Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השלטים עובדים, אבל המערכת לא מגיבה להם אשמח אם תתנו לי סדרה של פעולות שאוכל לבצע עמ"נ לאבחן היכן הבעיה.

רכשתי את הרכב לא מזמן ואמרו לי שזה עבד.

יש שם מערכת מסובכת שצריך לכוון עם הכפתור הקטן שליד מנורת הקריאה מקדימה אבל אין דרכים נוספות עמ"נ לתקן זאת?

אולי יש איזה פיוז או משהו ששרוף בצמוד למערכת שקולטת את האותות מהשלט?

אם תעזרו לי זה יהיה ממש נס כי המפתחות נראים עייפים כבר ונוטים להשבר.

יש לציין הנעילה המרכזית עצמה עובדת עם המפתח. כל הדלתות נסגרות.

פורסם

אם נעילת הדלתות החשמלית פועלת ע"י המפתח אז מע' הנעילה של הרכב תקינה ויש בעיה במע' האזעקה שאינה מפעילה את נעילת ופתיחת הדלתות החשמלית.

נסה לנתק את מע' האזעקה ע"י מפתח הנתוק ולהפעילה שוב כעבור כ 2 דקות (RESET), פעולה שלפעמים מחזירה הכל לפעולה. אם אין הצלחה פנה למתקין אזעקות לבדיקה ואתור.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אינפרא אדום - או בעברית תת-אדום , זה לא אור שניתן לראות בעיניים.

האם בדקת אם הסוללות במפתח תקינות ? על אילו שלטים אתה מדבר?

פורסם
בסדר אבל השלטים אטומים לגמרי , ואם זה אור אז הוא חייב לעבור בתווך שקוף כלשהו ,לא?
אם אכן מדובר על אינפרא אדום (עוד לא הצלחתי להבין ממך אם מדובר בשלט מקורי שהוא חלק מהמפתח במכוניות מסויימות או בשלט נפרד לאזעקה) , אז אור כזה עובר גם דרך פלסטיק שקוף בגוון שחור (כמו שיש בהרבה טלפון סלולריים , לדוגמא)

שתף אותנו לגבי השלטים ,אולי אפשר יהיה להתקדם. האם מדובר באזעקה נפרדת? בשלט שהוא חלק מהמפתח ? העינית הזו ליד מנורת הקריאה - באה כחלק אוריגינלי ברכב ? ,

• תוכן חדש...