Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח להמלצות על רכב משפחתי בתקציב של עד 65000. 2 ילדים ( 3 ו- 6) בבוסטרים. חשוב שיהיה במושב האחורי מקום ל- 2 בוסטרים +ילד/ מבוגר נוסף. גיר אוטומטי. נסיעות יומיומיות של 20-30 ק"מ לכל צד בדרך בינעירונית פקוקה +מדי חודש/ חודשיים נסיעה יותר ארוכה. לא צריכים תא מטען גדול. פחות חשוב לי "נהיגה מפנקת" ויותר שיהיה רכב אמין וחסכוני שיוכל לשרת את המשפחה שנים רבות. (הרכב האחרון היה אצלי 9 שנים). :-)

פורסם

פורד פוקוס דור קודם (וישאר לך עודף) או יונדאי i30 רגילה (לא סטיישן) יוכלו להתאים לתקציב ולדרישות שציינת.

שניהם רכבים אמינים למדי, עם מושב אחורי מרווח ותא מטען לא גדול במיוחד. חפשי רכבים כאלו במצב טוב ועם קילומטראז' סביר ולא תהיה לך בעיה להחזיק אותם שנים רבות.

פורסם

תודה על התגובה. כשאתה כותב פורד פוקוס דור קודם- עד איזה שנתון מדובר? ומה רע בדור החדש? ועוד שאלה- המליצו לי על קיה, מה דעתך?

פורסם

פורד פוקוס דור קודם הכוונה היא משנתון 2008 ועד 2011. הדור החדש חדש יותר, מאובזר יותר בתא הנוסעים אבל המושב האחורי שלו צפוף יותר. שני ילדים בבוסטרים יכנסו במושב האחורי של הדור החדש, אני לא בטוח לגבי השלישי שישב באמצע. לדור הקודם יש מושב אחורי מאוד רחב, לכן אני ממליץ לך עליו ולא על החדש יותר.

על איזה דגם של קיה המליצו לך? קיה סיד למשל זאת מכונית כמעט זהה ל-i30 רק הרבה פחות נפוצה. ההמלצה שלי על היונדאי תקפה בהחלט גם לקיה, רק שיהיה לך הרבה יותר קשה למצוא אחת כזאת.

אם ההמלצה שקיבלת היא לקיה פורטה אז גם זה אחלה רכב, רק שיש לו תא מטען גדול שכתבת שאת לא רוצה.

• תוכן חדש...