Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי תשקול סיטרואן C3 או 206 בגרסאות הידניות בלבד עם מנועי 1400, רכבים אמינים מאוד ואחזקה זולה מאוד, הרכב האולטימטיבי לדעתי לסטודנט או החייל התפרן, ושאף אחד לא יבלבל לך את השכל על האמינות של הצרפתיות הידניות

פורסם

היי

בתור אחד שהיה בנעליים שלך רק עם תקציב כפול, למצוא רכב אמין (רכב בכזה תקציב לצערי אמינות זה עניין של מזל לא משנה אם זה יפני, קוריאני או צרפתי).

אני ממליץ לך להימנע מסיטגמות- אני למשל גודלתי תחת הברכה "אירופאי זה יקר ולא אמין" והלכתי עם העדר וקניתי אקסנט 2005 שבמשך שנתיים וחצי מיררה לי את החיים. לעומת זאת, למרות כל הבלת"מים, הפיג'ו בסקירה הבאה גילתה הרבה יותר אמינות מהקוריאנית: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?423498-%D7%93%D7%95-quot-%D7%97-%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%9E%D7%A9%D7%AA-%D7%A4%D7%92-%D7%95-206-%D7%9E%D7%95%D7%93%D7%9C-2004-1-4-%D7%99%D7%93%D7%A0%D7%99%D7%AA

לסיכום, אתה צריך רכב ידני עם היסטוריית טיפולים והכי חשוב רכב שטופל באהבה.

בהצלחה.

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם (נערך)

ואו תודה לכולם !

אני מאוד שוקל את הגטס כפי שאתם יודעים, אכניס גם את האפשרות של 206 ידנית, האם היא אכן אמינה ? במנוע 1.6 גם כן ?

כמו כן, איזה דגמים של פונטו ספייס מומלץ לרכוש ? האם הרכב אכן אמין ?

האם רכב ידני יראה הרבה יותר אמינות מאוט' ?

עריכה אחרונה על ידי ozal5
פורסם

גיר ידני הרבה יותר אמין גם מבחינה מכנית וגם לאחר הזנחה, הרבה יותר מהאוטומט. גם המחיר שלו זול הן מבחינת מחירון הרכב והן מבחינת עלות תיקון במוסך.

אני אישית אמליץ לך על פיג'ו ידנית 206, משנה כמה שיותר מתקדמת וכמה שיותר שמורה עם היסטוריית טיפולים.

פורסם (נערך)
גיר ידני הרבה יותר אמין גם מבחינה מכנית וגם לאחר הזנחה, הרבה יותר מהאוטומט. גם המחיר שלו זול הן מבחינת מחירון הרכב והן מבחינת עלות תיקון במוסך.

אני אישית אמליץ לך על פיג'ו ידנית 206, משנה כמה שיותר מתקדמת וכמה שיותר שמורה עם היסטוריית טיפולים.

תראה אשמח לדעת על משהו, מצאתי פולו מאיזה מכר של המשפחה, שעשתה 170 אלף, יד 3, מטופלת, נסעה בערך ב-3 שנים כ-30 אלף, אוט', מנוע 1.4 שנת 2000 וטסט לשנה, חשבתי ללכת לכיונה, הכל נשמע נהדר, אך אינני מכיר את אמינות הרכב, עם זה מבחינת מנוע וגיר ! חושב לי לציין, האמינות היא הדבר שהכי חשוב לי כאן !

תודה.

עריכה אחרונה על ידי ozal5
פורסם

תראה, אמינות זה הכל עניין של מזל + איך טיפלו ברכב קודם.

הנה לינק לחבר פורום- מוסך רון אשר מתמחה בגרמניות, שלח לו הודעה פרטית ונסה להתייעץ איתו: http://www.carsforum.co.il/vb/member.php?22406-%D7%9E%D7%95%D7%A1%D7%9A-%D7%A8%D7%95%D7%9F

בהצלחה.

פורסם
תראה, אמינות זה הכל עניין של מזל + איך טיפלו ברכב קודם.

הנה לינק לחבר פורום- מוסך רון אשר מתמחה בגרמניות, שלח לו הודעה פרטית ונסה להתייעץ איתו: http://www.carsforum.co.il/vb/member.php?22406-%D7%9E%D7%95%D7%A1%D7%9A-%D7%A8%D7%95%D7%9F

בהצלחה.

תודה !

Fitch תודה על ההצעה.

• תוכן חדש...