Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיישן טמ"פ אויר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה שם החיישן

air temprature sensors

מה הוא עושה ברכב?

מה קורה שהוא מתקלקל איזה תגובות מקבלים?

פורסם

מחשב הרכב "יודע" איזו כמות אויר נכנסת אל המנוע אך טמפ' האויר משנה את מסת האויר שיש לדעת אותה במדויק. הנתון מחיישן טמפ' האוירהנכנס + כמות האויר הנכנסת מאפשרת חישוב מדויק של מסת האויר הנכנס למנוע ע"י מחשב הרכב ולפי זה לחשב את זמן פתיחת מזרק הדלק (אורך פולס הזרקה).

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
מחשב הרכב "יודע" איזו כמות אויר נכנסת אל המנוע אך טמפ' האויר משנה את מסת האויר שיש לדעת אותה במדויק. הנתון מחיישן טמפ' האוירהנכנס + כמות האויר הנכנסת מאפשרת חישוב מדויק של מסת האויר הנכנס למנוע ע"י מחשב הרכב ולפי זה לחשב את זמן פתיחת מזרק הדלק (אורך פולס הזרקה).

במקרה שזה מקולקל ברכב ומראה על -32 מעולות.

מה יהיו התוצאות?

פורסם

מתי מראה 32 מעלות?. אם בבוקר כשהמנוע ואויר קרים אז החיישן פגום.

מחשב נהול המנוע יפעיל מזרקי הדלק לא לכמות דלק נכונה, אם כי השפעה גדולה יותר הנה של חיישן טמפ' מי מנוע.

פורסם
מתי מראה 32 מעלות?. אם בבוקר כשהמנוע ואויר קרים אז החיישן פגום.

מחשב נהול המנוע יפעיל מזרקי הדלק לא לכמות דלק נכונה, אם כי השפעה גדולה יותר הנה של חיישן טמפ' מי מנוע.

רפי הבעיה שלי היא כאזת!!

עשיתי דיאנוזה לא מזמן אמרו לי שהחיישן מראה קבוע על 32- מינוס!

הבעיה שלי היא כזאת !!!

בבוקר שאני מניע את הרכב, אחרי שלא נסעתי 6-7 שעות בערך, אז הרכב נוסע טוב לא מקרטע לא נחנקק והטורים עולים יפה ואי יכול לתת רייס לשתי דקות-+.

אחרי 2-3 דקות פתאום הרכב נחנק, נהיה איטי, הטורים לא עולה, והרכב בקושי מגיב ולא נוסע טוב בכלל!!!

ויש מצב שגן הלמדה שלי מקולקל!!!

פורסם

אלמוג, אם מדובר על החיישן שמסומן בעיגול וזה אותו החיישן כמו במנוע של אסטרה GSI אז להחליף אותו זה עסק קצת יקר.

מישהו אמר לי שהוא עולה בסביבות ה 1700 ש"ח.

air.JPG

פורסם

מינוס 32 מעלות מחיישן טמפ' אויר זה לא תקין, אך יש גם לבדוק אם אין נתק או קצר בין חוטי החיישן בדרכם מהחיישן ועד למחשב הרכב.

גם את חיישן החמצן יש לבדוק ע"י סורק יעודי הן לתפקודו והן לתדר הפעילות.

כל זאת יש לבצע אצל מוסך מקצוען.

פורסם

רפי תודה רבה!

רפי, אתה יכול לתת לי שם של מוסך שיכול לבדוק לי את זה?

משהו באזור רחובות-אשדוד???

fixxxer

זה משהו דומה אצלי הוא ממוקם יותר קרוב לפילטר אבל זה נירא לי אותו חיישן!

• תוכן חדש...