Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

German maestro לא נשמעים טוב .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם אתמול התקנו במאזדה 3 קומפוננט של german maestro cs . שנקנה ה1000 שח.

הקומפוננט נשמע לא טוב בכלל והוא גם חלש יותר בצורה משמעותית מהרמקולים המקוריים שהיו ברכב . (רק לציין שיש ברכב hu של אלפיין ).

כרגע אין מגבר ברכב אך יש תכנון עתידי לקנות אחד . השאלה לשלי היא כזאת האם מגבר יעזור וישפאר משמעותית את העניין או להחליף את הקומפוננט במשהו אחר? אני לא מבין מה הבעיה אני שמעתי עליהם ביקורות טוב אבל הם גרועים וחוץ מזה חשבתי ששמעתי אותם פעם אבל מסתבר שתעיתי כי מה ששמעתי בעבר היה rainbow שמאוד אהבתי . איזה אכזבה .:cry:

עריכה אחרונה על ידי ofervars

Hu: pioneer dehx6650bt comp:focal ps165 Amp: focal r4280 sub: more primo

פורסם

מה הדגם של הקומפוננט? לדעתי פשוט הם לא נצילים וה hu לא מצליח לדגדג אותם.

אם התיכנון להרכיב מגבר אז אל תחליף אותם, תתקין מגבר ותראה שיפור עצום, במידה ועדיין לא אהבת אז תחליף.

פורסם

הדגם הוא cs 6508 וכן יש תכנון לקנות מגבר אולי בחודש הבא הבעיה וזאת הבעיה שאחרי חודש לא אוכל להחליף . וזה באמת נראה שהhu לא מזיז להם . השאלה האם בודאות יהיה הבדלים לאחר התקנת המגבר ? זה מוזר כי יש לי ברכב שלי קומפוננט של mbq שאמור להיות זבל ביחס לgm אך בכל זאת שבפעם הראשונה שהתקנתי את הmbq בלי מגבר הם נשמעו טובים יותר מה german . משהו פה מוזר

פורסם

בלי מגבר ובלי סאב גם אם תתקין סידרה M של GM זה לא ישמע טוב.

ברכבים עם רמקולים 5X7 כמו המזדה 3

כאשר לא מעוניינים להתקין סאב ,אני בדרך כלל ממליץ על קומפוננט 5X7 או קווסאלי 5X7.

אם יש לך אופציה להחליף ,לך על קומפוננט מורל טמפו אולטרה 572.

ושוב מומלץ להתקין מגבר.

פורסם

יש כוונה להתקין סאב ומגבר בהמשך עוד חודש בערך. ואם זה ישפר את הסאונד משמעותית אז אחלה אלה אם כןאתה אומר שאחרי מגבר וסאב זה לא ישתנה יותר מידי?

אולי זה קשור למוסיקה שהוא שומע ?? שזה קצת טראס קצת הוס ו90 אחוז שירים בהודית שזה בעיקרון אפשר להגיד פופ

פורסם

זה בדיוק הבעיה קשה להגיד ,ההתקנה בעצם תקועה באמצע בלי יכולת לראות את התמונה הכוללת.

אם יש תכנון להוסיף מגבר וסאב זה ישנה את הסאונד משמעותית ,אבל אם הסאונד אינו לטעמו

או אינו חזק מספיק זה כבר סיפור אחר.

פורסם

אז מה אתה ממליץ לי באותו תקציב לקחת שיהיה חזק יחסית לא מעוניין להרעיד את הרכב שיהיה נקי וטויטרים כמה שיותר נעימים לאוזן שלא יהיה צורם .רק הערה קטנה הקומפוננט נקנה והותקן בתומקאר מערכות כך שהתחלופה אם יהיה גם יהיה משם .

פורסם

נתחיל עם זה שאני לא יודע אם הבעיה היא בסט עצמו ,הטעם האישי שלך

או היעדר סאב ומגבר שזו ההערכה שלי ,אני אף פעם לא ממליץ להתקין מערכות בהמשכים.

הפיתרון הנכון הוא להתקין סאב מגבר וסט קומפוננט באותה התקנה

ולראות מה בדיוק אינו לטעמך ,כרגע אין פתרון קסם.

פורסם

אם כך נשארתי בלי פיתרון לבעיה כי פשוט אין לו את היכולת לקנות עכשיו סאב ומגבר. אותו חבר התקשר גם ליוסי אלפיין אשר המליץ לו על arc audio xdi. אולי באמת נלך לתומקאר להחזיר את הgm ונעשה הארכה מחדש . ושוב למוזיקה להזכרתי איזה סטים מתאימים?

פורסם

בטווח מחיר של בין 800-1200 שח אפשר למצוא :

FOCAL PS165

P6560C JBL

Rainbow SAX 265.20

MOREL VIRTUS

TSD1720C Pioneer

hertz esk 165.5

arc audio xdi 6.2

hybrid audio imagine

D363 Diamond

הסטים הנ"ל הם סטים בסיסיים טובים ,מה שאני ממליץ במידה ואתה יכול תקציבית

בהשקעה קצת יותר גבוה של 1500-1600 שח אתה יכול להביא כבר סטים ברמה

טובה מאוד כמו:

הייביד אודיו קלארוס

מורל הייבירד 602

הרץ HSK165

וכמובן שתצתרך לרכוש גם סאב ומגבר.

פורסם

הציעו לי את האודיסון פרימה איך הוא ????

ומבחינת תקציב אני יעביר את המסר ונבדוק אם אפשר להגדיל אותו .

פורסם

סט טוב הפרימה.

אבל וזה אבל גדול שום סט נורמלי לא ישמע טוב אם לא תחבר אליו מגבר.

ואני ממש לא בטוח שכל אחד מהסטים שהופיעו פה בשרשור יתפקדו טוב ללא מגבר.

אי אפשר לשפוט סט כמו שצריך מבלי לשמוע אותו מוגבר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

חברים קצת הלכתי לאיבוד מה מכל אלה כידי לקנות .

PS165

P6560C JBL

Rainbow SAX 265.20

MOREL VIRTUS

TSD1720C Pioneer

hertz esk 165.5

arc audio xdi 6.2

hybrid audio imagine

D363 Diamond

Audison prima .

כמובן אני יודע שכל אחד יבחר לפי האוזן שלו אך מכיוון שאין לי אפשרות לשמוע את כולם . אני יתכוונן לפי האצות שלכם וכמו שכבר אמרתי בעתיד יהיה מגבר וסאב .

ותודה רבה לכל מי שעזר ועוזר.

פורסם

היה לי את ה-Rainbow SAX265.20 (שהוגבר ע"י Sundown SAX50.4) ונהנתי מכל רגע. סט נהדר - בעיקר בתמורה למחירו (עלה לי דאז 165 יורו במבצע, הוא נרכש בגרמניה כמובן. עוד לא היה ניתן להשיגו בארץ בימים ההם).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הי חברים רק עדקון קטן החלפנו את הגרמן מאסטרו ב audison prima וזה הרבה יותר לטעמו של החבר וזה באמת היה עניין של טעם כמו שכבר אודיו קינג אמר לי כמה וכמה פעמיים . בכל מקרה עכשיו אנחנו מרוצים .

תודה רבה חברים על כל העזרה והאצות שנתתם . :-D

• תוכן חדש...