Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי הפורום ערב טוב.

אני מתלבט בין 2 הרכבים הנ"ל.

1. המאזדה 6 שנת 08 מנוע 2.5 פרימיום.

2. פאסאט 08 מנוע 1.8 ברמת גימור laxury.

אציין שאני די נוטה לכיוון היפנית. (בכל אופן מעוניין לגוון אחרי שנפרדתי לאחרונה מפאסאט 1.8 04 מדהימה)

קראתי בפורום על תקלות בגיר 7 הילוכים של הפאסאט.

שאלותיי הן כאלו:

איזה גיר ישנו בפאסאט בשנתון הנ"ל? (08) האם זהו הגיר "הבעייתי"? כי הבנתי שעלות שיפוצו ובמידה ו..

איזה רכב יותר נוח לנסיעה עירונית?

מבין ה-2 מה הרכב המאובזר יותר או בשפה אחרת "איזה רכב נותן יותר תמורה לשקל" ? (הבנתי שיש אבזור "נדיב" יותר לטובת המאזדה בדמות ריפודי עור, כיסאות חשמליים, קסנון,חיישני גשם ותאורה, מראה נגד סנוור, וכו..

לעניין צריכת הדלק אני יודע שישנו יתרון ברור לפאסאט אך זהו אינו נתון "שובר עסקה" מבחינתי, הרי הפאסאט

היוצאת שהייתה ברשותי לא הייתה חסכונית יתר על המידה.

תודה לעונים.

פורסם

אני גם ממליץ לבדוק פורד מונדאו.

לגבי צריכת דלק אתה יכול להסב לגז, ההשקעה תחזיר את עצמה לטווח ארוך או שאתה יכול לקנות אחד שכבר מוסב

פורסם

בוקר טוב ותודה לעונים.

אני מכיר את המונדאו ברמת הגימור הנ"ל, אני פחות "מתחבר" אליה.

לגבי צריכת הדלק אני מודע כפי שציינתי, ומע גז אינה באה בחשבון.(צריך מקום לעגלות, ציוד,וכו)

אבקש מחברי הפורום חוות דעת שמכירים יודעים לגבי הרכבים שציינתי למעלה.

ושוב תודה רבה לעונים.

פורסם

לפאסאט בשנת 2008 יש גיר DSG6 שאמינותו טובה.

מנוע ה-TSI חסכוני הרבה מקודמיו במיוחד אם נוהגים בו רגוע.

המאזדה מצויה יותר בשוק ויותר זולה לאחזקה וביטוח.

הפאסאט נוחה יותר בגלל חתך צמיגים גבוה יותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...