא פרטים! לא ידעתי מה זה! אבל חשבתי שזה משהו חשוד אז לא רציתי לחתום אמרתי להם בפירוש אני לא צריך את זה למרות שלא ידעתי מה זה! אבל אז בא בחור מבוגר ואמר שבלי זה אני לא יכול לגשת למבחן תאוריה! אז חתמתי ומאז הם מציקים לי בטלפון עם השאלות המפגרות על התקדמותי בנהיגה!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
אותי אף אחד לא מנסה להחתים... :x

קח צ'ק, תחתום - ושלח לי.. :wink:

אם אני לא טועה ראש העמותה, הבן שלו מת בתאונת דרכים ולכן הוא (עם כספו אני מניח) יוצא במלחמה כנגד זה?

האבסורד הכי גדול, זה שהבן שלו נהרג בתאונה עצמית.

לפי מה שהבנתי, הוא נסע עם הג'יפ שאבא קנה לו בחולות - ועשה פניה מהר מידי, התהפך ונהרג (בגלל שהוא לא היה חגור)..

------

אה, וכן.. אני חתמתי.

למה? כי עצבנו אותי כלכך בכניסה ללשכת גיוס, שהייתי חייב לחתום בשביל שיניחו לי לנפשי..

(מה גם שמיהרתי להכנס כי כמעט איחרתי..)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

שלום,

עמותת אור ירוק הציבה לעצמה מטרה להילחם בתאונות דרכים.

ללא ספק מטרה נעלה וחשובה.

עד כאן אני מסכים.

למיטב ידיעתי כדי לקדם מטרה זו גויסו אנשים מכובדים ביניהם פרופ' יוסף פרשקר, ראש המכון לחקר התחבורה בטכניון ואנשי מקצוע אחרים בתחום.

לאור פועלה של קבוצה כל כך מכובדת עולות תמיהות ושאלות לא פתורות בענין דרכי הפעולה המוצעות ואופן הביצוע...

* באמצעות אתר העמותה http://www.oryarok.co.il/ ניסיתי לקבל אינפורמציה לגבי יעדי העמותה והדרכים המוצעות לישום בפועל...

מפתיע שבאתר עצמו לא פורסמה תוכנית מפורטת או דרכי הישום של תוכנית כזאת אם היא קיימת?...

עובדתית אין "שקיפות" מפורטת הנדרשת ציבורית לתוכנית צודקת שכזו , על אף שאין לזלזל במטרות הפנל המכובד שהעמותה גייסה !

כנראה שהתוכנית ויעדיה המפורטים הם "סוד צבאי כמוס"????....

*באתר של העמותה יש אפשרות ליצור קשר ...עם מי? ציטוט מהאתר:

"להתנדבות ליחידות התנועה של המשטרה:

ביפר call:

03-6106000 בכל שעות ביממה "

אפשרות נוספת ליצור קשר עם העמותה...

חתימה על העצומה ללא כל פירוט ! מה שמפתיע הוכחת תכונת ה"עדר" שלא ממש רוצה ולא שואל... שחותם "בלנקו" על מטרה ולא על התכנים!!!

מנהל האתר למכוניות ספורט בישראל

פורסם

לדעתי חלק מכם קצת נסחפתם לעודף "אנטי" בעניין אור ירוק.

נכון, העמותה רוכשת ניידות ומפעילה מתנדבים שהם לדעתנו לא הפתרון הנכון, אבל הם גם יוזמים פעילות הסברתית והדרכתית לנהגים חדשים ומלווים שאמורה לתת כלים לנהגים חדשים להתחיל את דרכם על הכביש בדרך הנכונה.

על פי פרסומים שונים, אור ירוק גם מנסה לבנות ולהחיל תכנית רב שנתית למניעת תאונות דרכים (אם כי כמו הקוסם, גם אני לא מצאתי פירוט מלא), ובכך הופכים עצמם לגוף היחיד בארץ שבאמת מנסה לעשות משהו משמעותי שעשוי לשנות משהו על כבישי העתיד בישראל (למעט הוועדה הממשלתית שמונתה לאחרונה מחדש, וכולנו יודעים מה קרה למסקנות הוועדות הדומות שהיו בעבר...).

