Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תום יאכזרי אין לך לב.... חחחחחחח למה טרול?

פורסם

תגובות כמו "איזו מערכת חזקה" ו"מגניב" לא תקבל פה. הסר דאגה מלבך.

המלצה שלי - הסטייל הזה שולט בפורום מקביל, FXP.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם (נערך)

אלון אשמח שתסביר למה התכוותה,

להעביר אותי לפורום FXP, קצת מעליב.

תן לי סיבה למה אתה אומר את זה?

סתם מעצבן שאתה בא מתנפנף במערכת שלך ואומר שלאחרים יש יותר גרועה.

גם אני יכול לפתוח לך על מהערכת, כי אני מכיר את החלקים אישית,

ולפי הנסיון שלי אתה שומע רוק ואלקטרו לפי המערכת, נכון?

עריכה אחרונה על ידי Sniper_Ee
פורסם

באמת שניתוח סגנון המוסיקה שלי לא קשור בשום צורה לדבר.

איפה ראית ש"התנפנפתי" במערכת שלי?

אני אומר את שאמרתי מסיבה פשוטה. יש אנשים שבאים כדי ללמוד. יש אנשים שבאים ללמד. אני לא מתיימר ללמד, אני מתיימר לשניהם. פה, מראש, באת להתלהם. "אל תגידו מגניב או איזה חזק". איפה האופציה שיגידו לך "גרועה"?

חצי ממה שאמרת גם בפוסטים אחרים תלוש לחלוטין מהמציאות. מגבר לא בוחרים לפי מספר הוואטים שלו, לפי נתון זה גם מגבר של Boss הוא מעולה. מן הסתם גם לא לפי הקרוסאובר שלו, לכל מגבר שעולה מעל 300 ש"ח יש קרוסאובר מלא.

יש כלכך הרבה נתונים אחרים בהם מגברים נמדדים, מציע לך לקרוא מאמר ארוך מאוד שנכתב ע"י אדי, מנהל הפורום (lanosforce).

בגישה חיובית זו, אשמח אם תגיב ככל העולה על רוחך, אך להבא בצורה פחות חד משמעית ועם רצון לבוא וגם ללמוד, לא רק ללמד.

לגבי המערכת - מצטער, אך בהחלט יש לך הרבה מאוד לשפר. לא יצרת פה שום במה קדמית, בחרת ברכיבים פשוטים ובסיסיים (טמפו הישן, הוא כאמור, ישן. מחליפו, טמפו אולטרה, עולה עליו בכל מובן, וגם הוא סט בסיסי מאוד). נתת דגש לסאונד האחורי. בהופעה חיה הסאונד שלך מגיע ממאחור? מכיוון השערים? זה רעיון שלעולם לא אבין. לגבי שאר הרכיבים לא ארחיב, זה נושא תלוש ונדוש.

קח את זה קשה או קח את זה כהערה בונה, זכותך, אך ת(י)למד, לא רק תלמד.

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

היית מכוון את עיקר הבמה בפרונט.

מיד באסים בלדת, טווטרים ומיד ריינג' בקורות A.

מאחורה היית עובד ברצועת תדרים נמוכה, בכדי שלא תמשוך את עומק הבמה מהפרונט, שבו אתה נמצא.

אני מעולם לא עבדתי עם רמוקלים מאחור כלל. מעולם לא היה צורך ואילו רק פעם אחת שמתי סאב. סאבצ'יק האמת רק כדי "לסגור" את האווירה לכדי משהו שלם יותר.

אם אתה באמת תביא מגבר כמו האודיסון, הייתי מביא סט 6.5 קדימה כמו שהראת ומוסיף מיד ריינג' כמו hybrid audio l3 או מורל CDM. ישנן ים של אפשרויות.

ברמת הקיצון. לך על סט של hybrid audio L8 שיכו לנגן בכיף שלו עד 40 הרץ, רמקול מידבס כמו זה של טנג בנד שינגן להנאתו עד 4-5 אלף הרץ וסוגר הם טוויטר פרימיום כמו הhybrid audio l1v2. שים את כל זה מקדימה ולא תצטרך כלום מאחורה. סמוך עלי.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

urban.racer אהבתי את התגובה שלך.

אני שומע מוזיקה ומתעניין בסאוד מאז שאני מכיר את עצמי.

מעניין אותי מה תהיה התגובה שלך.

מה אתה מעדיף:

קומפוננט סוג א + מגבר קנטצ'יק לפי המילים שלך.

