Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום שנה עם יונדאי I10 2014 1.0 ידנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת שהצבע הזה חריג, אני אהבתי, גם את שילוב הצבעים19a5a1753064e911ea0eef7614113f60.jpg של פנים הרכב שהוא מרענן וצעיר. אני נוהג על הרבה כלי רכב שכורים, בכל הגדלים והסוגים כלי רכב חדישים הם תמיד טובים, כבר לא מייצרים רכבים גרועים. אבל היונדאי הזאת בולטת בתכונות הטובות שלה ביחס למחיר שלה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

שילוב הצבעים עבר גם ליונדאי I20,וזה בהחלט שילוב מעולה,בטח לעומת השחור הקודר בפיקנטו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יופי של סקירה! היה כיף לקרוא

*כנראה שבסוף הטעם הוא מקובע, אני עדיין מעדיף את הפיקנטו עליה (למרות הקרבה המשפחתית)

פורסם
תודה רבה על הסקירה המעניינת - רכב נחמד מאוד.

איך הפעלת המזגן משפיעה על הרכב - רעידות סל"ד וסחיבות? בגרסת ה 1.0 ליטר

מרגישים בהבדל בעיקר בהילוכים הראשונים ובנסיעה איטית, התגובות איטיות קצת, במהירות גבוהה מ50 אין כמעט השפעה.

פורסם (נערך)

לפני חודשיים קיבלתי בהשכרה i10 ברמת גימור supreme אוטומט מנוע 1.25. אני גם קיבלתי רושם של רכב סולידי, נוח ומאובזר. לרכב היו ביצועים לא רעים בכלל. לא טיל, אבל גם לא עגלה. אבל בתור בוגר פיקנטו עם מנוע 1.0 אני לא הייתי מתקרב ל-i10 עם אותו מנוע 1.0. המנוע פשוט חלש. i10 כבדה מידי למנוע הזה. בפיקנטו הדלקת מזגן גרמה לירידה דרסטית בביצועים. אני מאמין שגם ב-i10 המצב זהה. בנוגע לצריכת דלק אני לא יודע איפה גר ואיזה מסלול אתה עושה כל יום, אבל די מתקשה להאמין לנתון 1:17 לרכב כבד וחלש כאשר בפיקנטו אנשים מתקשים מאוד לעבור את ה-1:13-1:14. אני אישית במסלול אשדוד - תל אביב קיבלתי במשך שנתיים וחצי 60,000 ק"מ 1:15. בקיץ קצת פחות בגלל המזגן.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם

תודה על הסקירה, נהנתי לקרוא !

הגירסה האוטומטית של דגם ה 1.0 איטית עד אימה, ומזכירה בביצועיה את דגמי ה 1.3 המשפחתיות של לפני 30 שנה, ומדובר בגירסה מיותרת בעליל.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
לפני חודשיים קיבלתי בהשכרה i10 ברמת גימור supreme אוטומט מנוע 1.25. אני גם קיבלתי רושם של רכב סולידי, נוח ומאובזר. לרכב היו ביצועים לא רעים בכלל. לא טיל, אבל גם לא עגלה. אבל בתור בוגר פיקנטו עם מנוע 1.0 אני לא הייתי מתקרב ל-i10 עם אותו מנוע 1.0. המנוע פשוט חלש. i10 כבדה מידי למנוע הזה. בפיקנטו הדלקת מזגן גרמה לירידה דרסטית בביצועים. אני מאמין שגם ב-i10 המצב זהה. בנוגע לצריכת דלק אני לא יודע איפה גר ואיזה מסלול אתה עושה כל יום, אבל די מתקשה להאמין לנתון 1:17 לרכב כבד וחלש כאשר בפיקנטו אנשים מתקשים מאוד לעבור את ה-1:13-1:14. אני אישית במסלול אשדוד - תל אביב קיבלתי במשך שנתיים וחצי 60,000 ק"מ 1:15. בקיץ קצת פחות בגלל המזגן.

