Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אם עשיתי ציפוי לרכב (למעט הגג) - האם יש טעם כלשהוא בוקס/פוליש ?

הרי יש מדבקה על הצבע המקורי...

תודה מראש,

שפרינג.

Alfa Giulietta 170-8C , 2011.

פורסם

איזה סוג של ציפוי? נגד שריטות? אפשרי תמיד לשים על זה ווקס בנוסף, כמו כן לשטוף את הרכב עם שמפו נחמד כדי להשאיר אותו מבריק, ומעל לסיים עם קוויק דיטיילר כגון V07 או BSD של סונקס.

פוליש אין טעם כיוון שאתה בעצם תפלש את המדבקה.

Opel Adam S 2017

פורסם

לפי חברים עם מדבקה (כי לי אין) מומלץ למרוח ווקס או הגנה כלשהי כי זה שומר על הצבע העמוק של המדבקה

ומגן עליה מדהייה בשמש.

ראיתי שני רכבים עם מדבקה שחורה מבריקה על הגג, אחד שעשה ווקס ואחד ללא, ובהחלט רואים את ההבדל (לאחר שנה בערך שהמדבקה על האוטו)

פורסם

אפשר לשאול למה ויתרת על ציפוי הגג? זה האיזור החשוף ביותר למפגעים.

בכל מקרה, החיים שלך קלים מאוד לאחר שהרכב צופה במדבקה שקופה.

אין לך הרבה מה לעשות כדי גרום לגלוס נוסף של המדבקה, אי אפשר להבריק ניילון.

הכל תלוי במידת המוכנות של הצבע מתחת.

לעומת זאת, כן הייתי מנסה לשמר את הציפוי ולהעניק לו הגנה.

לא הייתי עושה זאת ע״י ווקס, אבל כן הייתי רוכש קוויק דיטיילר עם יכולות הגנה, כמו סונקס bsd שליאב המליץ עליו.

"יאללה בירי".

פורסם

היי,

בטח שאפשר :

לעניות דעתי ולדעת מי שעשה לי (פיליפ מ-סאו-פילם) הגג הוא דוקא המקום האחרון שסביר שיפגע : אף דלת לא תפגע בו .

אבנים שעפות ממכוניות בכביש - סביר שיפגעו מקסימום במכסה מנוע או בצד הרכב .

גם ככה יש בגג - גג פנורמי שנפתח, אז יש פחות צבע...

Alfa Giulietta 170-8C , 2011.

פורסם

במקרה שלך יש גג פנורמי. אבל לשאר הרכבים שאין להם, הגג הוא אכן מקור אחסון מצוין למפגעים אם כי חא מהסוג שאתה מדבר עליו (שריטות מכות). מה ששיפופו התכוון אם יורשה לי להסביר, זה כמות הלכלוך שנדבקים לך לגג ופוגעים בעומק וברק הצבע מכיוון שיותר קל ללכלוך הזה להתיישב עליו ולהדבק לפח באין מפריע.

אפילו לגג שלך הייתי עושה פלסטלינה לכל הפחות ומוסיף אוטם לכל היותר. אני עושה לסאנרוף שלי ולשאר החלונות זה עושה פלאים.

פורסם

חרא.

שיפופו מתכוון לחרא.

של ציפורים, של עטלפים, של חרקים, של עצים, של חתלים. לא משנה של מי. כולם מחרבנים על הגג.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

חרא, מה שכולנו אוהבים (במיוחד הגגות).

אכן ממליץ על הגנה כלשהי לגג, יש חומרים דוחי מים מ שישבו מעולה על גג פנורמי, יישום זול יחסית ומחזיק שנה.

קניתי לפני שנה חומר שנקרא proklear באיביי מיועד לזכוכית ושמשות ומאוגוסט שעבר זה מחזיק על כל החלונות ברכב, רק על השמשה יש כבר סימני עייפות בגלל המגבים וחומרי הניקוי, ועדיין בשביל 35 שקל שזה עלה.. שווה כל שקל ויותר. המים פשוט עפים

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...