או מערכת 5.1 עם חלקים פחות מוכרים אבל יותר אפקטיבייים.

אני אסביר לך מה אני יעשה ואתה תגיד לי מה אתה חושב.

האחורים הם נטו לבס, זה גם מה שציינתי בפוסט אבל אף אחד כנראה לא קרה. אין לי מקום בבגאז לשים מגבר והוא סתם עושה רעש. לא באס.

הבאסים שלי יהיה מה Infinity Reference 9633cf x2

לא יהיה להם טיפת טראבל!

ה4 הנותרים ( הקדמיים והדלתות הם טראבל עםפ נגיעה בבאס)

המגבר שלי מכוון כל רמקול בניפרד אז אני יכול לשחק איתו איך שאני רוצה.

בעניין הרמקולים שהצעת... מנסיון הרמקולים של טמפו, שנחשבים מעולים, בעניין מחיר וביצועים, טמפו 6 הכי טוב מבין כולם.

והCTX65CS הם טובים יותר מטמפו 6, אבל אני רוצה אותם לאחור לגישור... אני יודע שזה קומפוננט אבל אני לא מחבר אותו עם הקומפוננט... זה יהיה טראבל מקדימה + טראבל באס מאחורה בדלתות ונטו באס מאחורה.

ואלון, זה שהבאת את דגם היוקרה של טמפו + טויטרים שלא מדגם היוקרה זה גאוני. המגבר שלך 4 ערוצים קלאסס D.

גם שלי זה קלאסס D עם קצת.... הרבה.. יותר אפשריות שליטה... אתה לא אוהב מוזיקה אתה אוהב כוח חזק!!! לא שמיעה נקיה... יש לך סאב אכזרי מאוד.. (מעניין גם איזה תיבה יש לך באוטו) בנוסף רמקולים קדמיים מעולים (קצת חבר שאיבדת את הטוויטרים שלהם) אבל מגבר לא תואם בשיט למה שיש לך! היכולות של החלקים שלך לא מנוצלים כלל! זהו, עכשיו תעשה עם זה מה שבא לך.

פורסם (נערך)

לך מידבאסים שיורדים נמוך מקדימה. זו דעתי. יש לר מעט אופציות, רק צריך לחפש

הנורדיקה סאב איכותי מאוד.. זהו שהוא גדול לא אומר כלום ואת עוצמת הסאונד אתה בוחר.

ככלל, החלקים אצל אלון מוכוונים SQ ולא SPL... הMT23 אחד הטוויטרים הכי טובים שיצאו למורל. אין על זה עוררין. הרבה אנשים (וגם אני) החליפו את הטוויטר המקורי בMT-23. אני עוד עשיתי על דוטק דור ראשון.

אני מציע שתבדוק מה שאתה אומר לפני שמניח הנחות וקובע עובדות. הלווייתן מגבר מדהים. לא פחות מזה. לא חסר לו כח או איכות.

ואשמח אם תסביר מה זה מגבר שלא מתאים למה שיש לו. מה רשמת שם גובל בזלזול

עריכה אחרונה על ידי urban.racer

Stay tuned

פורסם

תגובה עצובה, אך עם זאת משעשעת. כעת הבנתי שרמת הידע שלך אכן אפסית. אתן לאדי להתרשם מהידע שלך, הוא סבלני יותר. רק כמה הערות:

הטוויטרים הם מסדרת הElate. לבטח לא בסיסיים.

המידבאסים בכלל מסדרת הייבריד, מזמן עברנו את ימי הטמפו, כשהיינו ילדים.

המגבר הוא בכלל 6 ערוצים, ורחוק מלהוציא הרבה בום בום.

הוא שקוף, מהשקופים ביותר בעולם. גם עליו לא אלמד אותך, זה פשוט מיותר, לא תבין שום נתון מעבר לוואט.

אתה יודע, גם רכיבים של מורל לא נועדו לעשות הרבה בום בום, הם לא נצילים בשיט.

לגבי יכולות שליטה, גם את הימים האלו עברנו. השליטה נעשית מיחידת ראש איכותית או פרוססור. קרוסאובר אנלוגי כמו במגבר פשוט לא דומה לקרוסאובר אלקטרוני.

אה, הסגנון מוסיקה שלי הוא בכלל קלאסי וישראלי שקט. אולי רוק אלטרנטיבי. המורל שלי רחוקים מלהתאים לרוק ואלקטרו, הם איטיים מדי ורכים מדי.

נמתין לאדי, אולי לו תהיה את הסבלנות להעביר אותך קורס מזורז ברזי התחום.

