Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני תמיד רואה איך אנשים סולדים מלקנות רכב במצב קוסמטי לא טוב - מכות ושריטות, לא נזק שלדה או דברים כאלו.

עכשיו בהנחה שאני יכול לוודא שהרכב לא עבר תאונה, והוא סתם נראה ככה מהזנחה, בהנחה שהטיפולים נעשו לפחות בזמן ופחות או יותר כמו שצריך... האם אפשר למצוא רכב נחמד במחיר שחיטה?

הכוונה היא למצוא רכב לא ישן מדי (עד גיל 5 שנים נגיד) עם גיר ידני (בעיקר הוזלת עלויות) שבעקבות הגיר הידני והמצב הקוסמטי, לא נמכר במחירים ה"סטנדרטיים" לסוגו, וניתן לרכוש אותו במחיר נמוך יחסית. אין הכוונה נמוך יחסית למחירון לוי יצחק, אלא נמוך בטווח של 20 אלף לרכב שנת 2010 ידני.

כן, כולל רכבי מיני, כנראה רק רכבי מיני.

שורה תחתונה: קיים יצור כזה כגון רכב לא שמור קוסמטית, אך פחות או יותר בסדר מכאנית, עם גיר ידני, שנתון 2010 או מעלה, ב20 אש"ח או פחות?

הבהרה: המחיר לפני יישור קו, רק העלות של הרכב.

פורסם

יש הרבה רכבים כאלה בת"א שכל הרכב מכות השריטות של חניה. חבר קנה רכב במצב כזה מחירון 46 (רכב עם שוק) ב39 אלף שקל, כשהרכב עם 60 אלף ק"מ במצב מושלם מכנית

רכב אחר שראיתי לעצמי, גם היה מוזנח חיצונית ופלסטיקים שבורים היה מוכן גם 10 אלף מתחת למחירון על רכב של 26 אלף שקל.

מקווה שזה נותן לך הערכה.

פורסם

דווקא כאלה הם בדרך כלל נדירים...

הנסיון שלי מראה שישראלים לא אוהבים לצאת "פרייארים". זאת אומרת הם במקרה של פגיעות הם במקרה הטוב יתמחרו לך אותם בהורדה של המחיר ובמקרה הרע יתעלמו מהבעיות בהנחה שזה "לא רכב חדש".

זאת אומרת, שאם רכב מושלם יעלה לך 60 אלף, אז רכב עם נזק קוסמטי ב-5000 אלף, הם יתחרו לך אותו ב-55 אלף, כאילו שהזמן שלך והתיקון זה בסדר, זה לא שווה כלום.

• תוכן חדש...