Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יום מסלול ב-PalmerSport - אירוע הנהיגה הטוב בעולם ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראית חוויה מדהימה והסכום הסופי לא גבוה באופן חריג.

אולי שנה הבאה...

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אגב, ציינתי רק את העלות של היום מסלול עצמו אבל גם אחרי טיסות/מלון/רכב זה יכול להסגר בסכום סביר של 8-9 אלף שקל לכל הסיפור אבל מאחר וזה באזור לונדון, מתבקש לנצל את ההזדמנות לאיזה סופ"ש ולעשות עוד משהו.

פורסם
לא מדוייק וקרוב אליך משחשבת... :wink:

http://roadster.co.il/forums/viewtopic.php?f=1&t=5242

צודק, ולמעשה כפי שאתה מבין הם בדיוק האנשים שדיברתי עליהם ומהם קיבלתי את ההמלצות בעבר :-) (ובהווה, גיא חזר משם שוב לפני חודש והדליק אותנו על זה :lol:)

אולי הייתי צריך להתנסח אחרת, זה מתחבא עמוק עמוק כך שאפילו גוגל מתקשה למצוא אז חשבתי שלא יזיק שיהיה משהו מסודר (התמונות שם כבר לא זמינות) ועדכני (הרכבים התחלפו מאז) ב-CF (שחיפוש הביא לי בעיקר אנשים שהתעניינו במקום בעבר).

נשמע מדהים! יש איזשהן דרישות מבחינת נסיון או ידע קודם או שזה פתוח לכולם?

לא, כלום. רישיון נהיגה.

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אם כבר הקפצת אז אני אעדכן שבדיוק חזרתי משם עכשיו מיום מיוחד עם Jolyon Palmer הבן של הבעלים שהוא גם במקרה מהשנה נהג פורמולה 1.

הייחוד של היום הזה הוא שמקבלים זמן נהיגה כפול ועל הכלים היותר מעניינים בחיזוק של רכב פורמולה 4 חדש ששימש לתחרויות בעונה האחרונה וכמובן ליווי של Jolyon שזמין לאורך היום לשאלות ושיחות חופשיות כמו גם נסיעת הדגמה ב-JPLM.

נוהגים על האריאל אטום, קייטרהם, פורמולה 3000, JP-LM ופורמולה 4.

כלים מדהימים וכמובן בעידוד מלא לנהוג הכי מהר שאתה יכול.

במסגרת היום הזה נהגנו המון עד קריסה פחות או יותר.

מהסיבה הזאת בין השאר אין לי יותר מדי צילומים אבל תשלימו מתחילת השרשור ומהדימיון.

אני יכול להבטיח לכם שזה מדהים :wink:

Formula 4:

20160602_140951.jpg

אני בפורמולה 3000:

Nir_Mey-Paz.jpg

הקפה שלי:

[video=youtube_share;n-x2kb0uQZA]

Jolyon ליד הרכב פורמולה של רנו ב-2012:

20160602_123230.jpg

אגב, הוא בחור סופר נחמד, גם מעבר למחוייבות שלו לשתף פעולה ולחייך ניתן לראות שהוא באמת בחור מאוד חביב.

בסופ"ש הקודם הוא התרסק במירוץ במונקו אבל באופן מפתיע בתשובה לשאלה מה המסלול האהוב עליו הוא עונה ללא היסוס מונקו והסיבה ? בדיוק בגלל הסכנה של המסלול והקרבה של הקירות, זה הריגוש שעושה לו את זה.

והכי חשוב, ביום יום הוא נוהג בדיוק על אותו רכב כמוני ומאוד אוהב אותו...אז מה אם זה בגלל שהוא נהג של רנו וכנראה מחוייב לנהוג בו, אל תהיו קטנוניים :-P

היום עצמו מדהים, נוהגים בלי סוף ועל רכבים מטורפים.

לא היה רגע לנוח, בקושי מספיקים להתאושש מסשן אחד וכבר קוראים לך להתכונן לסשן נוסף.

הנהיגה ברכבים האלה מאמצת מאוד, לקראת סוף הסשן של הפורמולה כבר התקשיתי להחזיק את הראש מכוחות הג'י ובפניות החזקות השענתי את הראש אחורה על המשענת :lol:

כרגיל הקייטרהם הייתה זאת שפירקה אותי סופית, לקראת סוף הסשן (והיום) כבר התקשיתי לסובב את ההגה בפניות החדות וסחבתי איתי ידיים תפוסות לגמרי במשך כמה ימים.

אגב, היום הזה היה מטורף גם מבחינת הרמה של הנהגים.

מסתבר שליום כזה מגיעים לשם חבר'ה סופר רציניים, כאלה שביקרו שם כבר מספר דו ספרתי של פעמים, חלק לא קטן נהגי מירוץ מקצועיים.

לא היה שם אף אחד שזאת הפעם הראשונה שלו אצלם.

היו שם כמה חבר'ה שהיו סביב השיאי מסלול בכל רכב ולא הפריע להם אפילו שהמסלול היה רטוב/לח בחלק מהמקרים (בפורמולה 3000 יש טבלת זמנים שנתית ו-3 מהיום הזה נכנסו גבוה לראש הטופ10).

עשו תחרויות מול Jolyon, להזכירכם, נהג הבית.

בקיצור, הייתי צריך לעשות שם קצת כיול לצד התחרותי שלי ולעשות סוויץ, להנות מהנהיגה נטו בלי להסתכל על הזמנים וכפי שאפשר להבין מאוד נהניתי 8)

מומלץ בחום.

