Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר ביצע תאונה במהלך רברס ופגע ברכב ליסינג במהלך משמרת כאשר הוא נוהג ברכב של המועצה, הוא דיווח לאחראי המשמרת שלו שבתורו דיווח לאחראי מעליו.

החבר ביקש למלא דוח תאונה מיידית בהמלצתי, אך אחראי המשמרת דחה אותו בתואנת שבת ואמר שהם ידברו עם בעל הרכב הנפגע במהלך יום ראשון(התנהלות הזויה מספר 1) ושהנזק נראה לו בעלות נמוכה אז הם ינסו לסגור את העניין ישירות מול בעל הרכב(התנהלות מוזרה מספר 2).

מפה לשם חברת הביטוח של הרכב הנפגע(ליסינג) הגישה תביעה על סך 10000 ש"ח, כמובן שהחבר צילם תמונות מיד לאחר התאונה ושלח אותם לאחראי מטעם המועצה ו10000 שקל אין שם.

היום הוא דיבר עם קצין הרכב שטוען שהוא בכלל לא ידע על התאונה עד שהוגש כתב התביעה(התנהלות הזויה 3).

בשורה התחתונה, בעבודה דורשים ממנו לשלם השתתפות עצמית, למרות התנהגות קלוקלת ועל סף הרשלנית מצידם(אם הוא היה נפגע בתאונה, כיצד הוא יכול להוכיח שהייתה תאונה ללא דוח תאונה?)

מה ניתן לעשות במקרה הנ"ל, חוץ מלצעוק על כל העולם ואחותו?

פורסם

תראה, יכול להיות שרצו לסגור את העניין מול בעל הרכב הנפגע ומשום כך לא רצו למלא דו"ח (אני לא יודע מה הנהלים במקרה של תאונה במועצה עירונית). כשראו שהנזק גדול מכדי לטאטא את העניין אז פנו לביטוח. ההתנהגות שלהם כנראה פסולה והיו צריכים למלא דו"ח, אבל מה זה משנה?

בשורה התחתונה, ממה שאתה מתאר חבר שלך אשם ואם הנוהל הוא שנהג מועצה צריך לשלם השתתפות עצמית אזי הוא צריך לשלם השתתפות עצמית. אם הוא ח"ו היה נפגע בתאונה, אז טופס ממיון, למשל, היה מראה שהוא נפגע בתאונה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אין כל ויכוח על האשמה אלא על גובה הנזק.

עד סכום מסוים אין השתתפות עצמית ומעל סכום זה חלה השתתפות עצמית.

כאחד שכבר יצא לא להיתבע על ידי חברת ליסינג, אני יודע שעל מכה בטמבון, הם יכולים לנסות לתקן את כל הרכב על חשבונך, במקרה שלי זה נמנע מכיוון שחברת הביטוח שלי שלחה שמאי מטעמם לפני שהם הספיקו לתקן את הרכב ונזק של 12000 ש"ח הצטמצם ל2500 ש"ח(בעזרת תמונות שהוכיחו שהם ניסו לתקן פגיעות ישנות על חשבוני.

האם זה לא תקף למקרה הנ"ל?

פורסם

כמו שהקיסר אמר, הכל תלוי בתנאים הנהוגים באותה מועצה. אם הובא לידיעתו שהשימוש ברכב מועצה הוא באחריותו אז הדרישה שלהם שישלם השתתפות עצמית היא אולי סריחה אבל כשרה.

• תוכן חדש...