Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבלי להכנס לפוליטיקה,

ליצמן החליט לחזור ולהפליר את המים [להוסיף למים פלואוריד שמטרתו להוריד סיכויים לעששת בקרב אוכלוסיות ללא הגיינת שיניים].

קראתי דברים מאוד לא נעימים על ההשפעות של זה:

פגיעה בכליות

ירידת iq

ירידה בפריון בקרב גברים ונשים

עלייה בסיכון לסרטן

עלייה בסיכון לעששת (??)

עלייה בספיגת הכספית

ועוד, בעצם.

ובעצם זה ממש מכעיס.

נכון שהמטרה המקורית היא שמירה על שלום הציבור, והפחתת הוצאות בריאות. אבל כך גם ההמלצה על צריכת מרגרינה. או חלב.

אבל המלצות זה דבר אחד והפלרת מי שתייה דבר אחר.

על פניו נשמע כמו משהו לא בגיצ, אבל זה הגיע אליהם ונפסל.

ואני? אני רק רוצה את האייקיו שלי חזרה.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

הרבה כסף מעורב בהחלטה הזו, מישהו עושה יופי של קופה... כח הפלואור שמחדירים לנו למים, הוא תוצר לוואי של פסולת כימיקלים, כך שיחד איתו נכנס עוד קצת רעל... כי מי בישראל יעשה משהו כמו שצריך, אם בדיוק במקרה לאח של דוד יש עודף של פסולת, כן יש בה גם פלואור... בוא קח... זה אותו הדבר...

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

טל - תעלה קצת מחקרים איכותיים שתומכים בפוביות שלך.

אני מניח שאתה מתנגד גם לחיסונים.

תמשיך עם תאוריות הקונספיקציה. בינתיים מדינות מפגרות (ארה"ב, מערב אירופה) ממשיכות להפליר את המים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בקצרה, ההנחה שלך מוטעית.

לרוב אתה מגיב באופן שלוקח בחשבון את כותב ההודעה. קבלת רושם שאני אדם היסטרי, מלא פוביות ותומך בקונספירציות?

אני רחוק מלהתנגד לחיסונים, ולא חושב שחייזרים מסובבים את כדור הארץ.

בעיקרון, המטרה היא להבין לעומק נושא מעניין שאין לי קצה קצהו של מושג לגביו.

מחקרים איכותיים? אני אחפש כשיהיה לי זמן.

אגב, בכמה מקומות שונים קראתי על אחוז מאוד גבוה של מדינות שמתנגדות להפלרה, ביניהן הרוב המכריע של מדינות מערב אירופה. יכול להיות שאלו נתונים מוטים ושקריים, אין לי מושג.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

קשה מאד למצוא מידע אמיתי וכנה ברשת לגבי ההפלרה, מסיבות של אינטרסים נטו- אלו שרוצים שתימנע מפלואור (קנה מערכת אוסמוזה מאיתנו) ואלו שרוצים שתשתמש בו (קנה פלואור מאיתנו ותן לכולם, יצא לך מזה משהו). מידע ניטרלי היום הוא דבר שקשה למצוא ברשת.

עקרונית, אני נגד פלואוריד. אני נגד כימיקלים באופן כללי, ומעדיף שלא לקחת תרופות (כולל משככי כאבים) אם אין צורך מהותי בהם.

יש שיטענו שהדיעה שלי מוטה, וזה בהחלט ייתכן- מכרתי במשך שנתיים וחצי מערכות שיודעות לסנן את החומר הזה, וזו הייתה נקודה מכירתית טובה.

אני נוטה להאמין שדעתי היא אובייקטיבית. והיא גם פשוטה: מי שרוצה להימנע ממשהו, יכול לקחת תרופות או אמצעי מנע אחרים, ולא צריך להיכפות עליו משהו ש"תרצה או לא תרצה אתה תקבל" דרך מי השתייה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

נכנסתי לאתר של ה-CDC. ברפרוף על הקישור לסקירה מאד יסודית משנת 2006 שמשאיר לא מעט שאלות פתוחות - אבל להבנתי החששות, עד כמה שקיימים, הם רק לגבי ריכוזים גבוהים של פלואור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

במקרה אני מכיר את הנושא לעומק ומכיר את האיש שהכניס את ההפלרה ואחר כך נלחם להפסקתה.

הטיעון נגד ההפלרה היה שהאנשים מקבלים מספיק פלואור ממקורות אחרים וההפלרה של המים מיותרת ועלולה ליצור מנת יתר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני לא מאמין למילה שיוצאת ממשרד הבריאות.

אם אתם רוצים לראות את הסיבה האמיתית להפלרה, חפשו את החברה שזכתה במכרז לבצע את ההפלרה הזו.

פורסם

שבלול, האיש היא לא איש משרד הבריאות. הוא כבר הרבה שנים עצמאי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...