אני לא חתמתי על העצומה. ברור לי שהשינוי לא יבוא מתוך חתימה על עצומה. יש דרכים יותר חכמות, נסתרות ויעילות להשפיע על המחוקקים.

מה שכן עשיתי זה פניתי באימייל אל העמותה בשם מועדון פיג'ו-סיטרואן ספורט ישראל (לאחר דיון בין חברי הנהלת המועדון) והצעתי לשתף פעולה עם עמותת אור ירוק ע"י כך שחברי המועדון שירצו בכך יתנדבו לפעילות ההסברתית וההדרכתית שעמותת אור ירוק מקיימת.

זה היה לפני כמעט חודש, ועד היום לא קיבלתי אף תגובה מהעמותה....

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

זה בסדר ג'רמי - שלחתי להם אי מייל באורך של כ-3 עמודים , ובו פירוט השקפותיי והסתייגויותיי מהקמפיין.לא נרשמה תגובה סייסמית כלשהי.

הם כנראה בשלבי התאוששות... :?

פורסם

אנשים בארץ לא קוראים על מה שהם חותמים.

כל מה שאתה צריך לעשות זה לבוא למישהו עם דף, ולבקש שיחתום על עצומה "למלחמה בתאונות הדרכים" וזהו - הוא יחתום בלי לקרוא ובלי לשאול שאלות.

חבר שלי החליט לנצל את המצב - לפני שבועיים הוא עמד בכניסה לקניון עם שלטים של "אור ירוק" והחתים אנשים על מסמכים שונים. אחרי שעתיים היו לו חתימות של ערבים ל-3 משכנתאות ו-2 הלוואות לא מוגבלות בסכום.

הוא אסף את הכסף וברח לסומטרה, כדי שלא יוכלו למצוא אותו.

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם
אתה מוזר וזה COOL ,

יא מוכשר !

סבבה.אני שמח שבגיל 29 מגדירים את זה ככה,כי בגיל 16 זה גרם לי להיות בעיקר בודד.

שנית-בדקתי קצת יותר לעומק (היתי בסופר).

המתנדבים חדורי המוטיבציה מקבלים סכומים של כ 15 שקל לשעה.חלקם לא בעלי רישיון, שלא לדבר על רכב.רובם ככולם פרוטקציונרים שמקושרים לבעלי תפקידים בעמותת אור ירוק.

בקיצור-בפעם הבאה שעוצר אתכם שוטר בלתי מנומס ומאשים אתכם באגזוז רועש,הפלצה באוטו או מיצמוץ תוך פניה, תחשבו על הילד המעאפן שהחתים אותכם בסופר ועל הטימטום של עם ישראל שחותם על שטויות באמונה שהוא עוזר ל"מצוקה חברתית" או כל הגדרה אחרת שאיזה משרד פרסום המציא עבור משטרת ישראל.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

שנית-בדקתי קצת יותר לעומק (היתי בסופר).

המתנדבים חדורי המוטיבציה מקבלים סכומים של כ 15 שקל לשעה.חלקם לא בעלי רישיון, שלא לדבר על רכב.רובם ככולם פרוטקציונרים שמקושרים לבעלי תפקידים בעמותת אור ירוק.

ה'מתנדב' בקניון אבנת (הקניון הגדול) בפ"ת מקבל 23 ש"ח לשעה, ככה הוא אמר לי. לאחר דין ודברים הצלחתי לשכנע אותו בבעתיות שקיימת בנושא העמותה.

יו"ר העמותה תרם לעמותה 40000000, כן 40 מיליון ש"ח. בכסף זה קנו כמובן ניידות.

באופן אישי, אני חושב שעוד כמה שנים, אולי פחות, הוא ירוץ לתפקיד פוליטי כלשהו.

פורסם

אתם פשוט צודקים...!!!!

כי בגדול זה נשמע טוב, כאילו מה, מישהו בא אליכם ואומר לכם...

"רוצה להילחם בתאונות דרכים?"

מי יאמר לאדם כזה לא?

אבל שמתעמקים בזה ומבינים איך הם מתכוונים לעשות זאת, זה לא הדבר הכי טוב...

• תוכן חדש...