Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי פג'ו 02 ,מנוע 1.4 ידנית

בתקופה זו אני סטודנט ויש לי חורים גדולים במערכת ובזמן בין השיעורים הייתי רוצה להניח את הראש ברכב,

אבל בחום הזה זה בלתי אפשרי ,

רציתי לשאול האם זה בסדר לנמנם ברכב באיזור השעתיים עם אוטו מותנע בשביל שהמזגן ידלוק?

האם לא עושה בעיות?

פשוט אף פעם לא ניסתי ולא שמעתי על זה , אז אשמח לתשובתכם המשכילה

ניר

פורסם

כנ"ל.

עם מחירי הדלק הייתי ממליץ לך במקום זאת ללכת לספרייה ללמוד/לקרוא ספר/לגלוש באינטרנט.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

ניר, לך לספרייה או לקפיטריה.

יש שם בחורות.

אבל אני חרמן אז מה אני מבין.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
ניר, לך לספרייה או לקפיטריה.

יש שם בחורות.

אבל אני חרמן אז מה אני מבין.

או בחורים. לך תדע... 8)

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

האם לא עושה בעיות?

ברובר 214 של חבר, האלטרנטור נמס אחרי עמידה של שעתיים עם אוטו מונע ואורות דולקים, אבל זה רובר (אוטו מחורבן בלי קשר, היה אפשר לסמוך עליו כמו על קומקום חשמלי, שתוך כמה דקות ירתיח את המים ברדיאטור).

אבל באוטו תקין עם מערכת קירור תקינה, לא צריכה להיות בעיה.

חחח תודה על התשובות

רק מזגן שותה הרבה דלק ?

באיזה קצב בערך אם למישהו יש מושג?

תודה על התשובות

משהו כמו ליטר בשעה (נבדק במחשב מנוע של איביזה 1.4).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תופעת לוואי של מנוע שעובד זמן רב בסרק היא הצטברות פיח בחלל תא השריפה והשסתומים. כמו כן, יש לזכור שהמנוע זוכה לקירור חלש יחסית ושגם אם מונה המרחק אינו מתקדם, עדיין המנוע צובר בלאי ושעות עבודה.

בקיצור: לא ממש מומלץ.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

רק מזגן שותה הרבה דלק ?

באיזה קצב בערך אם למישהו יש מושג?

לפי מחשב דרך במכוניות, זה נע בין 1 עד 1.5 ליטר לשעה (תלוי ברכב).

לא הייתי משאיר רכב מונע עם מזגן ללא נסיעה, בלי קשר לצריכת דלק. לך למקום ממוזג.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עזוב לרגע את ההשפעה על הרכב, מה עם ההשפעה עליך?

פעם עבדתי על איזו פרזנטציה בלימודים כל הלילה והייתי גמור מעייפות, ונשארו רק שעתיים להגשה של זה. במרום לנסוע הביתה ולחזור הלכתי לישון באוטו את השעתיים האלה.

כשהתעוררתי הרגשתי כמו מויש'ה אופניק. לא מומלץ בעליל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

נכון, וגם מסריח מהפה ואז בכלל אין סיכוי עם בחורות, או בחורים.

ננעל.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...