Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רמקולים של MAC AUDIO?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתחיל מהקדמה קלה.

ברכב שלי יש וופר 8" בדלת ו"טוויטר" 3.5" (גם בדלת) - הבעיה, שהיצרן קורא ל3.5 טוויטר כשהוא בכלל מיד.. מה שאומר שמעל 10K הרץ אין אצלי שום סאונד.

אני מעוניין להחליף את ה3.5 ל3.5 קואוקסיאלי עם טוויטר סביר ומעלה ובנתיים מצאתי בארץ רק רמקולים של מאק אודיו.

הדגם המדובר הוא MAC MOBILE STREET 87.2.

אשמח לדעת אם למישהו יצא לשמוע את הטוויטר של הסדרה הזו ואיך הם נשמעים או לקבל המלצה לרמקול 3.5 אחר בעל טוויטר איכותי.

עדיפות לרמקול עם מגנט קטן אבל לא חובה.

תודה רבה!

פורסם

כמו שאתה יכול להבין בסוף לא עשיתי שום שינוי ב2013.. ומכיוון שהרכב ישאר ברשותי בעוד כשנה לפחות חזרה הסאגה.

אני לא מעוניין לעבוד לסט 3 חלקים. אני לא מעוניין בפתרוחן אודיופילי אלא רק שיפור פשוט שישלים את החסר (כי לא מודבר פה על שיפור הסאונד אלא על הוספה של תדרים שפשוט לא קיימים כרגע).

אני מעוניין בכמה שפחות שינויים ברכב (שזה אומר רמקול 3.5 קואוקסיאלי).

פורסם (נערך)

חיבור במקביל/טור של טוויטר והצבתו על הדשבורד/קורה A לא באה בחשבון?

בזאפ המק אודיו דור ראשון מופיעים תמורת 124 ש"ח. לא סכום בשמים בשביל לבדוק אם ההחלפה שווה.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

לא בא בחשבון..

וואלה לא שמתי לב זה, מעניין אם השיפור שווה פי2 מחיר בכלל.

באופן כללי, איך הטוויטר של מאק אודיו מאופיינים? זה טוויטר סביר או שזה כמו הטווטרים הגרועים של קנווד 6על9 שנשמעים זוועה?

פורסם

לא יודע.

אבל אם אכן לא מנוגנים אצלך תדרים מעל 10K (מה שנשמע לי קצת לא הגיוני), אז השיפור יהיה משמעותי לדעתי כך או כך.

פורסם

אתה יכול לראות את הגרף בשרשור הישן.

זה לא בהכרח נכון כי אם הטוויטר שלו זוועתי כמו של רמקולים סיניים \ הטוויטרים השחורים של ה10 ש"ח זה ישמע זוועה.

פורסם

מה היה ציוד המדידה שלך? כיצד ביצעת את המדידה?

גם אז החסרת אגב באיזה רכב מדובר.

מהן הגבלות המקום המדוייקות - עומק? רוחב? אולי ניתן להכניס שם רמקול "4?

צודק, ולא שחלילה אני מזלזל בערך הכסף, אבל בשביל 109 ש"ח (לא כולל משלוח, אם אתה מהמרכז), לא שווה לבדוק?

אולי יסכימו להדגים לך את הרמקול במקום?

פורסם

לא אני מדדתי, מדובר בתמונה שמצאתי בפורום בחו"ל - בכל מקרה, האוזן שלי + העובדות (רמקול 3.5") מעידות שזה כראה נכון.

זה שיפור שהרבה אנשים ביצעו ורובם הרכיבו אינפיניטי 3012CF שלטענתם נכנס כמעט מושלם במקום שיש ברכב. אבל ה400 ש"ח שרוצים עליו בארץ לפי זאפ זה נשמע לי מוגזם.

4" בטוח לא יכנס..

אין לי שום בעיה לסכן 109 ש"ח אבל אם זה רמקול שידוע מראש שהטוויטר שלו מאפן אז זה מיותר..

אחרי חיפוש באינטרנט על עומקי רמקולים שונים אני חושב לקנות רוקפורד P132 שבעבר שמעתי את ה6על9 מהסדרה שלהם והטוויר היה ממש סביר.

אזמין היום ואקווה שהוא באמת יכנס, מקסימום נתחיל לשייף פלסטיקים.

• תוכן חדש...