Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה מאוהבי הכלבים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי כלב בולדוג אנגלי מדהים בן 5, הוא מגיל חודש.

לאחרונה נולדה לי תינוקת וגם עברנו לדירה (גרנו בבית פרטי עד אז), והגידול שלו הפך להיות כמעט בלתי אפשרי בעיקר בגלל 2 השינויים שציינתי קודם.

הכלב הזה הוא כמו בן משפחה ואהוב עד מאוד אבל פה ושם זורק נביחה שמבהילה מאוד את הילדה, בנוסף כלב בסדר גודל הזה דיי מלכלך דירה קטנה.

אני מצוי בדילמה גדולה מאוד ובקושי אישי עצום, אני אוהב אותו מאוד ואני יודע שזה לא פשוט למצוא לו בית שבאמת יהיה לו טוב ושהוא יקבל את רמת הטיפול שהוא קיבל אצלי, מצד שני אני לא בטוח שאני אוכל להמשיך להחזיק אותו.

זה לא כלב רגיל מבחינת הטיפול בו וחלילה לא ההיתי רוצה שהוא חס וחלילה יגיע לכלביה או גרוע מכך לרחוב.

האם מישהו יכול לייעץ לי? אני דיי אובד עצות.

הנה האלבום שלו:

https://picasaweb.google.com/102850270236090067555/Louis?authuser=0&feat=directlink

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פתחתי חלון Incognito ועכשיו זה עובד.

אחד היפים! אפיץ לחברי.

במקומך הייתי עושה הכל לשמור אותו. הילדה תתרגל לנביחות.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

הילדה קופצת כל הזמן, זה גורר חיכוכים בבית.

הסוג הזה של הכלב דורש קצת יותר מאוכל ומים, זה כלב שחייב להיות בתוך הבית כי הוא סובל מחום, דורש מעקב וניקוי הכפלים שלו.

אולי יש כאן מישהו שכבר יש לו בולדוג אחד וביכולתו לקחת אחד נוסף?

פורסם

מה זה, מודעה שייקחו ממך את הכלב?

אתה רוצה להסביר לנו שקשה לגדל כלב בטלן כמו בולדוג בדירה, רק בגלל שיש תינוקת?

שקודם לא היה לכלוך בבית?

פשוט עכשיו יש תינוקת, אז הכלב לא מעניין.

אתה יכול לגדל אותו, פשוט זה לא נוח יותר.

רוצה עיצה מאוהב כלבים?

תתאמץ.

לא רוצה להתאמץ, תמצא לו בית, רק אל תבכה דמעות תנין על כמה אתה אוהב אותו.

לעמותה אל תיתן אותו. זו התעללות בכלב ומתנדבים לא צריכים לשרת אותך.

יש לך מחוייבות - תעמוד בה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני חושב שזה ממש מיותר להעביר ביקורת בצורה כזו.

אני עושה מאמצים גדולים מאוד מעל לשנה ויש קושי אמיתי לגדל אותו, לעמותה אני לא אמסור אותו כי הוא לא ישרוד.

המחויבות שלי גדולה מאוד ואני יודע שבפורום הזה יש אנשים רציניים שאולי יכולים לעזור, המודעה שלך לא עוזרת להשיג כלום.

פורסם

פה זו לא קבוצת תמיכה, אני לא באתי לעזור לך, כי אני חושב שמה שאתה עושה זה לא ראוי.

ואני רוצה להגיד שזה לא ראוי, כי זה לא דיון אישי ביני ובינך, זה דיון פומבי, ואני אומר את דעתי על מה שאתה רוצה לעשות, בפומבי, בשביל שאנשים אחרים גם ייקראו את דעתי.

אני חושב שאין לך סיבה מהותית למסור את הכלב, שאתה מחפש למסור אותו מחוסר נוחות, ושאף אחד לא צריך לעזור לך (או לכל מקרה דומה).

בנוסף, בולדוג אנגלי זה גזע עם המון בעיות בריאות, שרק מחמירות עם הגיל ועלולות לעלות הרבה אלפי ש"ח. לא הייתי ממליץ לאף אחד לקחת על עצמו התחייבות כזו, אלא אם אתה מוכן לשאת בהוצאות ויטרנריות עתידיות של הכלב.

פורסם

סע לחו"ל ועל הדרך תקשור אותו באיזה שכונה "טובה" בלוד,ככה גם תנקה את המצפון (כי "כולם עושים את זה") וגם תהיה בטוח שיקחו את הכלב (אחלה טיזר לקרבות כלבים).