ובבקשה, 5.1 או 7.1 תשאיר לקולנוע ביתי, באוטו זה פשוט לא ישים ומיותר, מוסיקה לא שומעים בסראונד.

לילה טוב, אני סיימתי פה.

פורסם

אני חשב שמיד באס מקדימה זה קצת בעייתי...

אני שומע מוזיקה שחורה.. הCTX יהיה לי אחלה מקדימה כי הם רמקולים מבוססים באס...

אני לא רוצה באס מקדימה כי זה עולה לי כאב ראש... לפי אירודינמיקה אתה צודק הבאס צריך לבוא מקדימה או מהצד... בנפרד!! לא באס וטראבל ביחד.

אבל אין לי אפשרות ושים באס וטראבל מקדימה... אז הטויטר מביא לי HIGH PASS והדלתות מקדימה הטמפו שזה מביא לי LOW TRAB מעולה מקדימה עם כיוונים במגבר כמובן... ושילוב מעולךה עם אחורה... שכחתי לציין שהמגבר + רסיבר הוא 5.1 עד 8 רמקולים. שזה מאוד חשוב!

פורסם

אתה מת על הסלט הזה, הא?

מה זה רמקולים מבוססים באס?

מה קשור אירודינמיקה? אתה ממריא עם הרמקולים?

מה זה אומר באס וטרבל (איפה מיד בכל העסק?) לא באים ביחד? הרבה זמן לא שמעתי כזו שטות. כאילו, עשרות שנים אנחנו שומעים מוזיקה לא נכון?

מה זאת אומרת הטוויטר מביא לי hi pass? מה זה kow trab?

המגבר הוא 5.1 8 ערוצים? לא. הוא לא. הוא מגבר 8 ערוצים, שיודע לנגן תצורה של סראונד. אני יכול לייצר 2 ערוצים עם של סאונד עם המגבריסבר הזה.

איך?

קורה צד נהג טוויטר ומיד ריינג'

דלת נהג מידבאס

קיקפאנל סאבוופר.

אותא דבר רק צד נוסע.

הופה. 4 ערוצים לצד שמאל 4 ערוצים לצד ימין. סטריאו נטו. לא סראונד לא נעליים לא 5.1.

קיצר.

מחכה לתשובה בקוצר רוח.

Stay tuned

פורסם

איך יש לך סבלנות לזה? האף של הבחור סופר אווירדינאמי. אין לו שמץ של מושג שהוא יהפוך לבכייה לדורות פה גפורום.

פורסם (נערך)

טוב נראה לי גלשנו מהנושא,

ברגע שאני ארכיב את המערכת... נחכים. אין לי מה להוסיף לזה...

נפרט מה שניכם מציעים:

שניכם אומרים לי להרכיב מערכת 2.1 עם סראונט... זה ההצעה הכי מגוחכת שראיתי מימי...

להעדיף פיצול 2.1 לכל הרכב לאומת 5.1 שיודע להעביר סאונד בצורה נקיה לכל רמקול בנפרד (עם כבלים תואמים).

מזל שבתי הקולנוע לא רואים את לדברים האלו.

באמת תודה על חוות הדעת, אני עדיין מצפה מאנשים שמבינים במוזיקה שיתנו חוות דעת... סליחה עם זה נמשע מזלזל, אבל זה לא התגובות שחיכיתי להם.

בנתיים שניכם מעדיפים מונו/סטיראו מאשר dolby surround, קצת מעוכזב משניכם.

אם יש לכם לעלות לי את הרמה ולא להוריד אותה משמעותית... יותר אשמח לשמוע.

תודה ויום טוב

נ.ב

אם אירודימניקה זה: זה אפשרות להרים דברים בהמצאות מהירות + כיוון נכון של תפיסת רוח.

אז מה זה אווירודינמיקה???

קצת שתדע, Earoacoustics זה בקבוצה של Earodynamic... קצת ליידע אישי!

עריכה אחרונה על ידי Sniper_Ee
פורסם

WOW אין לך מושג על מה אתה מדבר.

אתה בא מתחום הקולנוע, שגם שם אין לך ידע אבל נעזוב את זה כרגע, ואודיו לרכב זה תחום אחר לגמרי.

אין לך שום אינטרס להאזין למוזיקה ב5.1 ערוצים, מוזיקה צריכה במה קדמית סטריאו ותו לא.

כדאי לך לקרוא קצת בFAQ, ולהחכים, אחרת אני רואה את הפטיש של אדי יורד עלייך וחבל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...