Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יום מסלול ב-PalmerSport - אירוע הנהיגה הטוב בעולם ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כבר מהנתונים שצירפת אפשר לראות למשל איך שהמדריך המקומי מהיר יותר ביציאה מהפניה, ממש כמו שכתוב בספר.

באמת מפתיע שהנהג המקצועי אחרי אלפי הקפות במסלול נוהג כמו בספר ואצלי אחרי 8 הקפות עם מסלול חדש ורכב פורמולה חדש יש מה לשפר :lol:

זה היה קצת מביך עבורו אם זה לא היה המצב.

אפשר גם לראות שהוא משתמש בברקס הרבה יותר יעיל, הוא יודע טוב יותר מה הנקודה המאוחרת ביותר לבלימה ויורד חזק יותר על הברקס אבל נראה לי שאת מירב הזמן איבדתי ברצף הפניות האחרון שאפשר לצלוח במהירות הרבה יותר גבוהה ממה שנראה בהתחלה וזה כל פעם הפתיע מחדש.

אני יודע שבסשן נוסף הייתי מוריד עוד שניה בקלות, מה שהיה כבר מכניס אותי למועדון מאוד מכובד של 1:17 (אפשר לספור על יד אחת את הנהגים שירדו שם מ-1:17 השנה) אז אני די מרוצה.

שי, תודה.

פורסם

נשמע כמו חוויה מעולה.

גם בסילברסטון יש ימי מסלול כאלו, שבהם אתה נוהג ב4-5 רכבים שונים, במשך כמה שעות. המחיר די דמה, כזכור לי (סדר גודל של מאות פאונד לסשן כזה).

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

נשמע מעולה, וכבוד על התוצאות! סגרת לי סופית את הפינה, אני אגיע לשם בשנה הקרובה (אם הייתי יודע הייתי מצטרף לקבוצה שלכם האמת). אפשר לארגן קבוצה לקיץ הבא, מי בעניין?

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

תודה על הכתיבה ניר!

מדהים לראות איך כל מי שנוסע לשם פשוט נהנה ברמות אחרות!

גם אני חושב על זה כבר המון זמן אבל משום מה לא יצא לי עדיין להיות...

חבל שלא ניסית ליצור קשר, הייתי מצטרף בכיף :)

נ.ב

אני גם בטוח שהקראטינג 2 פעימות היה חוויה, זה דיי מפרק.

מה היה הזמן הקפה שלך?

פורסם
נשמע כמו חוויה מעולה.

גם בסילברסטון יש ימי מסלול כאלו, שבהם אתה נוהג ב4-5 רכבים שונים, במשך כמה שעות. המחיר די דמה, כזכור לי (סדר גודל של מאות פאונד לסשן כזה).

יש בסילברסטון חוויות נחמדות בסכומים נמוכים (של מאתיים פאונד אפילו) אבל עד כמה שהבנתי גם מפורומים באנגליה המתירנות של פאלמר היא די יוצאת דופן. כנראה חלק מזה שיש שם המון מקום לעוף בלי לעשות נזק רציני.

תודה על הכתיבה ניר!

מדהים לראות איך כל מי שנוסע לשם פשוט נהנה ברמות אחרות!

גם אני חושב על זה כבר המון זמן אבל משום מה לא יצא לי עדיין להיות...

חבל שלא ניסית ליצור קשר, הייתי מצטרף בכיף

נ.ב

אני גם בטוח שהקראטינג 2 פעימות היה חוויה, זה דיי מפרק.

מה היה הזמן הקפה שלך?

וואי נכון, אתה מקומי, שכחתי :oops:

אז איך עוד לא עשית את זה ?

טוב, יש לך כ"כ הרבה מה לעשות שם. איך אני מקנא בך, מקום מדהים.

ניסיתי לשדך עוד פעילות באותו סופ"ש ואמנם לא הצלחתי אבל נחשפתי לקלות והזמינות של כ"כ הרבה פעילויות (בטח ובטח למקומי עם רכב פרטי) שזה פשוט מדכא לחזור לשממה שלנו.

אגב, אם יש לך המלצה על פעילות מקומית אשמח לשמוע לפעם הבאה.

לגבי הקארטינג, ברגע שהם הסכימו טסנו בלחץ זמן, התלבשתי תוך כדי התדריך אז לא יצא לי אפילו להעיף מבט על התוואי לפני שעליתי.

שאלתי אותם כמה יהיה זמן טוב ואמרו לי 1:08. לא הגעתי לזה, עשיתי 1:11.3.

הזמן הכי טוב שהיה באותו יום היה 1:08.6 (הבנתי אבל שאפשר לעשות שם זמנים הרבה יותר טובים, לא יודע אם אלו התנאים של אותו יום או נהגים לא מספיק טובים).

