Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בזמנו (לפני כשנתיים) במחלף קסם - בעל מיאטה, עם צמיגי דריפט על מתקן, משתולל ברמה קשה - עוקף, מחליק, מה לא. מה הייתי אמור לעשות? לפתוח שרשור? לירות בו?

להפסיק להסתפר אצלו, למרות שבמצבך גם ככה בקושי יש ממך פרנסה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

והנה הבעיה, אתם רואים את זה כשרשור שנפתח נגד הג'ולייטה ולא נגד נהג פרוע.

זו נהייתה תופעה בפורום הזה.

אני נוהג בג'ולייטה 1.4 ביומיום, אני מאוד אוהב את הרכב. התגובות פה בפורום בכל שרשור שמזכרות בו המילים "פיאט" ו"אלפא" ישר מזיזות את נושא השיחה אליהן. בדרך כלל לעמדת מגננה בכל מחיר.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אני נוהג בג'ולייטה 1.4 ביומיום, אני מאוד אוהב את הרכב. התגובות פה בפורום בכל שרשור שמזכרות בו המילים "פיאט" ו"אלפא" ישר מזיזות את נושא השיחה אליהן. בדרך כלל לעמדת מגננה בכל מחיר.

על מה אתה מדבר...?

כותרת השרשור היא "

השתוללות בכביש של אלפא ג'ולייטה תלתן ירוק", לא "השתוללות של נהג פרוע" - כאילו שיש קשר בין הרכב המשתולל להשתוללות עצמה.

יש שרשור ממש ייעודי לעניינים האלו, וזה בגדול מה שאמרו לפות"ש. לא מבין על מה התרעומת.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

זה בגלל שמבין כל המכוניות, האיטלקיות הן על תקן הבחורות המהממות - הכי קל להתאהב בהן, ומשום כך גם הכי קל לזכות מהן לשברון לב. הקוטביות הזו של משיכה-רתיעה היא שמן המלבה את המדורה סביבן.

:idea:
פורסם
ג'ולייטה בכלל או בראבו גודשת או כל מי שמתויג כחובב נהיגה.

אני מבינה שאתה יודע לזהות ע"י מבט קצר אם מדובר בבראבו גודשת או אטמוספרית, יפה מאוד.

אגלה לך סוד, אף אחד לא עובר מבחני קבלה לפני רכישה של ג'ולייטה או בראבו או כל רכב אחר (טוב, אולי מלבד פרארי ומאזארטי אבל שם נראה לי שמתמקדים בפרמטרים אחרים), ככה שדי מיותר לפתח ציפיות מדגמים ספציפיים.

DJI, אתה צודק, עלתה בשרשור נקודה חשובה (האמת, יש כבר שרשור עם מעל ל525 עמודים שעוסק בדברים האלה), אבל זה נעשה בצורה הלא נכונה שנותנת דגש רב יותר על הרכב ולא על הנהג. וכמו שגם אתה בטח שמת לב, אף אחד לא עשה למשפחה שלך מבחנים פסיכוטכניים בכניסה לאולם תצוגה של אלפא.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
להפסיק להסתפר אצלו, למרות שבמצבך גם ככה בקושי יש ממך פרנסה.

אתה רואה? המחאה כבר בעיצומה [emoji3] [emoji3] [emoji3]

Fight the power!

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

שים לב מה כתב amiger. לא אנו רואים את זה כך, פות"ש פתח כך את השרשור. לו הנהיגה הייתה מפריעה לו, היה שם דגש עליה, לא על האוטו.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
על מה אתה מדבר...?

כותרת השרשור היא "

השתוללות בכביש של אלפא ג'ולייטה תלתן ירוק", לא "השתוללות של נהג פרוע" - כאילו שיש קשר בין הרכב המשתולל להשתוללות עצמה.

יש שרשור ממש ייעודי לעניינים האלו, וזה בגדול מה שאמרו לפות"ש. לא מבין על מה התרעומת.

פותח האשכול הניח שמדובר באחד המשתמשים בפורום, ולכן הוא היה ספציפי.

עומר :-)

פורסם
בטח מישהו שנהג ברכב ההדגמה. ללא סרטון אין הרבה מה להגיב פה.

מה המספר של הרכב הזה?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

מוכן להתערב שעוד באותו יום מספר אנשים נוספים השתוללו על הכביש ליד פות"ש חלקם אפילו בטח חתכו אותו בכביש, הוא בטח גם חתך איזה נהג או שניים, אבל שרשורים לא יצאו מזה כי לא היה מדובר ב"רכב מיוחד".

אה ולגבי הבראבו, לנהג אין כל החלטה בעניין הנהיגה בבראבו, מדובר במרכבת האלים של זאוס בכבודו ובעצמו וכל הפניה של ההגה מבוצעת על ידי שליטה מרחוק שלו.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אי אפשר להאשים אותי ברצון לפגוע במותג שהוזכר כאן :-) ובכל זאת,

אני חושב שיוצאים לחינם נגד פותח השרשור.

לא כל אחד נוסע בג'ולייטה תלתן.. ומי שנוסע בכזאת בפרט, ובכלל כל אחד אחר- ראוי שיכבד את תנאי הכביש והנוסעים בו.

והכל מתוך הנחה שציין פותח השרשור, שהנסיעה הייתה ממש פרועה ולא תאמה את תנאי הכביש והעומס.

נ.ב. ואני לא מאלה שתמיד נמצאים בנתיב הימני על 80 קמ"ש..:-) ובכל זאת רושם את הדברים.

תמיר | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

GT 3.2

147GTA

פורסם
לא כל אחד נוסע בג'ולייטה תלתן.. ומי שנוסע בכזאת בפרט, ובכלל כל אחד אחר- ראוי שיכבד את תנאי הכביש והנוסעים בו.

למה מי שנוהג בג'ולייטה תלתן בפרט ראוי שיכבד את תנאי הכביש יותר מלמשל, נהג ביונדאי i10?

למה הג'ולייטה היא בפרט והשאר הם בכלל? זאת בדיוק הטענה שהעלו פה המגיבים.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם (נערך)
מעניין אם היה מדובר במאזדה 3 לבנה, היה נפתח שירשור?

צודק. כל יום אני רואה ילדים עם המאזדות האלה שמזגזגים ללא חשבון ונותנים קיקים בכל רמזור או פניה.

מתנהגים עם הרכב כאילו נוהגים בראלי, ולא בכביש עם שאר אנשים שרוצים לחיות.

כשהם מתבגרים קצת ונפטרים מהמאזדה של אבא, אז מתחילים לזגזג עם האלפה או הבימר השחורה שירדה מהכביש מס' פעמים או כל רכב שחור עם הרבה מדבקות וג'אנט 20.

זה חלק מהתרבות פה, אתה צריך להבין ולהזדהות עם האחר.

עריכה אחרונה על ידי omar87

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

TamirK, אבל אף אחד לא אמר אחרת. אני לא ראיתי כאן תגובה שאומרת "זה בסדר, מותר לו כי הוא נוהג באלפא".

אישית, אני חושבת שאין לפתח ציפיות רבות לגבי התרבות של הנהג רק בגלל שהוא נוהג ברכב מסויים.

אגב, לא מזמן נפתח שרשור סרק נגד קרסו, פות"ש חטף על הראש מלא מעט משתמשים (חלקם הגיבו גם כאן), אבל אף אחד לא האשים אותם שם באהדה למותג :roll:

Mini Cooper S R56 - לכיף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...