Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי מאזדה 3 2009 צורה חדשה . הריפוד המקורי ברכב של הכיסאות קדימה אחורה הוא שחור.

אתמול בערב עשיתי להם ניקוי יסודי עם בקבוק שלם של קרבונה (של יעקובי). הבקבוק האדום עם המברשת גמרתי את כולו אבל התוצאות לא משביעות רצון. אומנם אין כתמים או משהו משמעותי אבל בכל מקרה לדעתי אפשר להגיע לתוצאות טובות יותר.

יש לציין שאני בחור ממש פדנט.

יש כמה קטעים שכנראה פשוט דהו מהשמש, בכל זאת רכב בן 6 שנים ועוד היה בליסינג כך שלך תדע מה היה.

מחפש המלצות לחומר איכותי (וכמובן מקום לקנות אותו- אני מאיזור פרדס חנה) לניקוי הריפודים של הרכב כיסאות קדימה אחורה וקצת לבד המקורי מתחת לשטיחים - הוא יותר בגוון של אפור.

תודה רבה

מתן

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ניסיתי עם קרבונה של יעקובי - Carbona

עשיתי עם השפורפרת ועם המברשת ונתתי לזה להספג וניגבתי ובסופו של דבר נשארו לי כתמים, כנראה כתמי מים ואז הייתי צריך לעבור על זה שוב עם סמרטוט לח סחוט.

לקחתי גם מטלית לחה עם מים וסבון טיפה וסחטתי והעברתי וגם לא שינה משהו.

לא מצליח לצרף תמונה. מבין שזה היה מונע כאבי ראש וניחושים

הצעות נוספות ?

• תוכן חדש...