Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברה, יש לי איביזה 1.2 TSI גיר ידני ואני מעוניין לעשות לה צ'יפ להוסיף לה עוד כוחות סוס ומומנט.

והכיוון שלי הוא כמה שיותר כח לאוטו

בראש שלי עומד הTMC הבנתי שהוא ציפ הכי טוב למנוע הזה , רציתי לדעת עוד על הTMC או על תוכנות נוספות למנוע הזה ולדעת המלצות .

אני התקציב שלי בסביבות ה2,500 שקל

תודה לעוזרים

פורסם

שמעתי על ATM אבל לא מכיר חוות דעת של אנשים שניסו.

מה שבטוח בטוח, אני יכול להמליץ בלב שלם על דני מקסטיונינג או APR

תקבל מקסימום ביצועים במקסימום אמינות בתקציב שציינת.

פורסם

עזוב את המנוע המסכן הזה.

עם ריבוי התקלות שיש במנועים הללו לא הייתי מעז לשים עליו צ'יפ.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

עדיף תוכנת ניהול מותאמת למנוע שלך ולא כל מיני קופסאות.

If you can't go fast with 90hp, 900hp won't help you. © Bob Hall

פורסם

ערב טוב.

מנוע ה1.2 הוא ללא ספק אחד המנועים היותר מהנים ויותר אמינים שראיתי בשנים האחרונות.

הוא מפיק 105 כ"ס ו 17.8 ק"גמ כאשר השידוך לתיבה הרובוטית ( DSG-7 ) מוליד מכונית זריזה ,חסכונית ומהנה מאוד.

את המנוע המדובר אנו משפרים 6 שנים בקירוב ,כאשר ההספק עולה ל 130 כ"ס והמומנט משתפר ל 22-23 קג"מ.

העדכון מתבצע דרך שקע הדיאגנוזה ואורך בממוצע כ 20 דקות ומחירה עומד על 2500 ש"ח.

אפשרות נוספת לשפר את המנוע המדובר הינו מחשב חיצוני - ההתקנה אורכת כ 10 דקות ,פשוטה מאוד להתקנה ולפירוק ,כאשר ההספק עולה ל 140 כ"ס והמומנט משתפר ל 23 קג"מ.(מבוסס על נתוני TMC ). מחירו עומד על 3300 ש"ח.

ניתן להתנסות בשתי האפשרויות ללא חיוב או התחייבות .

לשאלות נוספות:

אי אנד איי אוטו ספורט ר"ח ברוך הירש 21 בני ברק 03-5702345

• תוכן חדש...