בעקבות הביקוש הם הוסיפו יום נוסף כזה ב-20 ליולי אם אני לא טועה.

מורן, לך על זה, לא תתחרט !

ניר

פורסם

וואו ! נשמע עוד יותר מטורף ! לא מאמין ששוב נסעת בלי להגיד :) אז כמה עלה היום הזה ?

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• אחראי פורום
פורסם

איזה חוויה! מטורף לגמרי.

אני לצערי ממשיך במסורת הדחיות :roll:

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

באמת מדהים,

במקרה נכחתי במרוץ האחרון במונקו לפני שבועיים כאורח קבוצת רנו- אינפיניטי.

הסוויטה שלנו ישבה בדיוק מעל הנק' בה גו'ליאן פאלמר התרסק לתוך הקיר בישורת הרטובה.

זה קרה כבר בהקפות הראשונות למרבה האכזבה.

ברגע שיהיה לי זמן אעלה תמונות וסרטונים בשרשור נפרד.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם (נערך)

גם כן דוחה, למרות שזה נראה מצוין.

אישית, אני עדיין מעדיף לנהוג במכונית כביש ושיהיה לידי מישהו שיגיד לי דברים לא טובים על הנהיגה שלי, מאשר לשבת בחד-מושבית ולקבל ליטופי אגו בצורת זמני הקפה.

אז אני חוסך לטובת אירוע מהסוג השני, תלוי להיכן בחו"ל אני אזדמן להבא.

סוג של מזוכיזם שפיר, אם תרצו. :twisted:

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
וואו ! נשמע עוד יותר מטורף ! לא מאמין ששוב נסעת בלי להגיד :) אז כמה עלה היום הזה ?

אוף, כל פעם אני זוכר אחד ושוכח אחר. מצטער :|

זה היה חצי ספונטני עם חבר שנרשם, תוך כמה ימים כבר נסגרה ההרשמה.

לגבי המחיר נראה לי שאמרתי, אולי בשרשור השני, זה יום עם כמות נהיגה כפולה אבל גם המחיר לצערי כפול :-(

הסוויטה שלנו ישבה בדיוק מעל הנק' בה גו'ליאן פאלמר התרסק לתוך הקיר בישורת הרטובה.

זה קרה כבר בהקפות הראשונות למרבה האכזבה.

כן, מרוץ בגשם, החליק על המעבר חציה שיש שם. אמר שיש הבדל מאוד ברור באחיזה במעבר על הצבע ואין איך להתחמק והוא היה מודע לזה אבל ניסה ללחוץ קצת יותר מדי בשביל עקיפה או משהו כזה ועלה נניח ל-90% מצערת במקום 80% שהיה שם גבול האחיזה ואיבד את האוטו.

אגב, הייתה לי שיחה מעניינת איתו לגבי סימולטורים, עניין אותי כמה עובדים שם עם זה.

הוא אמר שהם עובדים הרבה עם סימולטור בעיקר לצרכים של הצוות הטכני. ככה הם בודקים כל מיני שינויים ורעיונות של המהנדסים, עושים שינוי ברכב (בסימולטור), הוא נוהג ורואה אם זה טוב או לא לפני שהם באמת מייצרים/מרכיבים.

די נדהמתי מכך שרמת הריאליסטיות כזאת גבוהה שככה עושים ניסויים 'זולים' בפיתוח של פורמולה 1.

אח"כ כמובן עושים עוד כיוונים בעולם האמיתי אבל זה כבר ה-fine-tuning.

זה פחות משמש אותו לאימון נהיגה.

אין סימולציה של כוחות ג'י, רק הטלטולים שאנחנו מכירים מהסימולטורים הקצת יותר מושקעים שאנחנו מכירים גם בארץ (כמו מה שיש לחגי ב-simrace), מבחינתו זה מספיק כי זה רק משמש כאינדיקציות.

אישית, אני עדיין מעדיף לנהוג במכונית כביש ושיהיה לידי מישהו שיגיד לי דברים לא טובים על הנהיגה שלי, מאשר לשבת בחד-מושבית ולקבל ליטופי אגו בצורת זמני הקפה.

א. היו גם רכבים עם שני מושבים בהם יש איתך מדריך.

ב. למרות שהייתי לבד בפורמולה, אחרי הסשן קיבלתי הערה לגבי הבלימות שלי מאחד המרשלים.

ג. מה קשור אגו ? זה גם סופר מהנה וגם מנהיגה כזאת יש הרבה מה ללמוד ולשפר תוך כדי. אין ספק שלא כמו עם מדריך אבל זה מה יש כשמדובר בסינגל סיטר.

ואחרי שאמרתי את כל זה, זה אכן יותר אירוע חוויה / יום מסלול לנהגים מנוסים מאשר הדרכה פרופר אבל גם לזה יש מקום מדי פעם :wink:

פורסם

בדיוק: זה יותר חוויה מאשר אימון או אפילו הדרכה, גם כאשר המכונית דו-מושבית. וזה בסדר, אבל פחות מה שמעניין אותי.

איך אמרו לי: המדריכים בקורס כזה הם בדיוק כמו שיורה שמם: הם מדריכים אותך סביב התוואי של המסלול. הם מביאים איתם את הידע שלהם ובסוף היום - הם לוקחים איתו חזרה הביתה איתם.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

וואו, איזה חוויה. אפילו רק לקרוא. המחיר אולי משתלם אבל לא שווה לכל נפש. בכל מקרה נכניס את זה ל to do list

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

• תוכן חדש...