Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מסיבה מסוימת אני לא יכול לשטוף את הרכב מתחת לבית שלי וצריך לנסוע כמה מאות מטרים כדי לשטוף את הרכב.

מאחר ואין לי גישה לצינור אני ממלא דליים בבית בד"כ, וקצת בעיה לשים את הדליים ללא מכסה ברכב.

לכן רציתי לשאול האם מישהו יודע היכן ניתן לקנות דליים עם מעיין מכסה ואקום? כזה שאפשר יהיה לנסוע איתו ברכב כשהוא מלא במים מבלי לחשוש שיישפך.

ראיתי שיש ל chemical guys אבל הם לא שולחים לישראל :|

מתכוון למשהו כזה: https://www.youtube.com/watch?v=9a6u5AmBSlM

תודה לעוזרים :)

עריכה אחרונה על ידי amit94
פורסם

מחזק את מה שהוא ^ אמר. גם לי יש את הבעיה הזאת :(

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם
קנה 2 ג'ריקנים 20 ליטר.

תמלא אותם במים, תסגור עם הפקק ותאחסן ברכב.

ככה אני עושה וזה מצויין.

איזה פקק? :?

פורסם

תודה! תוכל אולי לכוון אותי איפה אפשר לקנות את זה? תכננתי כבר להתפשר על 3 גריקנים של 20 ליטר אבל אם אמצא אחד של 60 מה טוב.. באזור אשדוד(ניסיתי בחנויות למטייל אבל לאף אחד אין בכמות כזו גדולה)

פורסם

60 ליטר זה כבר בדמות צידנית או ג'ריקן עם ברז שעולה כמה מאות שקלים.

כנס לאייס\ הום סנטר, תלך למחלקת גינון, שם כבר תראה ג'ריקנים צהובים 20 ליטר בכמה עשרות שקלים.

פורסם

20 ליטר מלא קשה להרים, אני בספק אם תוכל להזיז בכלל ג'ריקן של 60 ליטר מלא מיים.

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

אני מרים את הג'ריקנים עם כפפות מטבח בסגנון כזה:

142.jpg?token=SK8c1udKYhMjFo48D%2F1oNZQHdhU%3D

עם הכפפות האלו, אני מרים 2 ג'ריקנים בקלי קלות, הודות לריפוד העבה שיש בכפפות.

• תוכן חדש...