Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בתור בעל רכב הייתי דואג לברר לפני הזמנת החלק מהודו האם יש מוסך בארץ שמוכן להתקין את החלק ובאיזה מחיר ולאחר מכן מחליט האם להזמין את החלק.

ברגע שהבנתי שהחלק הוא מקורי מהמפעל- לא היה לי ספק שהמוסך המורשה ירכיב לי אותו.

במיוחד אחרי שבדקתי בספר הטכני של הרכב (אותו ספר שיש בכל מוסך)- שיש הוראות ברורות איך להרכיב אותו.

אגב, המוסכים שבדקתי איתם פשוט נפנפו אותי! בלי רצון לבדוק בכלל. בשניים מהם טיפלתי ברכב 3 פעמים כ״א. ציפיתי לקצת יחס ושירות. זה הכל.

גם שהפצרתי בהם שיש לי הוראות הם לא רצו לשמוע בכלל. חבל!

כפיר הג'ינג'י

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

התקנת מד הסל"ד מחייבת קידוח ידני של הדשבורד והלחמה של חוטי חשמל, זו אינה פעולה רגילה שמוסך מבצע במסגרת תחזוקה. סביר להניח שהם לא ראו מעולם קיט שדרוג כזה.

cfir71 , מצאת מי שיתקין עבורך את השדרוג ואתה עדיין משחק נעלב מן היחס של המוסכים. תתבגר ותבין שהמוסך לא חייב לתת לך סוג כזה של שירות.

פורסם

בגדול?

אם היית רוצה להתקין בתשלום... לא חסר בעלי מקצוע שיסכימו.

אם מתחום הסאונד- ואם מתחום החשמל.

יש גם כאלה שמתקינים משבשי לייזר לא חוקיים.

מד סל"ד לסוזוקי אלטו זה חטיף לצהריים.

פורסם
התקנת מד הסל"ד מחייבת קידוח ידני של הדשבורד והלחמה של חוטי חשמל, זו אינה פעולה רגילה שמוסך מבצע במסגרת תחזוקה. סביר להניח שהם לא ראו מעולם קיט שדרוג כזה.

cfir71 , מצאת מי שיתקין עבורך את השדרוג ואתה עדיין משחק נעלב מן היחס של המוסכים. תתבגר ותבין שהמוסך לא חייב לתת לך סוג כזה של שירות.

לא משחק ולא נעלב. אני מאד מרוצה מהעבודה של אסף בפרט והכנופיה בכלל.

רק חיזקתי חלק מהדברים שנאמרו על עניין ה״שירות״. זה הכל.

כפיר הג'ינג'י

פורסם

אני חושב שהשירשור הזה הגיע לשלב שבו אנשים מתחילים לחזור על אותם דברים שוב ושוב, וההיבט הטכני שיותר מעניין אותנו מוצא מזמן.

אני אסכם בכמה מילים:

מוסכים מורשים לא רצו להתקין מסיבות שלהם. נכוון, זה לא "שרות 100%" אבל יש לכך הסברים שחלקם נראים מוצדקים וחלקם פחות. כולם ניתנו כאן בשירשור, למעט עיניין המחיר. שעתיים עבודה זה כ 600 ש"ח. אני בספק שהיית מוכן לשלם את הסכום הזה גם אם מוסך מורשה היה מסכים להתקין את מד הסל"ד.

אני בטוח במיליון אחוז שאם אסף לא היה מתנדב לעזור לך (כל הכבוד!) היית מתייעץ כאן עוד טיפה ומוצא בעל מקצוע מתחום האביזרים או מתחום שעוני רכב שהיה מתקין לך את מד הסל"ד בשמחה.

אוסיף גם שדיונים כגון זה (כל מה שנכתב אחרי ביצוע ההתקנה) לדעתי מיותרים לחלוטין בפורום טכני, סתם מתישים ולא מגיעם לשום מקום.

אחד לא רצה להתקין כי לא חייב/לא מכיר/לא משתלם לו/לא תחום ההתמחות שלו...

תמיד יש אחד אחר שכן ירצה.

לכל דבר יש את בעלי המקצוע המתאימים, לדוגמא מוסך מורשה לא יתקין סאן רוף למרות שיש רכב דומה שמגיע עם סאן רוף מקורי...אז פונים לחברה שהתקנת גגות שמש זה תחום התמחותה.

לא ביג דיל...כמה אפשר לדבר על זה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...