Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני יותר משנתיים נשפטתי על עבירת מהירות (141 קמ"ש באיילון) וקיבלתי קנס כספי ושלילה על תנאי לשנתיים.

מאז עברו יותר משנתיים (וללא שום עבירה).

1. איך אני יכול לדעת אם גם קיבלתי נקודות בנוסף לקנס הכספי ולשלילה על תנאי?

2. איך בכלל אני יכול לדעת אם יש לי נקודות וכמה?

3. הנקודות נמחקות לבד עם השנים? או שרק קורס נהיגה מונעת מוחק אותן?

4. השנתיים על תנאי מתחילות מיום העבירה / הדו"ח או מיום פסק הדין?

5. איך אני יכול להיות בטוח שהשלילה על תנאי הסתיימה? אני אמור לקבל הודעה רשמית מגורם כלשהו?

תודה מראש על העזרה.

פורסם

טעות

נקודות נמחקות מעצמן אם לא צברת 12 נקודות.

אם צברת 12 נקודות אתה צריך לעבור קורס

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הנקודות נרשמות אוטומטית ברגע שיש הרשעה בסעיף שגורר ניקוד.

זה לא קשור לגזר הדין או החלטת שופט.

על עבירת מהירות בחריגה שגוררת זימון למשפט, יש 10 נקודות.

לגבי הצבירה, כבר ענו לך.

רק תיקון סמנטי קל, הנקודות לא "נמחקות" כלומר הרישום שלהן קיים לעד, אבל מפסיקים לספור אותן לצבירה לפי ההסברים שקיבלת.

פורסם (נערך)

מתעלק על השירשור , אם יש לי 4 נק' מ9/2010, וצפויות לי עוד עשר מ1/2014, בטופס שהוצאתי רשום שיש לי 4 נק' לצבירה של שנתיים. אני מבין שאין צבירה במקרה הזה, בעצם אני עדיין במרחק שתי נק' מקורס. האם זה משפיע על הסיכוי שלי לקבל שלילה ? (יש עוד עבר לפני) (הנק' החדשות על מהירות 48 מעל.....).

העם עורך דין יכול לעזור לי להימנע משלילה? או שאני סתם אזרוק לו כסף?

עריכה אחרונה על ידי אומי5

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...