Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי עבודה להגשה והנושא שאני עושה עליו הוא תיבת הילוכים אוטומטית הייתי רוצה לקבל ממכם עזרה. תביאו לי קישורים לאתרים או תכתבו לי על ההתפתחות מאיפה הכל התחיל ובכלל בהרחבה על הנושא וגם מי החברה הרשאנה שהתחילה עם התיבות האוטו' ומתי, תודה

איש אחד אמר:"יום יבוא, בוא הפאנקיסטים יגורו עם המטאליסטים.....אחחח הגאוניות

פורסם

יש לי עבודה להגשה והנושא שאני עושה עליו הוא תיבת הילוכים אוטומטית הייתי רוצה לקבל ממכם עזרה. תביאו לי קישורים לאתרים או תכתבו לי על ההתפתחות מאיפה הכל התחיל ובכלל בהרחבה על הנושא וגם מי החברה הרשאנה שהתחילה עם התיבות האוטו' ומתי, תודה

שלום לך ,

ברוך הבא לפורום.

בתור התחלה ,אנא קרא את כללי הפורום.

בנוסף -אנא הואל לקרוא את ההודעה הבאה :

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=49052

אחרי כל זה -בצע חיפוש בפורום , ואם תצטרך מידע נוסף , חזור עם שאלות מעט יותר ספציפיות.

אני מקווה רק שאתה לא לומד במכללה למנהל ושאלתך הבאה תהיה למה הצרכן הישראלי מעדיף יפניות :?

פורסם

תודה רבה לך אבל העבודה היא בעברית, ובגוגל לא מצאתי כלום.... כבר ניסתי

אולי עוד מישהו, אני חייב להגיש את העבודה מחרתיים?:neutral:

פורסם

תודה רבה אבל בפעם הבאה תמצאו משהו בעברית בבקשה

תודה!!!

פורסם

סליחה אם ביקשתי יותר מדי, אני פשוט חייב להכין את העבודה, על ההתפתחות הטכנולוגית של תיבות אוטומטיות..... מצטער

אבל אם בכל זאת תמצאו משהו תודיעו לי, תודה!

פורסם

סליחה אם ביקשתי יותר מדי, אני פשוט חייב להכין את העבודה, על ההתפתחות הטכנולוגית של תיבות אוטומטיות..... מצטער

אבל אם בכל זאת תמצאו משהו תודיעו לי, תודה!

טוב, אני אתפנה לחפש לך מידע בעברית עוד שבוע שבועיים ככה. אם לא אמצא אני מבטיח לתרגם לך את הכל מאנגלית. סבבה?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

זה הדבר היחיד הממשי שמצאתי בעברית. זה לא הרבה, ולכן אולי הגיע הזמן שתתחיל ללמוד אנגלית (זה הרבה יותר חשוב מאשר ללמוד מהו גיר אוטומטי):

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%9B%D7%99%D7%9D

יש גם תמונה:

http://www.classiccars.co.il/diction/images/showpic.asp?image_id=tr_aut.jpg

פורסם
טוב, אני אתפנה לחפש לך מידע בעברית עוד שבוע שבועיים ככה. אם לא אמצא אני מבטיח לתרגם לך את הכל מאנגלית. סבבה?

תוכל להגיש במקומו ישר את העבודה בעברית...

בזמנתך הפנוי הבא דבר איתי בבקשה בקשר לעבודה על איך זה שאומרים לך לא לחשוב על פילים ורודים אתה ישר חושב...

תודה

פורסם

יואו! תודה ידידי (היקר לי כאח, למרות שאין בינינו קשר ביולוגי) אתה ממש עזרת לי! אתה מלך

פורסם

תודה לכולכם!!! אתם כולכם מלכים!!!
:grin:

• תוכן חדש...