Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני נוסע 25-30 אלף ק"מ בשנה, בעיקר בין עירוני ולכן בטיחות צריכת דלק ונוחות חשובים לי. יש לי שלושה ילדים

אני מתלבט בין סופר מיני דוג קיה ריאו ידנית או קליאו חדשה, שהן כבר גדלות למדי חדשות או רכב בן שלוש מליסינג (פוקוס/סיד/פלואנס/אוקטביה). הרכב מליסינג אמנם פחות חסכוני אך זול יותר,יותר בטוח ומרווח.

עשיתי נסיעת מבחן על הריו הידנית והאמת שהתבאסתי מהמפרט ומתחושת הדלות הכללית. חבל שבארץ קושרים ידני עם מפרט ספרטני בלי אפשרות בחירה.

מה אתם אומרים?

אם רכב מליסינג יש העדפה?

חשבתי אפילו על פלואס דיזל, אבל היא יקרה ולא נראה לי שמצדיקה בקילומטאז שלי...

פורסם

זה שבארץ כל הרכבים הידניים נמכרים לרוב עם רמת גימור נמוכה זה ידוע ומבעס,

את האמת בריו אני לא מרגיש מחסור משמעותי באיבזור פרקטי(אולי בקרת שיוט שטכנית אפשר להתקין בפשטות יחסית בריו ומראות מתקפלות חשמלית).

הרכב בסך הכל מגיע עם כל מה שצריך, נכון שהייתי רוצה את הגירסא עם הסאנ-רופ הגלגלים המפונפנים והLEDים וכו', אבל בסך הכל אין מחסור פרקטי בגירסא הבסיסית, וזה שכל הרכבים הידניים באים רק ברמות הגימור הבסיסיות? היה על זה דיון דיכאון בפורום לפני כמה חודשים.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
שלום לכולם

אני נוסע 25-30 אלף ק"מ בשנה, בעיקר בין עירוני

חשבתי אפילו על פלואס דיזל, אבל היא יקרה ולא נראה לי שמצדיקה בקילומטאז שלי...

נהפוך הוא.

בקילומטראז׳ שנתי כמו שלך אין הצדקה לקנות פורד פוקוס, קיה סיד או סקודה אוקטביה עם מנוע בנזין.

בעצם יש הצדקה - אם אליעזר פישמן (הבעלים של תחנות הדלק 10) הוא קרוב משפחה שלך ואתה דואג למצב עסקיו ורוצה לדאוג לו לפרנסה טובה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

זה יחסית הרבה ק"מ לשנה ולכן הפלואנס דיזל כן נכנסת במשוואה, ובבין עירוני תשיג צריכה טובה יותר מרוב הסופר מיני.

עדיף שתציין תקציב כדי שיוכלו להכווין אותך יותר טוב.

פורסם
זה יחסית הרבה ק"מ לשנה ולכן הפלואנס דיזל כן נכנסת במשוואה, ובבין עירוני תשיג צריכה טובה יותר מרוב הסופר מיני.

עדיף שתציין תקציב כדי שיוכלו להכווין אותך יותר טוב.

אז ככה, אשמח לא לחרוג מאזור ה-65K, אם כי אוכל במקרה צורך

מה דעתכם אוקטביה 1.2 TSI? קראתי כאן על הגיר והמנוע יש שנתון א תצורה שהם פחות בעייתים?

פורסם

אם אתה מוכן לידנית אז אין לך מה לדאוג בנוגע לגיר.

במקרה של המנוע יש לבדוק אם הוחלף המותחן למותחן המעודכן יותר. לא בטוח ממתי המנועים הגיעו מהמפעל עם המותחן המעודכן, כנראה מ2013.

סימפטום אחד הוא רעש חזק בהתנעה.

ואין צורך לצטט הודעה אחת מעליך.

פורסם

עם שלושה ילדים אפשר לחיות עם סופרמיני אבל עדיף משפחתית. אם אתה לא רוצה להתפזר מבחינת תקציב אפשר סופרמיני סטיישן. האפשריות הן: פאביה וקליאו. בגלל שאתה נוסע יחסית הרבה הייתי ממליץ לך ללכת על דיזל. כאן ההיצע מצטמצם עוד יותר. כמשפחתית הפלואנס היא אופציה טובה. אם היא יקרה לך מדי, יש את סיטרואן C3 פיקאסו.

פורסם

אני הייתי ממליץ לך לשקול דאצ'יה סנדרו חדשה. היא יחסית דיי מרווחת (יותר מהקליאו), ידנית וחסכונית. לטעמי גם נאה ביותר (:-

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...