Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפעמים הקודמת שזה קרה המכשיר היה באחריות והמקציף הוחלף בחינם. עכשיו האחריות כבר לא בתוקף ומקציף חדש עולה לא מעט, לכן המקיף פורק לאחר כבוד, המנוע תקין, נבדק עם ספק כוח ונמצא תקין. החשש שלי שהבעיה מכנית, או שהשדה המגנטי נחלש ולא מצליח להעביר את הכוח למקציף. אם למשהו יש ניסיון או תובנות בנוגע לתיקון המקיף אשמח לשמוע. אגב אחד הסרטונים באינטרנט הציע להפוך את קוטביות המנוע... לא עזר.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מדובר בשני סלילים שונים שלא מסתובבים, יכול להיות שהציר המרכזי עליו סובב הסליל של המקציף התעוות? הסליל לא מסובב בקלות כשאני מנסה לסובב אותו על הציר.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

יש סיכוי שהבעיה היא מכנית, כדאי לבדוק אם הציר המרכזי זז בחופשיות

עריכה אחרונה על ידי BEEKER

-

פורסם

הציר המרכזי עלי מסתובב המקציף יצוק אלא אם הבסיס התעוות מהחום או לחלופין שהמתח שמגיע למנוע נמוך מהנדרש, המנוע מסתובב לאט ולא מצליח להזיז את המקציף.

e26d2a62b52c6ada7bf7f01c8a16eaaa.jpgb22b7baaecb29cb7a9ba5f8e776171f4.jpg

פורסם

מצחיק שאתה אומר את זה- לפני 3 ימים גם המקציף הביתי שלנו (של נספרסו, כמו שלך) הלך לעולמו אחרי שנתיים של עבודה קשה.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

שנתיים זה לא הרבה זמן למוצר שאמור להיות איכותי

פורסם

המקציף שלי (של הורים של אישתי יותר נכון) הלך לעולמו אחרי שנה, אחרי כמה עשרות כוסות של הקצפה בלבד. ממש התאכזבתי מאיכות המקציף.

פורסם
שנתיים זה לא הרבה זמן למוצר שאמור להיות איכותי

בתור אחד שיש לו חברה שעוסקת בתחום הקפה , בעיקר לשוק המקצועי אך יש לי לא מעט לקוחות חצי מקצועיים (משרדים שרוצים להתפנק וכדומה) , העניין עם נספרסו הוא בעיקר מיתוג וכשנכנסים לעובי הקורה מבינים שנספרסו זה הרבה עניין של מיתוג ושהמוצרים שלהם זה סה"כ אריזה יקרה והם לא תמיד עומדים בקנה אחד עם המוצר עצמו (ואני אהיה כנה, מבין הקפסולות יש להם את הקפה הכי טוב לדעתי).

אומנם ההשקעה הראשונית במכונת קפה טוחנת אוטומטית היא יותר יקרה , אבל לאורך זמן הפערים בעלויות השימוש מקזזים את עלות הקנייה היקרה יותר.

חישוב הכי פשוט שיש בית שהולכות בו 5 כוסות קפה ביום שזה לא צריכה בשמיים צורך בחודש 150 קפסולות , הקפסולה הכי זולה של נספרסו עולה 2.35 ש"ח ליחידה לפני משלוח , בחודש זה יוצא 350 ש"ח (אם מעגלים ואם אני לוקח בחשבון שבקנייה מרוכזת דמי המשלוח יורדים).

מק"ג פולי קפה יוצאים 142 כוסות (במידה והמכונה מכוונת בכיוון סטנדרטי של 7 גרם למנה) , אם נתפנק בפולים איכותיים אפשר להגיע לסכום של כ-100 שח לקילו למרות שיש פולים מאוד איכותיים גם בפחות.

חיסכון של כמעט 250 ש"ח בחודש -> תוך שנה ואפילו פחות (תלוי במכונה הטוחנת שתרכשו) קיזזתם את עלויות הרכישה של המכונה הטוחנת מול מכונת הקפסולות של נספרסו , ועוד לא דיברתי על הטעם , הריח הארומה והטריות של המוצר שתקבלו , עולם אחר לגמרי.

נ.ב.

חפרתי מעט וסטיתי מהנושא אבל ראיתי שיש פה חברה שבעניין אז סתם זו נקודה לתשומת לב.

פורסם

איזה מכונה טוחנת איכותית יש במחירים האלה?

חוץ מזה, מכונות אוטומטיות דורשות תחזוקה די מעצבנת.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני לא גר בארץ העלויות שנות.

תמליץ לי על מוכונה טובה אני מוכן לשמוע.

פורסם

אני מאוד אוהב את המכונות של Melitta , יצא לי להשתמש ולעבוד גם עם חברות אחרות אבל היחס של המחיר מול התמורה של המליטות עדיף לדעתי .

יש לי נסיון של עשרות מכונות כאלה שאני משכיר ומוכר לעסקים , אני התמקדתי בשני דגמים עיקריים שאני עובד איתם כרגע הראשון נקרא Melitta solo השני נקרא melitta varianza csp .

הסולו נותן פתרון לכאלה ששותים יותר אספרסו ופחות הפוך , אין לו אופצייה מובנית לחלב , מה שכן אפשר להוסיף לו מקציף חשמלי בצד בנפרד , וזו המכונה הכי זולה שלהם כרגע אם אני לא טועה.

