Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היות והנושא סטה ויש עדכונים אז הנני כאן.

החלטתי להפעיל את המקציף בעזרת שנאי DC חיצוני בלי 220 וולט וכל המערכת.

חיברתי חוטים ישירות למנוע, אני שומע את המנוע מסתובב אבל המקציף רועד במקום.

לקחתי קצת שמן בישול על האצבע ומרחתי על הציר המרכזי, אח"כ הידקתי את מברשת ההקצפה בחוזקה לציר והפלא ופלא המברשת מסתובבת.

נתתי לזה להסתובב מספר דקות.

אח"כ סגרתי את הכל בחזרה, ניגבתי את ה"שמן", הוספתי מים למקציף וניסיתי את מזלי בדרך ההפעלה הרגילה עם ה 220 וולט שדרוש להפעלת המקציף.

עשיתי כמה מחזורי הקצפה עם מים של חם/קר.... גם בשביל להסיר את שאריות השמן

עובד פצצה.

אני לא באמת מבין מה היתה הבעיה (יתכן לכלוך?) גם לא יודע כמה זמן זה יחזיק

בינתיים עובד!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
איזה מכונה טוחנת איכותית יש במחירים האלה?

תמליץ לי על מוכונה טובה אני מוכן לשמוע.

אם אתם שניכם לא איזה קונסרים אניני טעם בכל הקשור לקפה ומסוגלים לדבר שעות על הקרמה של הקפה שיוצא מהתחת של החולדת עצים ההיא, מכונת קפה משולבת היא יקרה ומיותרת לחלוטין.

MARK MY WORD, מהר מאוד תמצאו את עצמכם חוזרים לנספרסו תוך תהיות "מעניין כמה אני אקבל ביד2 על המכונה ההיא שתופסת כ"כ הרבה מקום על השיש ומעלה אבק.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לקחתי קצת שמן בישול על האצבע ומרחתי על הציר המרכזי, אח"כ הידקתי את מברשת ההקצפה בחוזקה לציר והפלא ופלא המברשת מסתובבת.

אח"כ סגרתי את הכל בחזרה, ניגבתי את ה"שמן", הוספתי מים למקציף וניסיתי את מזלי בדרך ההפעלה הרגילה עם ה 220 וולט שדרוש להפעלת המקציף.

עובד פצצה.

בינתיים עובד!

תודה, אנסה אצלי.

פורסם
אם אתם שניכם לא איזה קונסרים אניני טעם בכל הקשור לקפה ומסוגלים לדבר שעות על הקרמה של הקפה שיוצא מהתחת של החולדת עצים ההיא, מכונת קפה משולבת היא יקרה ומיותרת לחלוטין.

MARK MY WORD, מהר מאוד תמצאו את עצמכם חוזרים לנספרסו תוך תהיות "מעניין כמה אני אקבל ביד2 על המכונה ההיא שתופסת כ"כ הרבה מקום על השיש ומעלה אבק.

לא מסכים איתך, בחיים אני יותר לא קונה מכונה של נספרסו או כמוה. כבר דיברו על זה מיליון פעמים בעבר פה בפורום שמכונת נספרסו היא פשרה ״בסדר״ לקפה אספרסו, אבל התוצאה רחוקה שנות אור מקפה שיוצא ממכונה ידנית או אוטומטית שטחנה את הקפה במקום.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

הנספרסו שלי מוציאה קפה הרבה יותר טוב לטעמי מהמכונה הכבדה שטוחנת פולים טריים בעבודה. יתכן שזה עניין של בחירת סוג הפולים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אצלנו במשרד יש את אותו המקציף אשר דיברו עליו פה בשרשור, רק שאצלנו מספר עובדים השתמשו ב"חלב לקפה" של תנובה מה שגרם להידבקותו לתחתית (מכיוון שהוא לא נוקה בזמן), ועכשיו לא ניתן לנקות את הכתם החום שנותר בתחתית המקציף. התרשמותי מן המקציף הייתה שהחלב לא יוצא חם מספיק.

המקינטה שלי עדיין עושה את הקפה הביתי הטוב ביותר עבורי. זה עניין של טעם, אבל מכונת הנספרסו שלי לא הוציאה את החלב מספיק חם, והקפה היה פחות טוב. אני אישית משתמש בפולים של "קפה לנדוור" אשר נטחנים במקום עם מטחנה של דלונגי.

פורסם

כל הדיבורים שלכם על קפה, ואפילו לא תמונה אחת?