אני ממש לא מסכים איתך.

בתור אחד שעבר ממנוע 1500 של אקסנט לI10 ידנית 1.0, הI10 עולה על האקסנט בכל פרמטר, לרבות מזגן, דלק ומהירות וכמובן סחיבה בעליות! אני לא יודע איך הפיקנטו ככה שאני לא יכול להשוות מניסיוני, אבל ה-I10 עבורי היא מושלמת:)

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם
בנוגע לצריכת דלק אני לא יודע איפה גר ואיזה מסלול אתה עושה כל יום, אבל די מתקשה להאמין לנתון 1:17 לרכב כבד וחלש כאשר בפיקנטו אנשים מתקשים מאוד לעבור את ה-1:13-1:14. אני אישית במסלול אשדוד - תל אביב קיבלתי במשך שנתיים וחצי 60,000 ק"מ 1:15. בקיץ קצת פחות בגלל המזגן.

הרכב ידני כן? רוב הנסיעות שלי לבד, נוסע כרגע ללא מזגן (בוקר וערב מספיק נעים לאוורור, בצהריים מדליק תמיד אבל בד"כ לא נוהג בשעות האלה) בחיים לא יצא לי ממוצע נמוך מ 15.5

פורסם
בפיקנטו הדלקת מזגן גרמה לירידה דרסטית בביצועים. אני מאמין שגם ב-i10 המצב זהה.

בi10 לחיצה בריאה על דוושת הדלק מכבה את המדחס, ככה שמרגישים את מכת הביצועים מעט פחות

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

הבעיה במנוע שצריך ללחוץ הרבה על הדוושה בשביל ביצועים סבירים במיוחד כאשר יש עוד נוסע ברכב והמזגן דולק. בתור רכב עירוני זול פיקנטו נכשלת כי היא לא זריזה מספיק בגלל המנוע החלש והיא לא חסכונית מספיק בגלל המנוע החלש.

פורסם
הבעיה במנוע שצריך ללחוץ הרבה על הדוושה בשביל ביצועים סבירים במיוחד כאשר יש עוד נוסע ברכב והמזגן דולק. בתור רכב עירוני זול פיקנטו נכשלת כי היא לא זריזה מספיק בגלל המנוע החלש והיא לא חסכונית מספיק בגלל המנוע החלש.

לא ברור מאיפה אתה מביא את זה..ביצועים סבירים? זה פשוט לא נכון.. אם היא הייתה רק סבירה אז היא לא הייתה נמכרת כמו שהיא נמכרת

פורסם

לפותח השרשור - כיצד השתמשת בהנחה של חברי הפורום במוסך בפ"ת? כשאני נכנס לעמוד הרלוונטי לקבלת הנחה זה דורש ממני למלא פרטים אישיים ולאחר המילוי שלהם - לא קורה כלום..

פורסם (נערך)
לא ברור מאיפה אתה מביא את זה..ביצועים סבירים? זה פשוט לא נכון.. אם היא הייתה רק סבירה אז היא לא הייתה נמכרת כמו שהיא נמכרת

רובם של הפיקנטו שנמכרות הם אוטומטיות למשל ב2014 נמכרו:

9796 אוטומטיות וסך הכול 652 ידניות.

ולא ידניות ושם המנוע חזק יותק,ChemGuy85 מכיר את הרכב כי היה לו כזאת בין הראשונים נדמה לי.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפותח השרשור - כיצד השתמשת בהנחה של חברי הפורום במוסך בפ"ת? כשאני נכנס לעמוד הרלוונטי לקבלת הנחה זה דורש ממני למלא פרטים אישיים ולאחר המילוי שלהם - לא קורה כלום..

הם חזרו אלי אחרי השארת פרטים, בכל אופן המחירים שהם עושים לפורום עודכנו לרעה לפני חודשיים, הייתי מציע להשוות שוב

• תוכן חדש...