Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב חברים,

לשם שינוי, רצינו לשתף אתכם במשהו ולהעלות נקודה למחשבה.

באתר TyrePress הבריטי (מהמובילים בעולם בתחום הצמיגים), פורסם לאחרונה מבחן בו נבחנו 15 צמיגים מובילים בשוק במידה - 205/55R16.

המבחן בוצע ע"י מומחים מפינלנד (Test World), אשר העבירו את הצמיגים סדרת מבחנים על משטחים יבשים ורטובים.

במקום הראשון הגיע למשל צמיג מתוצרת קונטיננטל מדגם ContiPremiumContact 5 אשר קיבל ציון של 9.5 מתוך 10.

ההפתעה הרבה במבחן הייתה כאשר צמיג מתוצרת Landsail הסינית מדגם LS-588 UHP הגיע למקום השמיני עם ציון 8.3 ועקף את ה-Primacy 3 מתוצרת מישלין שהגיע למקום התשיעי ואת ה-Sportrac 5 מתוצרת Vredestein ההולנדית שהגיע למקום העשירי.

כאן תוכלו לקרוא את הכתבה המלאה ואת דירוג כל הצמיגים שנבחנו.

בקיצור, הצמיג הסיני הנ"ל נמצא במקום טוב באמצע, במקום טוב יותר מצמיגים יקרים ומוערכים ממנו בהרבה.

נשמח לקרוא מה דעתכם בנושא.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אכן, מבחן מעניין עם תוצאות מפתיעות.

למרות ההתקדמות הרבה יש עדיין לתעשייה הסינית מקום ניכר לשיפור לפני שתוכל להתמודד מול המותגים המובילים כשווה בין שווים.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

כבר לא פעם כתבתי פה בפורום שאני מאוד מרוצה מהצמיגי Jinyu שיש לי ברכב והם כבר מעל 30K ואני מאוד מרוצה.

אחיזה מעולה גם בכביש רטוב, גם בכביש יבש, נוחות נסיעה השתפרה, בלימה מעולה ויחסית שקט.

יצא לי לנסוע עם צמיגים סיניים אבל ה JINYU הפתיע אותי ממש לטובה.

לא תמיד היקר יותר הוא טוב יותר, קרה לי כבר מקרים עם צמיגי DUNLOP שרציתי לזרוק אותם לכל הרוחות כי האחיזה היתה גרועה או שהיה מקרה של צמיג שהתפוצץ תוך כדי נסיעה למרות שהוא היה בן יומיים (ואף אחד מ DUNLOP לא לקח אחריות והחליף לי את הצמיג).

פורסם

החברה הזאת מחזיקה צוות פיתוח באירופה.

הצמיג המדובר מכיל סיליקה - החומר המתקדם ביותר לצמיגים.

התכנון הוא ממוחשב.

אכן סגירת פערים.

מזכיר לי את איפון - תוכנן בקליפורניה יוצר בסין.

מעניין איך הוא בגזרת המחיר - אתם מתכוונים ליבא אותו?

Kia Niro 2017

פורסם

תיקון:

הצמיגים (בשם אחר) נמכרים באוטו דיפו.

מאתר החברה:

Led by a European technology team with over 80 years of experience in tire R&D and manufacturing, Sentury Tire has come roaring out of China to establish a presence in more than 150 countries and regions worldwide. These include North America, South and Central America, Europe, Africa, Oceania and Asia.

Our two consumer brands, Landsail and Delinte, include a full range of summer and winter tires for passenger cars, ultra high performance vehicles, SUVs, CUVs, and off-road vehicles.

Kia Niro 2017

פורסם

מבלי להמעיט באפשרות שאכן מדובר בצמיג טוב, זה מה שנקרא לדעתי נצחון בנקודות.

מתוך הכתבה:

The testers considered the Landsail tyre to have good braking grip in the wet and dry but poor dry handling and aquaplaning performance

בנוסף ניסיתי למצוא את הקטגוריות על פיהן נבחנו הצמיגים ללא הצלחה, אבל כן סיכום נוסף לגביהם מהמבחן הנ"ל (תרגום גוגל מפינית):

Its handling is restless, and its maneuverability in high-speed evasive maneuvers is slow. Tyre driveability on dry described limp and quick instincts are hard on tires...But on the other hand tire braking traction, especially in wet is an excellent...Landsail on TM's view, nice ring and since it is quite soft so it absorbs road irregularities effectively

למרות שמבחנים כאלו הם נדבך חשוב בהשוואת צמיגים, יש להזכיר שהם בוחנים צמיגים חדשים ולא מדברים על איך הצמיג מזדקן לאורך זמן השימוש.

פורסם

לפני קצת פחות מחודשיים החלפתי צמיגים במידה הזו. הצמיג שחיפשתי כיכב במבחן דומה במקום הראשון. שקלתי גם את הצמיג שהיה אחריו, במקום השני.

ממש לא עניינו אותי הצמיגים שהיו במקומות השמיני, תשיעי והעשירי, גם לא אלו שלפניהם.

מקום טוב באמצע? לא מתוך רשימת העשרה שעמדו למבחן.

פורסם

למרות ההתקדמות הרבה יש עדיין לתעשייה הסינית מקום ניכר לשיפור לפני שתוכל להתמודד מול המותגים המובילים כשווה בין שווים.

יש מקום לשיפור אך הפער באיכות הולך ומצטמצם בעוד פער המחירים נשאר גבוה.

מעניין איך הוא בגזרת המחיר - אתם מתכוונים ליבא אותו?

הצמיג כבר מיובא על ידינו אך מכיוון שמדובר בצמיג UHP מדובר במידות ספורטיביות יחסית.

כאן תוכלו להתרשם ממגוון המידות במלאי כרגע.

פורסם

אני חושב שאם הצמיג עומד בסטנדרטים האירופאים והאמריקאים והוא אכן מדורג במקום טוב בין הצמיגים המובילים הייתי קונה ללא חשש.

הייתי גם מצפה למחיר זול יחסית מעמיתיו האירופאים גם לעידוד וגם בגלל שהיצור והעבודה זולה יותר בסין!

בהצלחה בייבוא!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

נראה כמו סיכול ממוקד

מדוע לא הותקן הדגם המתקדם יותר של מישלין PRIMACY HP

כמו שבחרו את ה GOODYEAR EFFICIENTGRIP PERFORMANCE

או את המובחר יותר של קונטי (שלדעתי לא ממש משווק בארץ וחבל)

דבר שני כמו שאני תמיד כותב-צמיג טוב הוא כזה ששומר על הביצועים שלו לאורך זמן

פורסם

השאלה הנשאלת היא, מה המחיר?

הסינים יודעים לייצר דברים מעולים, אבל המחיר שווה בדיוק למחיר של משהו שיוצר בכל מקום אחר בעולם.

כשהמחיר זול יותר, כנראה שגם האיכות בהתאם.

פורסם
זה גם מה שאני אומר,מחיר נגזר מעלויות חומרי הגלם

תיקון, מחיר נגזר מעלויות כוח העבודה.

חוץ מזה כבר ציינו פה שתרכובת הצמיג המדובר היא מהמתקדמות שיש היום בשוק.

• תוכן חדש...