Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

אני צריך המלצה לצמיג איכותי עבור סוזוקי SX4 האצ'בק.

יש לי כרגע צמיגים סיניים של חברת שקרכלשהו, שלהפתעתי מבחינת רעשים הם טובים הרבה יותר מאלו שהגיעו עם הרכב, אבל פאקינג כל שני וחמישי נכנס לשם בורג, אין לי מושג איך כמה ולמה, אבל זה החל לקרות מאז שהחלפתי את הצמיגים. בכל מקרה, הגיע הזמן בכל מקרה להחליף אותם.

לכן אשמח לצמיגים מתאימים איכותיים, אם יש מספר דגמים אפשריים - אשמח לשמוע.

תודה רבה!

פורסם

כמעט אם לא כל דגמי הצמיגים שמומלצים בכל שרשור המלצה למידות פופולאריות, קיימים גם במידה שלך.

תחליט על תקציב ורכוש את מה שמתאים לך.

פורסם

אני לא בטוח אם אתה סרקסטי או לא, אבל לא ציינת תקציב ולא ציינת את הדרישות שלך מהצמיגים ולכן לא ניתן לתת מענה ספציפי יותר.

תשקיע קצת זמן בחיפוש שהצעתי ואם תיווצר לך התלבטות עקב כך, נוכל לנסות למקד אותך יותר.

פורסם

שלום רב,

לא כל כך מובן מה הקשר בין צמיגים סיניים לברגים שנכנסים לך אליהם.

ברגים נכנסים גם בצמיגים אירופאים, יפנים ואמריקאים... :wink:

כמו שתם כתב, אנא ציין את דרישותיך מהצמיג כולל תקציב כדי שנוכל למקד אותך על דגמים ספציפיים.

בינתיים אתה מוזמן להתרשם ממגוון האפשרויות באתר טייר-קלאב.

פורסם (נערך)

Tom_22 - אכן הייתי סרקסטי, כי התשובה הזו היא הבסיסית והגנרית ביותר שאפשר לשים בכמעט כל דיון שני או שלישי שנפתח פה, לכן סותר לגמרי את המהות של פורום. לפני שפתחתי את הדיון מן הסתם עברתי על פורומים נוספים בארץ ובחו"ל בהתאם לצמיגים שמוכרים בארץ (גם בטייר קלאב), אבל לא הגעתי לשום מסקנה שכן לכל חברה מוכרת יש מספר דגמים/תת-דגמים שתיאורתית מתאימים ויש עליהם חוות דעת לפה ולפה.

בכל מקרה, לגבי התקציב - אכן לא ציינתי, טעות שלי. האמת, הוא לא כזה רלוונטי שכן כפי שאתה יכול להסיק, מדובר על רכב די סטנדרטי עם דרישה סטנדרטית. אין לי בעיה לשלם אקסטרה (450 צפונה) במידה וזה ישתלם.

מבחינת צורת נהיגה, על הרכב נוהגים בעיקר אימי ואני. אימי כפי שאתה יכול לשער נוסעת בצורה יחסית רגועה. אני נוהג בצורה מעט אגרסיבית יותר, אבל ברמה של ספרינטים בין רמזורים. לכן, אני מניח שארצה צמיג שיהיה סה"כ אמין, חסכוני בדלק, עם גריפ טוב גם על רטוב ושקט יחסית. בגלל שאני יודע שיש פה סתירות במה שרשמתי הרגע, אני מניח שאתה מבין למה קשה לי לבחור צמיג טוב.

לכן, אני פחות מחפש המלצות בסגנון של "קח את זה, חוות דעת טובות, סע לשלום", אלא יותר המלצות מאנשים עם נסיון אישי עם צמיגים ספציפיים מתאימים. אשמח לשמוע המלצות, במידה ויש כאלה.

TIRE CLUB - אני בהתחלה לא קישרתי בכללי, אך עובדה שמאז שהחלפתי אותם, כל כמה חודשים נכנס לפחות בורג אחד. הם לרוב נכנסים לחריצים, אך בצורה יחסית עמוקה שכן חודרת/קורעת בצורה כזו או אחרת את הצמיג. זה לא קרה לי אף פעם עם שום רכב/צמיג שהיה לי. יכול להיות שזה בגלל צורת הצמיג והחריצים שלו, לא יודע וזה גם לא רלוונטי, ממילא הגיע הזמן להחליף אותם.

תודה רבה.

עריכה אחרונה על ידי YairZ
פורסם (נערך)

אתה צודק, אבל כדי שיתפתח דיון ויתקבל מידע מועיל ושונה מכל שרשור שני או שלישי, מעבר לציון התקציב (שכתבת כעת) לדעתי לפחות מן הראוי לפרוס מספר אפשרויות שאתה מתלבט ביניהם (ובדקת לגבי הזמינות שלהם) וכך מי שהתנסה איתם יוכל להגיב. וגם אז, בשביל חוות דעת מקיפה תצטרך למצוא מישהו שנוסע ברכב דומה או זהה, עם מידה דומה או זהה, והחליף בין מספר דגמים שאתה מתלבט לגביהם.

