Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אתגר מכוניות Photoshop!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 159
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

:grin: !Wow! I leave the thread alone for one day and you guys are all off the hook! I love it

דיי מוטי , עברת כל גבול , לחסום את הבחור לאלתר !!! :grin:
:wink: ??That's it? so I can photoshop a few cars well and you want to block me from using the site

יש לי שאלה בקשר להשוואת צבעים , כשיש לי שתי מכוניות בעלות צבעים שונים ואני רוצה להשוות את הצבעים ביניהן , הצבעים לעמים שונים מדיי ולא ניתן לעשות להם השוואה , מוטי שמתי לב שבתמונה שלך עם הג'יפ ושתי הבחורות הרכב מקבל צבע שונה ממה שהוא היה בהתחלה , תגיד לי אם זה נכון , שומרים את התמונה לאחר העריכה , עושים דופליקייט ללייר הבסיסי מורידים את הצבעים בעזרת קונטרול שיפט U ואז צובעים את כל הקומבינה מחדש ?

פשוט עד עכשיו אני מתקשה בהשוואת הצבעים .

I don't bother with duplicating the layer, I select the are that I want to change, then play with color balance and brightness/contrast settings... sometimes you need to play with the color balance more than once! also, make sure you play with the midrange, the highlights and the shadows each time you play with the color balance, you can select it there

Now, if that doesn't work and the colors are still pretty far off, I'd start copying parts off the car with the color that I want to match and paste them on the other car parts that need to be matched, making sure that the directions of the reflections match, using all the different transforming tools to make align it correctly

I liked your job with the Caddy RSX, for the burnout pic I would probably add the radial blur filter on the front wheel, try it, you'll see what I mean

:grin:!!!NICE JOBS EVERYONE

!Keep'em coming

.Moti

פורסם

חחחח אני לא חושב שיש לך רגל כל כך ארוכה :-D מארה"ב לכאן זו חתיכת דרך .

אל תדאג יש לי כמה פרוייקטים בקנה .

ים long time no

פורסם

לא האמת היא שמצאתי את התמונה באינטרנט חס וחלילה שיקרה לי דבר כזה עם 106 , יש לי בכלל קורולה :-) , מוטי - יש בר מקלדת בעברית או שעוד פעם עשית העתק הדבק .

ים long time no

פורסם
לא האמת היא שמצאתי את התמונה באינטרנט חס וחלילה שיקרה לי דבר כזה עם 106 , יש לי בכלל קורולה :-) , מוטי - יש בר מקלדת בעברית או שעוד פעם עשית העתק הדבק .

קורולה מתקמטת אפילו יותר חזק...

פורסם
זה לא פוטושופ, זה פוטו רצח :shock: !

מוטי.

איך אתה מצליח לכתבו בעברית? :lol: אתה אוסף אות אות מהפורום וכותב? :twisted:

כי אתה אומר שאין לך עברית חחח...

פורסם

כמה שאלות לי למבינים בעניין:

1) מה צריכים להיות הנתונים המינימליים במחשב על מנת שיעבוד בו פוטושופ CS ?

(האם הוא עובד על פנטים 3 667 MHz?)

2) מה הבדל בין פוטושופ ל-imageReady ?

3) איפה אפשר להשיג פוטושופ (שיעבוד אצלי-->אוליי גרסה פחות מתקדמת)?

להלן ההודעה שהמחשב מציג לי בעת פתיחת הפוטושופ:

Memory could not be allocated for the activation process. Please close all applications and try again

האם יש אפשרות להגדיל את הקצבת הזכרון או לא?

תודה מראש.

פורסם

אני חושב שפשוט אין לך מספיק זיכרון פנימי פנוי בכדי להפעיל את התוכנה , תנסה לסגור תוכנות שעובדות ברקע .

ים long time no

• תוכן חדש...