Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

לאחר שנגנבו לי מהחבל כביסה כל המגבות שרכשתי פה בישראל,ביצעתי הזמנה מאלי אקספרס.

מה שהזמנתי :

http://he.aliexpress.com/item/1-pack-800gsm-45cmx38cm-Super-Thick-Plush-Microfiber-Car-Cleaning-Cloths-Car-Care-Microfibre-Wax-Polishing/32255040115.html

http://he.aliexpress.com/item/Large-80x60cm-Microfiber-Waffle-Weave-Drying-Towel-microfibre-drying-towel/32218646252.html

http://he.aliexpress.com/item/1pcs-of-Microfiber-QD-Drying-Buffing-Detailing-Cleaning-Towel-from-Atop-Korea/32381251084.html

אני מקווה שיגיעו באיכות טובה.

אז ככה מה השימוש האידאלי לכל מגבת? הוופל לייבוש ואלו עם סיב הארוך?

אני מיישם אחרי כל שטיפה סונקס BDS,עם איזה מטלית הכי יעיל לעבוד סיב ארוך או קצר?אותה שאלה לגבי אוטם.

ועוד שאלה של מגבות איך אתם מנגבים את הרכב?

תודה.

AmpTw/Mid: genesis st60 AmpWoofer:celesrta fa 2150x AmpSub: jbl GTO 601.1

Tw: hybrid audio legatia l1v2 Mid: hybrid audio legatia L3 Woofer: focal k2p Sub: jbl GTO 2104bp

HU:Alpine CDA 9887 SQ

פורסם

למה מאלי אקספרס ולא מהקוריאני שמומלץ פה בפורום??

"החיים קשים. הם קשים יותר אם אתה טיפש"

פורסם

במקרה הזדמן לי משהו שישב בדיוק על האתר,אז על הדרך שלו עשיתי גם הזמנה.כי אני לא מומחה בכל ההזמנות האלו.

ואני חושב שהמגבת השלישית היא מהקוריאני. לפחות ככה זה ניראה.

Tw: hybrid audio legatia l1v2 Mid: hybrid audio legatia L3 Woofer: focal k2p Sub: jbl GTO 2104bp

פורסם

אף אחת מהמגבות לא מהקוראני.

לסונקס BSD וכן גם לONR אני משתמש בירוקות או בצהובות של הקוראני.

לייבוש כרגע אני משתמש ב1100 של הקוראני, בתקווה להשיג אובר בזמן הקרוב.

פורסם

ולגבי ניגוב אוטם צבע גם כן מומלץ סיבים קצרים?

מה הייעוד בעצם של המגבות שאני קניתי?ייבוש?

פורסם

למטלית עם סיבים קצרים יהיה יותר מגע קשה בפח לעומת סיבים ארוכים.

עם הסיבים הארוכים יש יותר קושי להוריד ווקס קשה יחסית כגון FUSSO אבל הן פשוט סופגות יותר ואפשר לנגב את כל הרכב בעזרת 2 צדדים בלבד, מה שעם הירוקות פחות ניתן כיוון והן יספחו יותר מהר חומר מה שאומר שתצטרך להחליף מטלית או צד מהר מאוד.

להורדת ווקס אני משתמש במגבות במשקל גבוה כמו ה 1100GSM מהקוריאני.

לקוויק דיטייל - הירוקות שהן 480GSM - זורם יותר טוב ללא סטריקים או סימני מריחה.

יש לי גם צהובות של כימיקל גייז עם סיבים ארוכים, לדעתי הן 320GSM וקשה יותר להסיר ווקס מהרכב איתן למרות שכתוב עליהן שנועדו לזה.

היום הורדתי ווקס עם 720GSM והיה קל ביותר - אותן קניתי באלי אקספרס במחיר טוב מאוד והן איכותיות מאוד, כמעט ברמה של ה 1100

בעקרון לא מומלץ לייבש עם ה 1100 כיוון והן נועדו למה שכתבתי מעלה, אבל אם עובד לך טוב עם זה אז בכיף, אין איסור כלשהו :p

בקיצור - BSD או קוויקדיטיילר עם הירוקות

הורדה של ווקס/אוטם עם ה 1100

Opel Adam S 2017

פורסם

לאחר חודשיים קיבלתי את ה 1100GSM

אגב ניגבתי איתו את כל הרכב ללא האובר כולל V7 ויצא יבש לגמרי.

ללא ספק מטלית מעולה.

פורסם

הבנתי.

אוקיי תודה חברים ברגע שיגיעו אעדכן לגבי טיב המגבות

• תוכן חדש...