בכל אופן, אלו הצמיגים שאני רואה שמתאימים עבורך (ולא, אין לי נסיון איתם).

אנא העלה את מחשבותיך/התלבטויותיך לגביהם, כמו גם אם יש צמיגים נוספים שאתה מתענין לגביהם -

ממה שמוצע באתר של טיירקלאב לדעתי היותר רלוונטים הם - טויו CF2 והנקוק K415 (או קצת יותר "ירוק" ה-K425).

יכול להיות שגם הטויו R38 בסדר (מדובר במציג מקורי עבור מאזדה 3 החדשה).

איני מתייחס לפאלקן ZE914 שמופיע שם, משום שקוד העומס שלו הוא 96 וזה עשוי להקשיח מעט את הנסיעה (ל-SX4 קודי 92H למיטב ידיעתי). כל הדגמים הנ"ל מזכים גם בכרטיס מתנה (200 ש"ח ל-4 צמיגים).

באתר של ספונסר נוסף בפורום, iTire, תוכל למצוא את הגודייר אפישנטגריפ פרפורמנס קצת מעל התקציב (הנחה נוספת בפניה לנציג בפורום).

צמיגים נוספים שנראה שנכנסים לתקציב או קרוב אליו, מתוך אתר יד2/טיירס4יו:

קונטיננטל פרימיום קונטקט 2, פירלי P7, דנלופ בלוריספונס, וגם פאלקן ZE914 (עם קוד עומס מתאים).

באותו אתר תוכל למצוא תמחורים נוספים עבור שאר הצמיגים שהזכרתי, אבל יש לתת דגש חזק על תיאום מוחלט מול הצמיגיה הנבחרת לגבי הצמיג והמחיר הסופי.

אגב לגבי הברגים - סיכוי קל שצורת המדרס של הצמיגים הנוכחיים מעודדת במידת מה את כניסתם של הברגים, אבל גם לדעתי זה לא הגורם העיקרי. בדוק אם יש אתר/י בניה חדשים באזור נסיעתך ובהתאם שקול אולי לשנות קצת את מתווה הנסיעה.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

כהמשך להודעה מעליי, ממליץ לך על ה-Toyo CF2 תוצרת יפן.

תוכל למצוא אותו באתר טייר-קלאב בעלות של 431 ש"ח הכוללים הכל - מע"מ, איזון והתקנה.

מדובר בצמיג טורינג רך ונוח, בעל אורך חיים גבוה ואחיזה מעולה בכבישים יבשים ורטובים.

אם בא לך, פה תוכל לקרוא עליו ביקורות של גולשים מחו"ל.

בנוסף, על רביעיית צמיגים תקבל גם Dream Card בשווי 200 ש"ח מתנה.

המחירים, המלאי והמבצע תקפים כמובן להזמנה דרך האתר או המוקד הטלפוני בלבד.

אם יש לך עוד שאלות, אשמח לעמוד לרשותך.

פורסם

בוקר טוב,

אני ירון מITIRE.CO.IL רכישת צמיגים און ליין.

אנחנו היבואנים והנציגים הרשמיים של צמיגי GOODYEAR בישראל.

באתר הייחודי שלנו תוכלו לרכוש און ליין צמיגי גודייר בצורה מהירה ובטוחה והכי חשוב בלי טרטורים ואפילו מהסלולר באתר מותאם,לקבוע את זמן ומקום ההתקנה ורק להגיע ולהתקין.

אצלנו מתחייבים לשלושה דברים:

1. לצמיגים בני מקסימום חצי שנה (אם לא הלקוח מעודכן במקום)

2.התקנות בכל חלקי הארץ אצל מתקינים נבחרים ומומלצים

3.אחריות יבואן על כל פגם ייצור בצמיגי גודייר במקום 4 שנים 5 שנים מיום ההתקנה .

EFFICIENTGRIP PERFORMANCE כפי שתוכל לקרוא כאן מתאפיין במרחק בלימה קצר,חיסכון בצריכת דלק בעזרת טכנולוגיות ייצור חדישות.

לגבי המחיר בלעדי לחברי הפורום בעזרת קוד קופון שישלח לפרטי תזכה ל 5% הנחה על כל כמות! אם אתה עמית חבר עוד 8% (יש כפל מבצעים)

המחיר כולל התקנה איזון של הצמיג ומע"מ.

אני או סיוון זמינים כאן לכל שאלה וגם בטלפון הישיר אליי ,

1-700-707-227

ירון

• תוכן חדש...