Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רכב יפה. Z4 אמריקנית משנות השפל של הדולר (2008-2009).

יש הרבה תוספות ברכב הזה שלא רואים בכל רכב שהגיע כמו המסך, ההגה עם השליטה, כפתור "ספורט" ועוד.

משהו שממש פשוט ומשפר את המראה פלאים, אם כבר אתה "משפר קוסמטית", מחזירי האור האמריקנים המכוערים בצבע כתום, החלף לשקופים בתקן אירופאי.

http://www.ebay.com/itm/BMW-Z4-E85-E86-06-08-Euro-Clear-Side-Marker-Reflectors-LEFT-RIGHT-Genuine-/221404060788

פורסם

Hyper viper -אני לא משתמש ברכב לנהיגה ספורטיבית אלא כמו שאמרת אני נהנה מהגג ומהמראה שלו למרות המנוע החזק .

Eli z-למען האמת הם נמכרו יומיים אחרי שהחלפתי אותם אז אני מצטער.

ארקו-הרכב הזה הוא יומיומי אצלי, אומנם לא כל יום אני איתו כי יש לי גם את הרכב של העבודה אבל ברוב הזמן אני איתו.

ליאב- למען האמת זה יכול להיות השאלה איפה ראית אותי במידה וזה אני .

דוד-אהבתי מאוד את מחזירי האור, לפי דעתי הכתומים באמת מיושנים. עשיתי הזמנה הרגע, המון המון תודה לך,לא חשבתי על זה.

פורסם

לגבי המנוע, יש תוספים מיוחדים שמשחררים את המנוע ונותנים לו לרוץ. שווה לבדוק.

איזה תוספים מיוחדים ישחררו את המנוע ויתנו לו לרוץ?

מנוע ה-3 ליטר יודע להזיז את הרכב לא רע בכלל בלי שום תוספות מיוחדות שממילא לא הייתי מסכים לדחוף לבימר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אם אתה משתמש ברכב ליום יום ולא מנצל את היכולות הספורטיביות שלו (לדבריך), תוכנה תהיה סתם זריקת כסף לפח.

תהנה מהרכב, שמור עליו ברמת תחזוקה טובה (ומקורי) ותן הודעה פרטית כשאתה רוצה למכור :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זה רכב ששווה לשמור עליו וויפר.

אני ממליץ לך להשתמש בחומר ניקוי לעור, זה ישמור על המושבים ועל ההגה וידאג שישארו נקיים ויפים לאורך זמן.

חשוב במיוחד ברכבי קבריולט שם השמש מקרינה ישירות על העור בהרבה מהנסיעות.

ותשלח תמונה כשאתה מסיים את השיפוץ של ההגה, אני רוצה לתקן את העור בהגה גם אצלי.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם (נערך)

בגירה כבר יש תור של אנשים שמחכים שאני אמכור את הנסיכה:twisted: לגבי הצ'יפ, אני ממש לא מתכוון לעשות שום שינויים במנוע או כל דבר דומה כזה או אחר, רק שינויים קוסמטיים שיתנו לרכב מראה ספורטיבי/אלגנטי יותר אך אני אשמור עליו מן הסתם כמה שיותר מקורי.

בגדול המטרה היא להגיע למצב שהרכב הזה יהיה אחד היפים והמיוחדים שיש מסוגו, לפחות בנושא הויזואלי ( תקציבים של 100K וצפונה לשפוך על שינויי התנהגות/שיפור מנועים/החלפות של מחשבים וכדומה אין לי, אם היה כנראה הייתי מחזיק פורשה).

צ'יפים ודברים מהסוג הזה לא באים בחשבון, בזמנו דיברתי עם E&A לגבי הוצאת יותר סוסים מהרכב אבל העניין ירד מהר מהפרק.

אם להיות כנה כבר עברו בי מחשבות קצת למתוח או עצמי ולשמור את הרכב הזה ולקנות עוד איזשהו ג'יפ לא בתקציב גבוה עקב זאת שאני לא רואה את עצמי מוכר את הZ, אבל מצד שני אני כבר מתחיל לפזול לכיוון הצורה החדשה ככה שנראה לי שבעתיד אני אמכור את שלי ואקנה את הZ בעלת הצורה החדשה.

עוד שאלה, מה אתם אומרים על לעשות משהו כזה לאיזור הידית של ההאמברקס? כיום זה בצבע שחור, חשבתי לעשות את זה בצבע הריפודים של הרכב, אשמח לשמוע את דעתכם.

image.jpg

עריכה אחרונה על ידי viper05
פורסם
Hyper viper -

דוד-אהבתי מאוד את מחזירי האור, לפי דעתי הכתומים באמת מיושנים. עשיתי הזמנה הרגע, המון המון תודה לך,לא חשבתי על זה.

שמחתי לעזור

פורסם

אין מה לגעת במנועים האטמוספריים של ב.מ.וו ומיותר לשים להם צ’יפ כי התמורה תיהיה נמוכה עד בלתי מורגשת.

הדרך היחידה לשפר בימר עם 6 טורי זה לצ’רג’ר אותה, יש קיטים שהם bolt on ותפורים כדי להוציא את מקסימום ההספק במגבלות הגיר וללא צורך לפתוח מנוע.

זה לא זול אבל על המנוע שלך לדוגמה תיהיה תוספת הספק של מעל 100 סוסים ועוד הרבה קג“מים למומנט...

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני לא יודע אם אתה חובב של עץ ברכב. אני לדוגמה ממש ממש אוהב.

הרכב יפייפה ולדעתי רעיון של הגה משולב עץ זה רעיון נחמד, אפילו יותר מהקרבון שהצעת.

STW_1.jpg

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

אכן גם בדקתי לגבי הצ'רג'ור של הרכב עידן אבל אם לומר לך בכנות אחת הסיבות שאני לא אלך על דבר כזה היא נטו עקב חוסר המקצועיות לדעתי מטעם המוסכים בארץ ישראל. פשוט לא סומך עליהם. מדובר בעסק לא זול אבל ללא משהו שניתן לעמוד בו (30-40K) אבל אם לומ בכנות כמו שאמרתי אני לא סומך על המוסכים בארץ עקב פאדיחות שקרו לי עם הרכבים הקודמים (בנושאי חשמל). הבנתי שאם שמים קיט כזה אז צריך להחליף מחשבי רכב וכו' ודווקא זאת הרפתקאה שאני לא מוכן להיכנס אליה. לדעתי בארץ אנשים לא מכירים מספיק טוב את הרכבים האלה ואני לא מוכן להיות השפן נסיונות של אף אחד.

פורסם
אין מה לגעת במנועים האטמוספריים של ב.מ.וו ומיותר לשים להם צ’יפ כי התמורה תיהיה נמוכה עד בלתי מורגשת.

הדרך היחידה לשפר בימר עם 6 טורי זה לצ’רג’ר אותה, יש קיטים שהם bolt on ותפורים כדי להוציא את מקסימום ההספק במגבלות הגיר וללא צורך לפתוח מנוע.

זה לא זול אבל על המנוע שלך לדוגמה תיהיה תוספת הספק של מעל 100 סוסים ועוד הרבה קג“מים למומנט...

לא סובל את הגישה הזו של "או לגדוש או לא לעשות כלום".

ניתן להגיע במנוע הזה לתוצאות יפות מאוד עם סעפת יניקה, סעפת פליטה, צנרת וציפ. תוסיף צמד גלי זיזים וזה אפילו יותר יפה ולא יעלה שליש מעלות המגדש.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...