Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מחפש רכב בתקציב 50K-55K ידני שנותן את התמורה הטובה ביותר למחיר. נסיעה שנתית משוערת באזור ה-20-25 אלף בשנה.

חשוב לי מאוד נוחות, בידוד רעשים, צריכת דלק שפויה וביצועים סבירים.

אני מתלבט בין המכוניות הבאות:

1. פולקסווגן פולו 2011-2012

2. סוזוקי סוויפט 2012

3. פיג'ו 208 2011-2012

4. פורד פוקוס 2011 - 2012 - אפשר למצוא אוטומט יוצאת ליסינג בתקציב.

אם יש הצעות נוספות אשמח לשמוע.

פורסם

"תמורה הטובה ביותר למחיר" זה משפט מעט בעייתי.

הפולו לא נתנה "תמורה הטובה ביותר למחיר" בהיותה חדשה, אני בספק אם תיתן בהיותה משומשת ועוד עם הגיר הבעייתי.

הסוויפט היא מכונית נהדרת, אבל בגלל שמדובר ברכב מוצלח מתוצרת יפן המחירון בהתאם, ולכן אני בספק אם היא נותנת "תמורה הטובה ביותר למחיר".

את ה208 אני לא מכיר.

פוקוס? מה היא קשורה לרשימה הזו? אומנם היא אולי עונה להגדרה של "תמורה הטובה ביותר למחיר", היא הכי גדולה, והיא מאובזרת לפחות כמו האחרות אז אולי היא נותנת "תמורה הטובה ביותר למחיר"?

את הפוקוס תוריד מהרשימה, אם 3 מתוך 4 האופציות שהעלת הן סופר מיני, אתה כנראה לא צריך משפחתית.

אוטומט/ידני?

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אם הנוחות חשובה הייתי חושב על ה 208,את הפוקוס לא כול כך אהבתי.

המושבים של 208 פשוט ליגה אחרת ואת זה מרגישים ישר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

התכוונתי לפיאסטה. לא יודע למה כתבתי פוקוס...

כתבתי שאני מחפש ידני. הפולו ידנית ככה שאין בעיה של גיר. אבל יקרה מאוד. אנשים מתעקשים על 60K. נשמע הזוי בהתחשב בעובדה שהשוק מוצף מכוניות בנות 2-3 שנים.

מצאתי גרנדה פונטו (לא איבו) שנת 2011 ידנית ב-39 אלף 45 אלף קילומטר על הכביש יד ראשונה. מצד אחד רכב סביר, מצד שני קראתי בפורומים בחו"ל סיפורי זוועה... בוא נגיד שהרכב לא מזדקן היטב.

פורסם

גרנדה פונטו שמצאת, עם גיר ידני וקילומטראז' נמוך, לדעתי, עונה מעולה לדרישות, כולל תמורה למחיר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני דווקא לא חושבת שהגרנדה היא תמורה טובה למחיר.

ב2011 התיבות הידניות הגיעו רק עם המנוע החלש (1.25) ורמת גימור אקטיב (2 כריות אוויר בלבד).

בסכומים לא רחוקים מ39 אלף אפשר למצוא איבו ברמת גימור אקטיב/ספיריט/150th שתתן תמורה משמעותית יותר טובה לכל שקל (מבחינת אבזור, בטיחות, נוחות וכו').

הסוויפט תהיה אולי קצת יותר פשוטה, אבל תתן צריכת דלק נהדרת וכנראה שתשמור על ערכה.

לגבי הפיאסטה, בתקציב שהגדרת, אתה יכול לבדוק כבר את הדגם החדש 2013+.

לא מדובר במכוניות רעות, אני לא חושבת שיש פה יותר מידי מקום לטעויות, במיוחד כשאתה הולך על גיר ידני, תראה כל אחת מהמכוניות מחוץ למסך מחשב ותבחר לאיזה דגם אתה הכי מתחבר.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

פיספסתי את הידני.

הרכבים שציינת הם רכבים טובים, באף אחד מהם לא תיפול.

ה208 היא הרכב החדש ביותר מבין כולם קח בחשבון.

הפונטו מומלצת רק אם מדובר באיבו, וגם אז המתחרות נותנות לה תחרות קשה. מה שעומד בדרך כלל לצד האיבו הוא עיצוב+איבזור+מחיר ביחס לשנתון(או כמו שאמרת, עיסקה משתלמת).

כתבתי רבות על האיבו כי יש לי נסיון רב איתה, תוכל לבצע חיפוש. בקצרה מדובר ברכב טוב ואמין שמזדקן מצויין. וזה מנסיון גם עם רובוטי וגם עם ידני.

הסוויפט היא הבחירה הרציונאלית, יפאנית, תשמור טוב על ערכה, חסכונית(ביחס לשאר לא מאוד משמעותי), וסך הכל עושה הכל טוב.

הפיאסטה גם רכב מצויין.

קשה לי עם הפולו, מחירי החלפים והטיפולים שלה יהיו כנראה גבוהים יותר, צריך לבדוק גם את עניין הביטוח, ואתה אומר שהמחיר גבוה. אני לא חושב שיש משהו שמצדיק את תוספק הכסף הזו.

מכיוון שכל הבחירות(פרט לפולו לדעתי) הן סך הכל טובות הייתי מחפש את כל קשת הדגמים הנ"ל, ומנסה למצוא את העסקה הטובה ביותר שיש כרגע בשוק היד 2.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

היי,

נפגשתי עם בחור שמוכר פיג'ו 206+. הרכב יד שנייה (החליף ידיים בתוך המשפחה) שנת 2012. הרכב עבר 45,000 ק"מ. יש די הרבה סימנים של פתיחת דלתות, אבל לא משהו שפוליש לא יסיר. אני כנראה אוכל לקחת את הרכב באזור ה-36 אלף. שווה?

פורסם

פונטו איבו גרסת 105/135 כ"ס הן נדירות במחוזותינו, אבל מבחינת תמורה למחיר אף אחד מהמועמדות שהעלת לא נותנת פייט (לדעתי)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אצל דוד של אישתי שדיברתי איתו על ה206+ שיש לו במשך 3/4 שנים כמעט הוא לא ממש מרוצה מהאמינות,הוא החליף מסרק הגה,מדחס מזגן,מנוע כתוצאה מכשל בנורית ההתראה,לא משרה אמינות טובה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

מעניין מה שיולאין מספר, אוסיף טיפה ניסיון אישי מהמשפחה: ה206+היא מכונית באמת מביישת, לא חסכונית,ליד הערך מיושן במילון, יש בוק תמונות שלה,יחידת הנעה שלא ממש עושה את העבודה,המזגן לעומת זאת, מקפיא (למי שמבינכם זוכר בראשונות שהגיעו לארץ דווחה בעיה עם המזגן יכול להיות שבמכוניות שהגיעו אחרי זה, שעם אחת מהן יש ברשותי ניסיון עברו עדכון לחיוב, תוכל למצוא אחת משנתון מתקדם ותשאר עם עודף מהתקציב שברשתוך,שווה לבדוק אולי עבורך זה עשוי להתאים, למרבית האנשים האחרים הפונטו איבו/פולו יהיו שנות אור הרחק מהפיג'ו המיושנת שתוככנה אי שם בשנות ה90.

עריכה אחרונה על ידי stickshift
פורסם

אכן גם אצלנו הרכב עבר עידכון וגם הוא אומר שבמזגן מקפיא.

• תוכן חדש...