Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 70K

galantsport
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך ייעוץ בקניית רכב.

הרכב נקנה בעיקר לנסיעות עירוניות או בינעירוניות, כאשר כל יום אסע בו כ- 10 ק"מ לכל כיוון לעבודה בפקקים של אלוף שדה בואכה ת"א.

התקציב: עד 70k

רכב מקטגוריית מיני או סופר מיני. עדיפות לרכב חדש.

אוטומט בלבד.

לא חשוב המראה של הרכב (לא מחפש אופנתי או צעיר במיוחד)

כמה שיותר מאובזר (עדיפות ל-sunroof וכן למערכת מולטימדיה מתקדמת עם שליטה מההגה)

חסכוני (ככל האפשר) בדלק אבל לא קריטי

רצוי אמינות ובטיחות גבוהות.

בכלליות הכי חשוב לי שיהיה ברכב בסדר עדיפות יורד: 1) אבזור 2) בטיחות 3) נוחות 4) תצרוכת דלק 5) ביצועים

פורסם

פיקנטו יכולה להיות אופציה טובה,וגם היונדאי i10,מיצובישי ספייס סטאר מגיעה עם מולטמדיה וגם מאובזרת וחיסכונית.

אם נעלה לסוםר מיני יש פיגו 208 חםש את גירסאות ה אקטיב שהם מאובזרות במולטדמיה,בטיחות טובה ונוחות מצוינת.

רנו קליאו גם עם מולטדמיה,זריזה מהפיגו אבל מושבים פחות נוחים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

טוב צמצמתי את ההתלבטות שלי בין מיצובישי ספייס סטאר לבין קיה פיקנטו ספורט (אוטמטית) - כי היא גם דיי מאובזרת ובנוסף יש לה sunroof שמאוד קורץ לי.

מה לדעתכם שווה יותר?

שאלה נוספת - אני מתלבט האם שווה לרכוש מחברת ליסינג את אחד מהרכבים הללו. הם טוענים שזה רכב של 0 ק"מ והוא בהנחה דיי גדולה (בערך 12k מלקנות חדש מהיבואן). הענין הוא שאמרו לי שצריך להזהר כי לפעמים מוכרים רכבים שעשו תאונות, או היו בהם תקלות, או שעשו כבר קילומטראז' ואיפסו אותו... לחילופין חשבתי לקנות

יד שניה מלפני שנה או שנתיים. מה לדעתכם עדיף? אני דיי ירדתי מלקנות חדש כי 80k קצת חורג מהתקציב....

פורסם
פיקנטו יכולה להיות אופציה טובה,וגם היונדאי i10,מיצובישי ספייס סטאר מגיעה עם מולטמדיה וגם מאובזרת וחיסכונית.

אם נעלה לסוםר מיני יש פיגו 208 חםש את גירסאות ה אקטיב שהם מאובזרות במולטדמיה,בטיחות טובה ונוחות מצוינת.

רנו קליאו גם עם מולטדמיה,זריזה מהפיגו אבל מושבים פחות נוחים.

מצטרף להמלצות. הקיה פיקנטו יכולה להיות אופציה טובה עבורך. הפיקנטו החדשה 1.0 אוטומטית יכולה בהחלט להתאים לנסיעות קצרות כפי שתיארת. כפי שידוע לי היא נמכרת ב68,000 ש"ח, כך שהיא עומדת בטווח המחירים שציינת ועל אף שאיני מסכים עם סדרי העדיפות שלך (לדעתי בטיחות צריכה להיות במקום הראשון), היא מאובזרת בכל טוב.

פורסם

הפיקנטו ליטר היא רק ברמת גימור הנמוכה לא?

תוכל לקנות את הפיקנטו ספורט משומשת מיד 2. ראיתי בפשפשוק רכב בפיסבוק פיקנטו ספורט שנסעה 11.5K ק"מ, חצי שנה על הכביש, מחיר 68K. תוכל לנסות לבדוק

• תוכן חדש...