הוארינזה זו למעשה מכונה שהיא One Touch עם צג LCD בלחיצה יוצא הפוך , יש אופציה לאילן , יש אופציה לשטיפת מערכת החלב בסיום כל שימוש בחלב , מכונה מאוד פשוטה לתפעול ונתתי ככה על קצה המזל את האופציות שלה.

יש יקרות ממנה אבל ההבדלים בינה לבין היקרות ממנה לא גדולים ולא משמעותיים.

לגבי התחזוקה , זה עניין של 5 דקות פעם בשבוע , מוציאים את יחידת החליטה שוטפים במים זורמים ומחזירים למקום.

פעם בחודש וחצי-חודשיים עושים טיפול לאבנית שלוקח כחצי שעה , וטיפול עם טבליה למערכת החליטה שלוקח פחות מ-10 דקות.

וזה מכונות שלמשתמש הביתי יכולות להחזיק שנים.

לגבי מחירים פה בארץ אם יעניין מישהו שיפנה אליי בפרטי הוא לא יתאכזב;)

פורסם (נערך)
בתור אחד שיש לו חברה שעוסקת בתחום הקפה , בעיקר לשוק המקצועי אך יש לי לא מעט לקוחות חצי מקצועיים (משרדים שרוצים להתפנק וכדומה) , העניין עם נספרסו הוא בעיקר מיתוג וכשנכנסים לעובי הקורה מבינים שנספרסו זה הרבה עניין של מיתוג ושהמוצרים שלהם זה סה"כ אריזה יקרה והם לא תמיד עומדים בקנה אחד עם המוצר עצמו (ואני אהיה כנה, מבין הקפסולות יש להם את הקפה הכי טוב לדעתי).

אומנם ההשקעה הראשונית במכונת קפה טוחנת אוטומטית היא יותר יקרה , אבל לאורך זמן הפערים בעלויות השימוש מקזזים את עלות הקנייה היקרה יותר.

חישוב הכי פשוט שיש בית שהולכות בו 5 כוסות קפה ביום שזה לא צריכה בשמיים צורך בחודש 150 קפסולות , הקפסולה הכי זולה של נספרסו עולה 2.35 ש"ח ליחידה לפני משלוח , בחודש זה יוצא 350 ש"ח (אם מעגלים ואם אני לוקח בחשבון שבקנייה מרוכזת דמי המשלוח יורדים).

מק"ג פולי קפה יוצאים 142 כוסות (במידה והמכונה מכוונת בכיוון סטנדרטי של 7 גרם למנה) , אם נתפנק בפולים איכותיים אפשר להגיע לסכום של כ-100 שח לקילו למרות שיש פולים מאוד איכותיים גם בפחות.

חיסכון של כמעט 250 ש"ח בחודש -> תוך שנה ואפילו פחות (תלוי במכונה הטוחנת שתרכשו) קיזזתם את עלויות הרכישה של המכונה הטוחנת מול מכונת הקפסולות של נספרסו , ועוד לא דיברתי על הטעם , הריח הארומה והטריות של המוצר שתקבלו , עולם אחר לגמרי.

נ.ב.

חפרתי מעט וסטיתי מהנושא אבל ראיתי שיש פה חברה שבעניין אז סתם זו נקודה לתשומת לב.

המחירים שלך לגבי הקפסולות של נספרסו נכונים , אולם המכונה עם מקציף שהמלצתה כבר עולה כ 5900 לעומת מכונה מקבילה של נספרסו לטיסימה פרו שעולה כ 1700 כך שההפרש הוא כ 4200 ש"ח ולא 3000 לפי החישוב שלך

בנוסף עלות של ק"ג קפה איכותי עולה ללקוח כ130-150 ש"ח ועבור 150 כוסות צריך כבר יותר מ 1 ק"ג לכן אם נניח 140 ש"ח לק"ג קפה עלות הקפה במכונה הוא כבר כמעט 150 ש"ח

במצב כזה החסכון לחודש בעלות הקפה הוא כ 200 ש"ח ואז נזדקק ל 21 חודשים על מנת לסגור את הפער ולא שנה

היכן טעיתי ? (המחירים נלקחו מזאפ)

עריכה אחרונה על ידי YaronNahum

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם (נערך)

אז ככה בנוגע לקפה המחירים יותר זולים אבל אתה צודק יש פולים שמגיעים גם ל-150 שקל למרות שבמכונה אוטומטית טוחנת הם לא יכולים למצות את הפוטנציאל שלהם , לכן אני דיברתי על פולים שהם יותר זולים .

בקשר למכונות גם אם ניקח את המחירים של זאפ , בחשבון של שימוש במכונה ל-3 שנים לדוגמא בסופו של דבר המחיר של פולי קפה יהיה זול יותר ושוב ההבדל באיכות הוא גדול.

מעבר לזה אם זה מעניין אותך ותרצה לשמוע מחירים תפנה אליי בפרטי , אני יכול להגיד לל שההבדל במחיר במכונה שמופיעה בכ-6000 בזאפ לבין המחיר שאני מוכר אותם יכול לנוע בין 1300 ל-1500 שקל פחות.

עריכה אחרונה על ידי ultras_monkeys

• תוכן חדש...