הנה, צילמתי לכם את הכנת הקפה הקבועה של הערב:

IMG_20150512_211121.jpg

IMG_20150512_213712.jpg

IMG_20150512_213803.jpg

IMG_20150512_213919.jpg

IMG_20150512_214137.jpg

IMG_20150512_214319.jpg

IMG_20150512_214415.jpg

אני קונה סידרה מסויימת של פולי קפה אוסטרי יוליוס- גיליתי אותם באחד מביקוריי אצל אחי בווינה, ומאז אני מחדש את האספקה או ש"מזמין" מכל מי שנוסע לשם. טוחן בעצמי, כמובן. הקופסה והכוסות התווספו משך השנים, ואשתי טוענת שהקפה יותר טעים ככה. :-D

נו, קחו עוד תמונה עם פלאש:

IMG_20150512_214400.jpg

פורסם

עוד יותר מהפולים - מעניין אותי המקציף שאתה משתמש בו. אפשר לשאול מאיזה סוג הוא? נראה כמו משהו של "בתי קפה".

פורסם

IMG_20150512_214400.jpg

71yA-dz89LL._SL1500_.jpg

ואללה, סחטיין על יוליוס שיש להם את הלוגו בשני צידי הכוס.

כשמאלי, כמו שניתן לראות בספלים של גאג'ייה, אני רגיל תמיד להסתכל על כוס חלקה :x

פורסם

אז תעבור ליוליוס, באגירה. 8)

אגב, מי מכם שמזדמן לווינה ואוהב קפה ו"נילווים"- יש ליוליוס בית קפה במידרחוב הראשי, לא רחוק מסטפנספלאץ:

wov-meinl_am_graben-cafe.jpg?w=700&h=467

אבל הוא לא העניין- מאחוריו מסתתרת מעדנייה מצויינת, של שוקולדים, עוגות, קפה (כמובן), ומה לא- בקומת קרקע (תמונות שלי מלפני כמה שנים):

CIMG0976.jpg

CIMG0977.jpg

CIMG0978.jpg

CIMG0979.jpg

CIMG0980.jpg

זה נראה כאילו אני מצלם את אותם מדפים, אבל הם לא.

עמדת מידע על הקפה- כל מה שרציתם לדעת ולא היה לכם את מי לשאול:

CIMG0981.jpg

CIMG0982.jpg

ובקומה שניה- קונפיטורות, תה, יינות, גבינות, נקניקים, לחם ודברי מאפה...:

CIMG0985.jpg

CIMG0986.jpg

CIMG0987.jpg

CIMG0988.jpg

CIMG0989.jpg

בקיצור, ביקור מומלץ.

אבל, שימו לב- אלא אם מדובר בטחינת קפה מיוחדת, שהם עושים במקום, שלא תעזו לקנות שם קפה- המחירים שלהם מפלצתיים, כמו כל עסק שנמצא במרכז של הפיילה של ווינה. את הקפה שלי אני קונה בכל BILLA מצוי, והוא עולה כ-12 יורו לקילו פולים, לסוג שמופיע בפוסט הקודם שלי. יש אפילו זולים יותר.

*סליחה, סולל, אנסתי לך את השרשור.

פורסם

עובד פצצה.

בינתיים עובד!

השרשור באמת סטה ממסלולו...

גם אני נתקלתי לפני כשנה בבעיה דומה, לאחר תום האחריות. נגשתי לחנות ומכרו לי מכשיר מקציף חדש בחצי מהעלות.

ולפתרון שלך, האם את השמן מרחת על הציר בפנים בתוך המיכל ? או היכן שהמנוע נמצא (כאשר פותחים את המקציף מלמטה)?

פורסם

על הציר בתוך המיכל

בנוסף כשמכניסים את המברשת של המקציף חשוב ללחוץ עליה שתיכנס עד הסוף.

אופציה נוספת היא שהמנוע (בחלק הפנימי) נתקע וקיבל מכת מתח ששיחררה אותו.

אם כך זה יתקע שוב בעתיד הקרוב.

נכון להיום בבוקר, עדיין תקין

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תתחיל לחפש כבר עכשיו פחמים בגודל מתאים.:-D

פורסם (נערך)

במקרה וזה באמת המנוע, לדעתי אין בעיה להתאים מנוע אחר של 12 וולט (או מנוע של סוזוקי אלטו)

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך

• תוכן חדש...