Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הורדת שיעבוד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם,

היה לי הלוואת בלון על הרכב שסילקתי מול הבנק לפני כשבוע, ופירסמתי את הרכב למכירה.

לפי מירב הבנתי השיעבוד רשום בשתי מקומות:

- משרד התחבורה - הבנק אמור מיידית לעדכן ותוך מספר ימים זה אמור לרדת ואז אין בעיה להעביר בעלות

- רשם המשכונות - נמסר לי שזה לוקח חודש, אבל שזה לא מהווה בעיה להעביר בעלות.

לאחר שבוע ניגשתי לרשיומט בסופר פארם והוצאתי רישיון חדש (30 ש"ח) ועדיין לצערי מופיע השיעבוד לבנק. הבנק מסר לי שהעביר פקודה ב - 2.7

משרד התחבורה לא מוכן למסור מידע בטלפון ?

אני מניח שהרבה עברו את התהליך אשמח לדעת מה היה אצלכם ? וכמה זמן זה לקח ? ואם יש לכם עוד ריאונות שלא ציינתי ?

תודה,

בריאן

פורסם

גש לבנק ובקש אישור על סילוק הלוואת הבלון והצהרה שאינך חייב כסף על הרכב. מכאן מפקסס את האישור לרשם המשכונות ומחכה כמה ימים לעדכון.

הסרתי שעבוד מהרכב הקודם שלי (היה משועבד לפמה) וכשמכרתי לאוטו סנטר (במסגרת עסקת טרייד אין) אמרו שעדיין משועבד (הבאתי אישור של מימון ישיר שנסגרה יתרת ההלוואה והם בדקו פעמיים ברשם המשכונות- פעם אחת לא היה תקין ולאחר כמה ימים היה בסדר).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הבנק מחובר O/L למשרד הרישוי וזה יורד תוך דקות, לא תוך ימים.

אם לא ירד, לך לבנק ותהפוך שולחן או שניים. פעולה בלחיצת כפתור.

ברשם המשכונות זה אמור לרדת תוך שבועיים - שלושה. בקש מהבנק העתק חתום מהטופס שהם שלחו לרשם המשכונות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תבדוק למה הבנק לא הסיר את השעבוד כמו שאמרו מעליי זה אמור לקרות באותו הרגע שהעברת את הכסף,

בנוגע לרשם המשכונות אם אתה רוצה לזרז תהליכים קח מכתב מהגוף המשעבד (הבנק אם הבנתי נכון) המיועד לרשם המשכונות שהשעבוד הוסר וסילקת את החובות תגיע איתו למשרדים שלהם(שעות פעילות על הפנים בת"א 08:00-12:00) תגיש להם אותו פיזית ואחרי שעתיים המשכון יוסר ואם אתה לא רוצה ללכת אז תוודא מול הבנק שהם שולחים מכתב כזה כי היו מקרים שהם פשוט שכחו לשלוח אז תוודא.

פורסם

אחדד את העניין למען כולם, עד שלא ניגשתי לבנק העניין לא נסגר, בבנק עדכנו במחשב ישירות מול משרד התחבורה והשעבוד הוסר באופן מיידי.

לבנקים אין בושה את ההלוואה נתנו מבלי בכלל להגיע לסניף, כמה טפסים אצל היבואן, בכדי להוריד הייתי חייב להגיע פעמיים לסניף ולא נתנו שירות בטלפון בשום צורה. אין סיכוי שאלווה בעתיד כסף עבור רכב ובפרט לא מבנק לאומי אחרי השירות הכל כך גרוע שנתנו מהרגע שביקשתי לסלק חוב להסיר שעבוד. לא ברור ההתנהגות של הבנקים הכל חייב להיות מהיר וקל וכל אנשים יחזרו בעתיד עכשיו הפסידו לקוח.

• תוכן חדש...