Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן

מאז חוק ה"ספק+תשתית", ראיתי שהמחירים עבור האינטנרט הביתי ירדו.

אני כרגע מנוי ל012 ספק ובזק תשתית.

נתקלתי במודעה של 012 לאינטרנט 100MB בעלות ככה וככה (מי שרוצה זה מפורסם באתר שלהם, לא סוד).

לאחר שיחה עם הנציגה, היא הסבירה לי שעלי לקפוץ לחנות מחשבים, ולרכוש מודם אשר תומך במהירויות כאלה.

עברתי מזמן את גיל "המבין במחשבים" ובחיי שאין לי מושג בכלום הנושא הזה.

השימושים:

חיבור מכשירים סלולריים באמצעות ווי-פיי (2-3 טאבלטים\סמארטפונים, 2 מחשבים נייחים ואולי דונגל אנדרואיד שמופעל פעם ב...) שדרכם שעושים:

חיבור מחשב נייח (ראשי) מחובר באופן פיזי אשר עושה:

צפייה בפופקורן טיים

הורדות טורנט\קבצים כבדים

צפייה בסרטים אונליין במידה ואין בפופקורן

קצת משחקים אונליין

יוטיוב,פייסבוק, בלה בלה בלה.

העלאת קבצים וסינכרון מלא עם כל מה שמסביב.

יש צורך במכשיר זול, מבחינתי הכי זול שיש ואמין ללא ניתוקים, אם הוא יפה או מעוצב או יודע לשיר - לא מעניין.

מה קונים?

עריכה אחרונה על ידי ohanaohad
פורסם

נדמה לי שהמכשירים הכי זולים בארץ שיתאימו למהירות זו מתחילים ב 350-400 ש"ח. לחילופין יש קוד דרך 018 למודם כזה ב 290 ש"ח אך לא רלוונטי לגביך, אלא אם תמצא מישהו שלא מעוניין להשתמש בקוד שלו.

אפשר למצוא מודם תומך VDSL באליאקספרס למשל בסביבות 200 ש"ח, אך תצטרך לחכות קרוב לחודש עד שתקבל אותו.

פורסם

אני לא ממליץ על כל החברות האלה ל השוק הסיטונאי. הטכנאים שלהם לא יודעים להתקין, ואם אתה צריך התקנה של בזק, החברה שלך יוציאו לך את המיץ עד יתאמו לך התקנה עם בזק, כי כל התקנה עולה להם 180 ש"ח. טכנאי? שכח מזה. כל טכנאי עולה לחברה שלך 200 ש"ח הגעה. שקע? לך לחשמלאי. למה? כי שקע עולה 200 ש"ח ביקור טכנאי + 100 ש"ח שקע.

לפרטים נוספים, פנו בה"פ.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם (נערך)

אם יש לך כבר ראוטר אלחוטי חזק ואתה רוצה לחסוך בגיזרת המודם אני ממליץ על אחד משני תרחישים :

1. רכישה של מודם יד שניה בארץ שהגיע מבזק. (עד 150 ש"ח)

2. רכישה של מודם מאיביי . יש כמה דגמים, אני אישית קניתי C1000A ב30 דולר כולל משלוח והוא עושה את העבודה.

אם לא, אז מומלץ להתחבר ל018 ולרכוש את המודם ראוטר שהם מוכרים בהנחה דרך באג ב280 ש"ח (של TP LINK אם אני לא טועה)

לגבי השוק הסיטונאי - מומלץ בעיקר למי שכבר מחובר לבזק וכל המעבר מבחינתו יתבטא בהחלפת ספק ואמצעי תשלום. התקנה מ-0 לוקחת זמן כי בזק מתעדפים את זה נמוך מבחינת טכנאים.

נ.ב. מי מתקין שקע חשמל בהתחברות לאינטרנט? נו באמת...

עריכה אחרונה על ידי אייל

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ממליץ לך לרכוש את הtplink 9980.

מדובר במודם/ראוטר vdsl מצויין, תומך בתדרי 5/2.4ghz יציאות 1 ghz והמחיר שלו בארץ זהה כמעט לחול גם ללא הקופון של אקספון.

לפי מה שהבנתי המלאי כרגע זה המשלוח האחרון שלו לארץ לפני שיוחלף בדגם 9970 שהוא נחות יותר בנתונים, אך מציע אופציה של וקטורינג.

