Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C3

C3BUYER
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנו לפני קנית סיטרואן C3, אוטומטית 1360 שנת 2003.

המחיר המבוקש - 10K לרכב יד רביעית עם 150K וטסט לשנה.

רוב הנסיעות הן עירוניות (הובלות ילדים לגן/חוגים), בערך 5000 ק"מ לשנה.

המשפחה והחברים מאוד מתנגדים לקניה לאור האמינות הירודה של המערכות החשמל וגיר ה- AL4 הידוע לשימצה.

מצד שני, התאהבנו במראה הלא שיגרתי של הרכב ובנוחות הנסיעה (ברכב השכרה דומה משנת 2013).

אודה לחוות דעת משתמשי הפורום בהקשר לכדאיות העיסקה ובנוסף, המלצה על מוסך אמין לבדיקה וישור קו באיזור הקריות. לאור הגיל המופלג - אין לדעתי טעם במכון בדיקה.

בתודה מראש,

דניאל.

פורסם

אין להסיק מרכב שנת 2013 על רכב מ2003. זה דור אחד אחרי וזה לא רלוונטי, נסו לחוות נסיעה על רכב מאותו דור.

בתקציב הזה , אפשר לשקול גם פונטו ספייס עם הגיר הרציף.

פורסם

אוטו מרווח ונוח להפליא. אמינות טובה בהחלט אפשרית, תלוי כנראה באחזקה השוטפת לה זכה האוטו שכאמור הוא כבר לא ילד. אם אתה מאזור המרכז, מוסך שאפט שאני זוכר לטובה ( מאוד מאוד ) מימי הקסארה, הוא בפרוש עוד סיבה.

פורסם

רכב מומלץ מאוד , האמינות שלו טובה מאוד .

זה נכון שהגיר מושמץ אבל הוא מושמץ בעיקר בגלל אופן הפעולה שלו .

פורסם

במודלים המוקדמים שלה (2003-2005 בערך) הגיעו לארץ C3 עם גיר רובוטי, נדמה לי שה 1.6 היה רובוטי, 1.4 היה AL4. בהמשך גם 1.6 עבר ל AL4.

יכול להיות שאני לא מדייק בדגמים, אבל בוודאות היית גירסה רובוטית, כדאי לבדוק איזה גיר יש ברכב המדובר.

• תוכן חדש...