Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני הולך לטוס לחו"ל לתקופה של חודשיים ואין אף אחד שהולך לנהוג לי על האוטו. משמע האוטו יעמוד למשך התקופה הזו במקום, דבר שהבנתי שיכול לפגוע במצבר ולגרום לבעיות בהנעה של האוטו אחרי שאחזור לארץ.

מה מומלץ לעשות? ממה הנזק נגרם (האם מדובר בכלל בנזק או שזו תופעה שאפשר לפתור ע"י הנעה עם כבלים, בעזרת מישהו אחר)? ואיך אפשר להמנע מזה מלכתחילה? מספיק שאבקש מאחד מבני המשפחה שיניעו את האוטו לכמה דקות, כל זמן מסויים, או שצריך שגם שינהגו עליו מספר קילומטרים?

עריכה אחרונה על ידי serg90
פורסם

פעם בשבוע להניע ל 10/15 דק' מספיק, כמובן שאם יש מישהו שיכול לעשות אפילו סיבוב קטן זה מעולה (זה לא רק העניין של המצבר זה שמן משקעים בדלק וכו.)

פורסם

בעבר נסעתי לחו"ל לתקופה ממושכת, פשוט ניתקתי את המינוס של המצבר עטפתי

אותו באיזולירבנד וכאשר חזרתי חיברתי והרכב הניע ללא שום בעיות.

פורסם

המצבר פשוט מתרוקן וזה לא בריא. יכול מאוד להיות שתחבר כבלים מחבר והרכב יניע ולאחר נסיעה של כשעה הוא יטען למלוא קיבולתו, אבל בעקרון לא רצוי לרוקן מצברים עד תום

מערכת האזעקה ברכב בד"כ מתבססת על המצבר. אומנם צריכת הזרם נמוכה אבל תקופה ארוכה מרוקנת את המצבר.

גם אני עשיתי כמו שהוצע לעייל (ניתוק המצבר). חזרתי אחרי חודשים והרכב הניע בקלות

החסרון, ניתקת את המצבר אין לך אזעקה שלא לדבר שמבחינת הביטוח אם הרכב יגנב ולהם יוודע שניתקת בכוונה את המצבר, המשמעות היא שמערכת האזעקה אינה עובדת ושלא תפוצה.

פורסם

לא מזמן דיברתי עם מישהו שעבד באיתוראן, והוא סיפר לי שכבר יש מערכות חדשות מגיעות ללא סוללת גיבוי.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

זה מה שהבחור אמר לי, ולא רצה להעמיק יותר מדי בנושא.

רק הדגיש שזה במערכות איתור היותר חדישות, מעבר לזה אני לא יודע איך המערכת עובדת.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...