פורסם

תודה למי שענה, אייל - מה ההגדרה של ראוטר חזק? יש לי כנראה איזה 1-2 ראוטרים זרוקים איפשהו בבית, בני 3-4 שנים להערכתי, לא זוכר איזה חברה, עוד מימי הADSL או אינטרנט של הוט של פעם.

הכוונה לכזה?http://www.ebay.com/itm/Centurylink-Action-Tec-C1000A-VDSL2-DSL-Modem-and-Wireless-Router-Combo-IC1-/301689822575?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item463e1d5d6f

עכשיו נזכרתי, בשיחה עם הנציגה ב012, היא הדגישה במפורש שעלי לקנות מודם תומך (ציינתי קודם) אבל היא ציינה שאפשר לרכוש כזה ברשת אייבורי במחיר של 140שקל.

זה נשמע לי ממש ממש זול, ממה שראיתי מודמים תומכים בכזו מתחילים ב200שח וצפונה.

פורסם

לא נראה לי שקיים מודם ב140 שקל שתומך.

לקחתי את המודם של 018 והוא באמת מאוד איכותי (מגיע עם 3 אנטנות) ויתמוך גם באינטרנט של חברת חשמל שיהיה כזה.

ממליץ בחום. בלי הקופון עולה 400 שקל בבאג.

פורסם

3 אנטנות לא אומר כלום על איכות וטיב הראוטר או מבטיח משהו על ביצועי האלחוט שלו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם
אם יש לך כבר ראוטר אלחוטי חזק ואתה רוצה לחסוך בגיזרת המודם אני ממליץ על אחד משני תרחישים :

1. רכישה של מודם יד שניה בארץ שהגיע מבזק. (עד 150 ש"ח)

2. רכישה של מודם מאיביי . יש כמה דגמים, אני אישית קניתי C1000A ב30 דולר כולל משלוח והוא עושה את העבודה.

אם לא, אז מומלץ להתחבר ל018 ולרכוש את המודם ראוטר שהם מוכרים בהנחה דרך באג ב280 ש"ח (של TP LINK אם אני לא טועה)

לגבי השוק הסיטונאי - מומלץ בעיקר למי שכבר מחובר לבזק וכל המעבר מבחינתו יתבטא בהחלפת ספק ואמצעי תשלום. התקנה מ-0 לוקחת זמן כי בזק מתעדפים את זה נמוך מבחינת טכנאים.

נ.ב. מי מתקין שקע חשמל בהתחברות לאינטרנט? נו באמת...

שלום אייל

אשמח ללינק ברשותך למודם שקנית ב 30 דולר כולל השילוח.

בברכה

שמעון

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם
ממליץ לך לרכוש את הtplink 9980.

מדובר במודם/ראוטר vdsl מצויין, תומך בתדרי 5/2.4ghz יציאות 1 ghz והמחיר שלו בארץ זהה כמעט לחול גם ללא הקופון של אקספון.

לפי מה שהבנתי המלאי כרגע זה המשלוח האחרון שלו לארץ לפני שיוחלף בדגם 9970 שהוא נחות יותר בנתונים, אך מציע אופציה של וקטורינג.

לפי מה שהבנתי תמיכה בווקטורינג זה סופר חשוב ברגע שבזק יפעילו את זה.

פורסם

לפי Netchif.com

בשלב זה, למרות שידוע שטכנולוגית ה-Vectoring מופעלת במספר מקומות בארץ, חברת בזק אינה מוכנה לספק שום הצהרה רשמית לגבי מידת הפריסה שלה ולגבי הניסויים שהיא עורכת בה.

כך למשל, אם לקוחות ה-VDSL של בזק וספקיות השוק הסיטונאי (אקספון, 012 וכד') משלמים היום על חיבור של 100M ובגלל המגבלות הטכניות של בזק הם מקבלים סביב 60M, הפעלת וקטורינג (שוב – אם וכאשר) תעלה את המהירות של לקוחות אלה לקרוב מאוד ל-100M.

פורסם

אתמול לקחתי מבזק סטור ראוטר VDSL ללא עלות למשך שנתיים במקום 10 ש"ח בחודש, תקשקש קצת עם נציגת השירות על דברים שלא קשורים לאינטרנט ותוך כדי תשאל אותה אם יש מצב להנחה קטנה, מדובר על הנחה שכל נציג שירות יכול לתת עם קצת דחיפה מצד הלקוח.

אולי נפלתי על נציגה טובה, בכל אופן לנסות לא עולה כסף, אם זה מצליח כמובן :)

• תוכן חדש...