ניר

IMG-20150904-WA0028_.jpg

פורסם

לפני כמה שנים הייתי במסלול בצרפת:

http://www.laquais-stage-de-pilotage.com/

עשינו קורס של חצי יום על פורמולה רנו, כולל הדרכה בכיתה, הדרכה במסלול לבלימות ובסוף הקפות בלי שום מגבלה מיוחדת על הנהיגה. עשיתי פעמיים צלחות... המחיר היה 500 יורו. יש להם גם מבצעים ב-400 יורו. אם אתה מגיע עם הסמכה קודמת לפורמולה אתה יכול להמנע מהקורס ופשוט לעלות על המסלול לחצי יום רצוף של נהיגה. כיף ענק! יום אחרי לקחנו חצי יום של נהיגה בפרארי, למבורגיני, פורש ואסטון. בכל אחד מהרכבים עושים 15 הקפות של המסלול. חוויה אחרת אבל גם כיף גדול...

טלפון 6.2011 064.jpg

פורסם

וואי נכון, אתה מקומי, שכחתי :oops:

אז איך עוד לא עשית את זה ?

טוב, יש לך כ"כ הרבה מה לעשות שם. איך אני מקנא בך, מקום מדהים.

ניסיתי לשדך עוד פעילות באותו סופ"ש ואמנם לא הצלחתי אבל נחשפתי לקלות והזמינות של כ"כ הרבה פעילויות (בטח ובטח למקומי עם רכב פרטי) שזה פשוט מדכא לחזור לשממה שלנו.

אגב, אם יש לך המלצה על פעילות מקומית אשמח לשמוע לפעם הבאה.

ניר

כל פעם שאני שומע על מישהו שעשה את זה אני דיי מתבאס!

נראה לי שלא עשיתי את זה כי זה יותר יקר מסופש ברינג בשבילי, שזה 3 ימים מלאים בנהיגה במסלול הכי מאתגר בעולם :-D

יש פה המון ימי מסלול וזה דיי זול ואפשרי גם למי שבא מהארץ.

חבל שלא יצרת קשר אבל אני מקווה שתזכור לפעם הבאה ואז אוכל לעזור ;)

מורן

פורסם

תודה רבה על הסיפור, באמת באנגליה יש בלי סוף אפשרויות. יש גם חברה bookatrack .com שמארגנת ימי מסלול באנגליה ואירופה ואפשר לשכור מהם קטרהם. הם גם מספקים קטרהמים שלהם לימי מסלול שמארגנות חברות ומועדונים אחרים.

פורסם

משעשע, אחרי שחזרנו דיברנו על מה צריך לעשות פעם הבאה ומצאנו נסיעה על פורמולה בצרפת (LRS Formula) שעולה מלא אז אמרתי, נלך על הרכב הכי כיפי שהיה לנו בפאלמר שהוא גם הכי זול וזמין וחיפשתי פעילויות עם קייטרהם, הגעתי ל-http://uk.caterhamcars.com/experience ומשם ל-http://www.bookatrack.com וזה באמת נראה מגניב ושווה.

האפשרות לסגור יום מסלול במגוון מסלולים באירופה עם השכרה של קייטרהם במחיר סביר מאוד קורצת.

יש לך ניסיון איתם ?

פורסם
משעשע, אחרי שחזרנו דיברנו על מה צריך לעשות פעם הבאה ומצאנו נסיעה על פורמולה בצרפת (LRS Formula) שעולה מלא אז אמרתי, נלך על הרכב הכי כיפי שהיה לנו בפאלמר שהוא גם הכי זול וזמין וחיפשתי פעילויות עם קייטרהם, הגעתי ל-http://uk.caterhamcars.com/experience ומשם ל-http://www.bookatrack.com וזה באמת נראה מגניב ושווה.

האפשרות לסגור יום מסלול במגוון מסלולים באירופה עם השכרה של קייטרהם במחיר סביר מאוד קורצת.

יש לך ניסיון איתם ?

הי, ניר! אין לי ניסיון אתם, בקשתי הצעת מחיר ליומיים ב Spa, יצאה יקר מהשכרה באנגליה, אבל עדיין סביר. אפשר גם להתחלק ברכב עם עוד מישהו, לכן כדאי לארגן כמה אנשים. ב Donington park או ב Brands hatch יוצא יותר זול. אני מאוד רוצה לנסוע למשהו כזה, דרך אגב, ב Spa יש ימי מסלול של RSR שהם מעולים, אבל אנחנו נכנסים לאונה קצת בעייתית מבחינת מזג האוויר.

אם תרצה לנסוע ולארגן קבוצה אני מעוניין (במידה ועבודה תאפשר). אשלח לך את הטל. שלי בפרטי.

פורסם

נראה ממש מגניב, מעניין אם יש להם גם גרסאות עם הגה בצד שמאל.

בקיצור, אם אתם מארגנים יום מסלול, ומחפשים עוד אנשים להוזיל עלויות - תכתבו כאן :)

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.

• תוכן חדש...