Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

רכשתי רכב חדש ועלו לי כמה התלבטויות לגבי המערכת שארכיב בו.

קודם כל אתחיל ברכיבים הקיימים אצלי מהרכב הקודם.

ברשותי 2 HU של אלפיין ,9887, cde-hd149bt.

מגבר שני ערוצים celestra fa 2150x

מונו JBL GTO 601.1

סט של מורל- ‏6.5 ‏אינטש Morel Hybrid 602

סאב וופר- JBL gto 1024 bp

ברכב מותקן מערכת מולטימדיה מקורית של פולסווגן.

לגבי ההתקנה אני רוצה זו תקנה סולידית.אני לא מתכוון לעשות איטום או בניות קאסטום.

השאיפה היא להוציא מינימום כסף על רכיבים חדשים למרות שהייתי חפץ להשתדרג.

ההתלבטות העיקרית שלי זה האם להשאיר את המולטימדיה הסינית או להחליף לאחד מהHU שלי.(למרות שהייתי שמח להישאר עם מסך זה או אחר,מטעמי נוחות בלבד)

לגבי ההגברה חשבתי למכור את שני המגברים שברשותי ולקנות מגבר4 ערוצים חדש יותר.

מה שעוצר אותי זה עניין ההתעסקות במכירה שיכולה לקחת זמן.

המורל לא יוחלפו.נעימים לי ועושים את העבודה מבחינתי.

הסאב וופר יוחלף בשלב כזה או אחר למשהו יותר קטן.

מה הייתם ממליצים לי לעשות? עם אילו רכיבים אני מוציא מקסימום איכות?

שכחתי לציין הרכב הוא פולסווגן פולו 2012.

AmpTw/Mid: genesis st60 AmpWoofer:celesrta fa 2150x AmpSub: jbl GTO 601.1

Tw: hybrid audio legatia l1v2 Mid: hybrid audio legatia L3 Woofer: focal k2p Sub: jbl GTO 2104bp

HU:Alpine CDA 9887 SQ

פורסם

זה תמיד קצת בעייתי כשיש מולטימדיה ברכב כבר מותקנת - למה? כי אנחנו כבר בעשור השני של שנות האלפיים, לחזור עכשיו ליחידת ראש 1DIN ולאבד פונקציונליות מאוד נוחה כמו מצלמת רוורס למשל - לא כיף גדול.

אמנם הרכב שלך הוא פולו והוא לא רכב סדאן אז הרבה יותר פשוט לקחת איתו רוורס ולהחנות אבל בכל זאת - למולטימדיה יש את היתרונות שלה, ניהול נוח יותר, מסך גדול יותר וכך הלאה.

הבעיה - יחידת ראש סינית, רוב הסיכויים שהסיגנל באלפיין טוב יותר, נקי יותר, חזק יותר.

האם יש למערכת המקורית של הפולו יציאת מגברים?

מה הרעיון שלי?

להשאיר את יחידת הראש הנוכחית, למקור את האלפיינים ותקבל עבורם כמה שתקבל ולחבר לרכב הזה פרוססור זול יחסית (כ200 דולר לפני משלוח ומיסים) שיעבוד כOEM INTEGRATOR ובעצם יתחבר ליחידת הראש המקורית אך כאשר תרצה אודיו איכותי - תוכל לחבר אליו בצורה כזו או אחרת נגן חיצוני - למשל סמארטפון ולהוציא ממנו אופטי או SPDIF - הפתרונות האלה היום זולים, נגישים ויש לא מעט מהם.

לאנדרואידים יש DACים מפה ועד הודעה חדשה שהם גם USB CONVERTER

לאייפון יש I PURE 20 למשל

או פשוט סתם לחבר דרך יציאת האזניות לשקע אוקסילרי של הפרוססור - יציאת אזניות של אייפון למשל - סופר איכותית, מנסיון בשתי סדרות שונות.

זה הכוון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי תודה על התגובה.

אני חשבתי למכור את האלפיינים ולקנות מולטימדיה איכותית יותר (זה עדיין מרגיש כמו סיני מתנהג כמו סיני,בלי שום קשר לסאונד)

וחוץ מזה שאני עדיין לא יודע אם יש יציאות למגברים,דיברתי עם יוסי והוא גם לא סגור על זה צריך לפרק ולבדוק.

מה לגבי ההגברה?

Tw: hybrid audio legatia l1v2 Mid: hybrid audio legatia L3 Woofer: focal k2p Sub: jbl GTO 2104bp

פורסם

קודם כל תתחדש, לגבי מולטימדיה יש ביד2 מכשיר של אלפיין 977BT, מאוד איכותי עם יציאה אופטית, טיים קורקשיין וכל מה שצריך.

בעניין הגברה לא חסרות אופציות מעניינות ביד2: TRU4100, GENESIS 4 וARC KS300.4 (חדש), כולם יעשו עבודה נהדרת ויפשטו את ההתקנה.

בהצלחה.

פורסם

תודה.

אני לא מצליח למצוא את המודעה הזו.אשמח לקישור.

ראיתי את המגברים,אבל השאיפה לא להיכנס להוצאות (למקסם את הציוד שלי) השאלה אם זה יספיק.

פורסם

תודה!

הדאבל דין של אלי מאוד יקר,ואני לא רוצה להיכנס להשקעה כזו.

שלך היה יכול לתאים תקציבית אילו נמכר.

פורסם

אין על קליפורניה בום ומגברי דומבוס! פשוט אין!

אולי גם נשאר לו איזה קונקורד לעניני טעם? שרווד?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ובעברית? [emoji12]

פורסם

מצטער - אני דובר פולנית פונטית בלבד - העברית שלי לא משהו.

מולטימדיה עם סיגנל איכותי היום יכולה גם להגיע במחירים מתחת ל2000 שקלים, יכול להיות אולי שזה יכלול גם את מתאם ההגה - את הGPS אני ממליץ להשאיר לסמארטפונים בכדי לחסוך כאן עלויות.

Pioneer TS-X150

פורסם

אוקיי.

אני אשעה את החושבים שלי תודה לכם!

אפשר לנעול.

• תוכן חדש...