Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

עקב מעבר לעיר אחרת, אני שוקל לעזוב את סוכן הביטוח שלי שנמצא בבאר שבע.

בגדול אני דיי מרוצה מהשירות ומהטיפול שלו בכל פעם שהייתי צריך אותו תמיד קיבלתי שירות מעולה

אבל לאחרונה קיבלתי הצעות זולות יותר ממה שהוא היציע לי

ב- 200-300 ש"ח לשנה והוא טוען שאין באפשרותו להתחרות עם ההצעות האלו.

(ההצעות שקיבלתי הן משירביט שיש להם סוכנות באשדוד וממגדל).

אני לא רוצה "להתעסק" עם כל אותם ביטוחים שאין לך סוכן שאתה ממש יכול לגשת אליו במקרה של בעיה לא עלינו,

לא רוצה להתעסק לא עם AIG, לא ביטוח ישיר וכו'.

מעדיף לשלם עוד קצת ושיהיה סוכן שיהיה לי עם מי לדבר ושידאג לי.

אשמח להמלצה עבור סוכן ביטוח באזור אשדוד/קרית מלאכי.

תודה רבה,

איתמר.

פורסם (נערך)

היי לכולם,

אמנם זו לא הפעם הראשונה שאני מחדש ביטוח רכב, אבל עדיין נתקלתי במושג חדש בפוליסות שלא ידעתי שהוא בכלל קיים:

גובה כיסוי צד ג'. ברוב החברות הכיסוי הוא 500000 ש"ח, בחלק קטן 700000 ש"ח ורק בחברה אחת הכיסוי הוא מעל מליון ש"ח.

מה זה אומר? שאם רואים אודי R8 צריך להתרחק כי הביטוח לא יכסה את הנזק אם המבוטח אשם בתאונה חלילה? :roll:.

תודה רבה.

בנוסף, מצ"ב ההצעות הכי זולות שקיבלתי עד עכשיו, אני נוטה להצעה השנייה כי זה גם הסוכן שאני מבוטח אצלו עכשיו ואני סומך עליו אבל אשמח לשמוע את דעתכם.

השוואת ביטוחים.png

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

ההצעה של הסוכן שלך טובה

שפר השתתפות עצמית בכניסה למוסך שלא בהסדר וכן רכב חליפי במקרה של תאונה כאשר אתה מתקן במוסך שלך.

אני לא מבין הגדרה של מעל מיליון ש"ח ,האם ללא הגבלה?? אם כן שיירשם כל סכום או אין מגבלת סכום.

כן יש שונות בסעיפים הללו בין החברות השונות

במקרה של 500 אלף ש"ח למשל וגרמת למישהו נזק מעל הסכום , אתה תשלם את ההפרש.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מי החברה המבטחת?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

הפניקס

עריכה: חברים עלה לי רעיון לראש אבל חבל שרק עכשיו:

אולי אפשר לארגן הנחה קבוצתית לחברי קארספורום?

הרי אנחנו קבוצה גדולה, יש לנו כח גדול, אותו סוכן שאני מבטח אצלו עושה הנחות לארגוני עובדים גדולים, יש עוד סוכנים כאלו שאני שמעתי שעושים הנחה לארגונים, מה דעתכם?

מנהלים- אשמח לשמוע את דעתכם ואם אתם מעוניינים אני אעביר אליכם את פרסי סוכנות הביטוח שהרכב שלי מבוטח בה בה"פ.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
  • תוכן חדש...