Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לנו כרגע מגהץ פשוט מלוכסן עיניים.

המנהלת מבקשת לעבור ל- "אלה עם המים החמים". הדרישות הן 3-5 חולצות בשבוע והסיני פשוט מאכיל אותנו קש.

כמו ילד טוב פניתי (כמובן) לחיפוש כאן בפורום והאמת, פתאום הבנתי שזה עולם ומלואו.

בקיצור - אני צריך לדעת מה ההבדל בין אדים לקיטור ומה אני בעצם צריך במצב שלי?

מה כל אחד יודע לעשות?

דבר שני, כמובן שאשמח להמלצות איזה דגם לרכוש.

אגב, אם אחד מהמצוינים מעלה הוא מאלה שניראים כמו תחנות קיטור של הקטרים שהיו פעם - אני מוותר.

אין לנו מקום לזה.

תודה ושבת שלום!

פורסם

מגהץ אדים - המגהץ שמים מאוחסנים בגוף המגהץ.

מגהץ קיטור - המים מאוחסנים במיכל נפרד.

למגהץ קיטור לרוב יש יותר הספק (הקיטור יותר חזק).

החסרון העיקרי שלו שהוא תופס יותר נפח איחסון.

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

ג'והני - ההבדל יותר מהותי: קיטור הוא אדים בלחץ גבוה. מגהץ הקיטור מיחר אדים בלחץ גבוה, בניגוד למגהץ האדים שמיצר אדים בלחץ אטמוספירי.

הבחירה צריכה להתבסס על הצרכים.

יכול לומר לכם שבעבר היה בביתי מגהץ קיטור, כאשר התקלקל "ירדנו" לאדים (במהלך השנים מספר דגמים, נכון להיום AEG DB1350, הספק 2100 ואט), אבל גם כמות הגיהוץ קטנה, למעשה מדובר במדים של שני בנים ופה ושם זוג מכנסיים או חולצה שלי. חלק מהסיפור הוא בחירת בגדים שאינם מצריכים גיהוץ, או שניתן לגהצם בקלות יחסית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם איו בעית איחסון ויש קרש גיהוץ איכותי עם משטח נכון שיכול לספוג כפתורים ולא להבליט אותם מגהץ קיטור יעשה את העבודה בחמישית ממגהץ אדים.

זה כל ההבדל.

4 שנים עם בוש שקר כלשהו שיכול לעבוד עם מי ברז. העוזרת מרוצה.

• תוכן חדש...