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם

ואם לשכן מתחת יש כלב וכל נביחה מקפיצה את התינוקת ? תעברו דירה ? גם הילדים שלי כשנולדו קפצו מכל נביחה של הכלב ‚ היום הם רגילים ולא קופצים משום נביחה ‚גם לא של כלבים אחרים ‚ כלב לילדים זה אחד הדברים הכי מגניבים שיש ‚ זה כמו צעצוע שמחדש את עצמו כל הזמן ואף פעם לא ישעמם את הילדים ‚ אם הכלב באמת חשוב לך ‚אתה תמצע דרך להשאיר אותו כי הוא בן משפחה ובן משפחה לא מוסרים כשקצת לא נוח !

:fadein:
פורסם

מעבר למה שרשמו כאן, הכלב היה איתך 5 שנים, אתה תשבור לו את הלב.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם
פה זו לא קבוצת תמיכה, אני לא באתי לעזור לך, כי אני חושב שמה שאתה עושה זה לא ראוי.

ואני רוצה להגיד שזה לא ראוי, כי זה לא דיון אישי ביני ובינך, זה דיון פומבי, ואני אומר את דעתי על מה שאתה רוצה לעשות, בפומבי, בשביל שאנשים אחרים גם ייקראו את דעתי.

אני חושב שאין לך סיבה מהותית למסור את הכלב, שאתה מחפש למסור אותו מחוסר נוחות, ושאף אחד לא צריך לעזור לך (או לכל מקרה דומה).

בנוסף, בולדוג אנגלי זה גזע עם המון בעיות בריאות, שרק מחמירות עם הגיל ועלולות לעלות הרבה אלפי ש"ח. לא הייתי ממליץ לאף אחד לקחת על עצמו התחייבות כזו, אלא אם אתה מוכן לשאת בהוצאות ויטרנריות עתידיות של הכלב.

אני מבין שאתה מאלף כלבים בעל ניסיון וגם ראית ובדקת את התנהגות הכלב הספציפי ועל סמך המידע שאספת בחרת לתת עיצות שיכולות להיות מסכנות חיים.

כשהכלב של אחי הגיב לא טוב להולדת הבכורה וטרינר ושני מאלפים מקצועיים קבעו חד משמעית שחובה להוציא מיד את הכלב מהבית כי הוא עלול לתקוף את הילדה (במקרה שלו לא עמד על הפרק בכלל לנטוש אותו או למסור למישהו זר. היה ברור לכולם שאו שאני או שההורים שלי לוקחים אותו כי לרחוב/כלביה זו לא אופציה וכלב בן 11 לא מוסרים לאדם זר).

זה שאומרים דברים בתקיפות ובצורה ידענית לא הופכים אותם אוטומטית לאמת ורצוי לחשוב לפני שלוחצים על פרסם תגובה.

לפות"ש, התייעץ עם מאלף מקצועי. מסירה של בעל חיים שאתה מגדל היא מוצא אחרון ורק כשאין ברירה. עם כל הכבוד זה שקשה לך או לאשתך זה לא סיבה מספקת למסור בעל חיים שהתחייבת לגדל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
מה זה, מודעה שייקחו ממך את הכלב?

אתה רוצה להסביר לנו שקשה לגדל כלב בטלן כמו בולדוג בדירה, רק בגלל שיש תינוקת?

שקודם לא היה לכלוך בבית?

פשוט עכשיו יש תינוקת, אז הכלב לא מעניין.

אתה יכול לגדל אותו, פשוט זה לא נוח יותר.

רוצה עיצה מאוהב כלבים?

תתאמץ.

לא רוצה להתאמץ, תמצא לו בית, רק אל תבכה דמעות תנין על כמה אתה אוהב אותו.

לעמותה אל תיתן אותו. זו התעללות בכלב ומתנדבים לא צריכים לשרת אותך.

יש לך מחוייבות - תעמוד בה.

כל מילה בסלע.

בולדוג אנגלי לא יכול להסתדר בדירה? די, נו...

בקשר לתינוק, זו זכות עצומה לגדול עם כלב. הלוואי ולי הייתה הזכות הזו, כשהייתי ילד.

פורסם
אני מבין שאתה מאלף כלבים בעל ניסיון וגם ראית ובדקת את התנהגות הכלב הספציפי ועל סמך המידע שאספת בחרת לתת עיצות שיכולות להיות מסכנות חיים.

תגיד, אתה סובל קשות מחוסר יכולת לקרוא, או שאתה חושב שמה שקורה לאחיך זה הכלל?

פותח השרשור ציין איזושהי בעיה התנהגותית עם הכלב?!

מאיפה הביא אותך דימיונך הקודח לקשר בין המקרים?!

• תוכן חדש...